Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
169 ,- 6429 ,-
Vægt
0 kg 226 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Stof
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Produktmål
mere.. mindre
Dimensioner
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde fra jorden
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Maskestørrelse
mere.. mindre
Maksimal bæreevne
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Bæreevne
mere.. mindre
Glastykkelse
mere.. mindre
Finish
mere.. mindre

Havearbejde

718 varer
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Havearbejde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Ukrudtsduge
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ukrudtsduge. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Havearbejde – tilbehør
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Havearbejde – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kompostering
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kompostering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Haveredskaber
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Haveredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Plantesøjler &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Plantesøjler & støttegitre. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Plantekrukker
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Plantekrukker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til haveredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Drivhuse
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Drivhuse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Planteborde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Planteborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sand og jord
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sand og jord. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Regntønder
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Regntønder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 718
 • Plantekasse rektangulær 120 x 40 x 30 cm træ
  589,- 609,- 4-7 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 28503

  Plantekasse rektangulær 120 x 40 x 30 cm træ

  Denne plantekasse giver rigeligt med plads til dine planter, grøntsager, krydderurter og blomster. Takket være det enkle, rektangulære design vil den udgøre en stilfuld tilføjelse til enhver altan, terrasse eller have. Plantekassen er meget robust, holdbar og modstandsdygtig over for råd, da den er lavet af grønimprægneret kvalitetsfyrretræ. Samling er...

  589,-
  4-7 Hverdage
 • Firkantet kompostbeholder til haven 100 x 100 x 70 cm
  279,- 389,- 4-7 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 3879

  Firkantet kompostbeholder til haven 100 x 100 x 70 cm

  Når du udfører havearbejde, kan denne kompostbeholder bruges til at indsamle det organiske affald, såsom blade, ukrudt og græsplæne udklip. Vores produkt er en praktisk kompostbeholder i udvalgt materiale og med fast struktur. Denne enhed har et let stel og et pænt udseende. Hele beholderen er pulverlakeret, hvilket gør den korrosionsbestandig. Med denne...

  279,-
  4-7 Hverdage
 • Plantestativ i 3 niveauer cedertræ 48 x 45 x 40 cm
  379,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 12749

  Plantestativ i 3 niveauer cedertræ 48 x 45 x 40 cm

  Vores plantestativ i 3 niveauer er et fremragende valg til placering og fremvisning af dine planter og andre pyntegenstande. Plantehylden, som er fremstillet af massivt cedertræ, er holdbar. Dette blomsterstativ er nemt at samle.

  379,-
  4-7 Hverdage
 • Plantekasse træ rektangulær 100 x 50 x 40 cm
  669,- 809,- 4-7 Hverdage

  SPAR 140,- Tilbud!

  Varenummer: 28501

  Plantekasse træ rektangulær 100 x 50 x 40 cm

  Denne plantekasse giver rigeligt med plads til dine planter, grøntsager, krydderurter og blomster. Takket være det enkle, rektangulære design vil den udgøre en stilfuld tilføjelse til enhver altan, terrasse eller have. Plantekassen er meget robust, holdbar og modstandsdygtig over for råd, da den er lavet af grønimprægneret kvalitetsfyrretræ. Samling er...

  669,-
  4-7 Hverdage
 • Plantekasse med 4 krukker polyrattan sort
  779,- 1.239,- 4-7 Hverdage

  SPAR 460,- Tilbud!

  Varenummer: 28015

  Plantekasse med 4 krukker polyrattan sort

  Hver af de skønne plantekasser består af 1 rattankasse og 4 udtagelige krukker. Denne plantekasse er lavet af holdbart, vejrbestandigt rattan, og den vil være en perfekt tilføjelse til dit udendørsområde. Den tætvævede struktur giver en glat finish og fremragende stabilitet. Dette plantekassesæt er forsynet med 4 plastikbeholdere indvendigt, hvilket...

  779,-
  4-7 Hverdage
 • Hævet blomsterbed 160 x 80 x 45 cm galvaniseret stål antracit
  859,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 32472

  Hævet blomsterbed 160 x 80 x 45 cm galvaniseret stål antracit

  Denne hævede havekasse er ekstrem slidstærk og smukt lavet. Den er dyb og bred nok til at rumme en stor mængde jord og give rigelig plads til dine planter, grøntsager, urter og blomster. Takket være det simple rektangulære design, vil den blive en stilfuld tilføjelse til enhver balkon eller terrasse. Den er lavet af galvaniseret stål og er udstyret med...

  859,-
  4-7 Hverdage
 • Plantestativ i 3 niveauer 50 x 63 x 80 cm akacietræ
  439,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 30451

  Plantestativ i 3 niveauer 50 x 63 x 80 cm akacietræ

  Vores plantestativ i 3 niveauer er et fremragende valg til placering og fremvisning af dine planter og andre pyntegenstande. Dette blomsterstativ er lavet af massivt akacietræ, som har fået en finish af naturlig olie for at give det et mere raffineret look. Dette plantestativ har 3 hylder, som giver rigelig plads til vise dine fine planter frem. Ydermere...

  439,-
  4-7 Hverdage
 • Plantestativ firkantet sort
  759,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 27853

  Plantestativ firkantet sort

  Denne sorte plantestativ med blomsterdetaljer er et perfekt valg til at fremvise dine planter og vil være et rigtig blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Plantestativet med 4 hylder har en højde på 153 cm. Stålstellet af høj kvalitet gør dette plantestativ meget holdbart, mens pulverlakering gør det rustbestandigt og forlænger dets levetid.

  759,-
  4-7 Hverdage
 • Drivhus imprægneret fyrretræ 100 x 50 x 35 cm
  619,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 31705

  Drivhus imprægneret fyrretræ 100 x 50 x 35 cm

  Dette drivhus i træ er et perfekt valg til gør det selv-gartnere, som ønsker at tilføje et blomster- eller plantebed i deres have. Denne drivbænk har et underspillet, rustikt design med en robust konstruktion, og den vil tilføje et strejf af naturlig stil til dit udendørs boligareal. Vores plantekasse kan rumme et betydeligt antal af grønne planter og...

  619,-
  4-7 Hverdage
 • Havevogn 300 kg lastkapacitet
  2.029,- 2.119,- 4-7 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 6857

  Havevogn 300 kg lastkapacitet

  Denne traktorvogn kan monteres på alle almindelige havetraktorer. Det er en robust vogn til transport af jord, tørv, gødning, kompost, blade, frugt, byggemateriale osv. Denne havevogn har en lastkapacitet på op til 300 kg. Højden kan udvides til + 30 cm. Sidevæggene kan foldes ned og vippes tilbage. Inkluderet universal koblingsanordning til fastgørelse...

  2.029,-
  4-7 Hverdage
 • Kontrolmåtte til ukrudt og rødder PP 2 x 50 m sort
  609,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 31629

  Kontrolmåtte til ukrudt og rødder PP 2 x 50 m sort

  Denne ukrudtskontrolmåtte af PP fungerer som en effektiv løsning til at forhindre ukrudtsvækst, og den kan bruges under indkørsler med grus, haveterrasser, verandaer, asfalterede områder med mere! Måtten vil også hjælpe dig med at forbedre landskabet. Ved at skære et bestemt stykke væk kan du afgøre, hvor planterne skal vokse. Denne UV-stabiliserede måtte...

  609,-
  4-7 Hverdage
 • Plantevogn 4 stk. cedertræ 25 x 25 cm
  389,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 12755

  Plantevogn 4 stk. cedertræ 25 x 25 cm

  Vores plantevogne i cedertræ er velegnet til flytning af blomsterkrukker og som underlag til potteplanter. Disse plantevogne er fremstillet af cedertræ i høj kvalitet, de er holdbare og stærke nok til at blive brugt i årevis. De 360° drejelige hjul giver en jævn kørsel, når du flytter blomsterkrukker og potteplanter rundt i din baggård eller på din...

  389,-
  4-7 Hverdage
 • plantekasse med ben 5 krukker 118x25x50 cm polyrattan sort
  519,- 779,- 4-7 Hverdage

  SPAR 260,- Tilbud!

  Varenummer: 38004

  plantekasse med ben 5 krukker 118x25x50 cm polyrattan sort

  Dette skønne plantekassesæt til haven består af 1 plantekasse i polyrattan med ben og 5 krukker. Denne plantekasse er lavet af vejrbestandigt polyrattan, og den vil være en glimrende tilføjelse på dit udendørsområde. Den tætvævede struktur giver materialet en glat finish og fremragende stabilitet. De 5 krukker i plantekassesættet sikrer en lang levetid....

  519,-
  4-7 Hverdage
 • Plantekasse til altan 2 stk. 80 cm sort
  499,- 639,- 4-7 Hverdage

  SPAR 140,- Tilbud!

  Varenummer: 29174

  Plantekasse til altan 2 stk. 80 cm sort

  Dette skønne sæt af hængende plantekasser består af 2 plantekasser i rattan og 4 udtagelige zinkpotter. Rattanmaterialet er lavet af slidstærkt, vandtæt flet, så disse plantekasser vil være en perfekt tilføjelse til dit udendørsområde. Det vil passe til de fleste vindueskarme eller rækværker på en balkon eller altan. Den stramme fletstruktur giver...

  499,-
  4-7 Hverdage
 • Arbejdsbord til haven med zinktop massivt akacietræ
  869,- 949,- 4-7 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 32348

  Arbejdsbord til haven med zinktop massivt akacietræ

  Hold dine haveredskaber organiseret med vores smukke plantebord. Dette haveplantebord er lavet af massivt akacietræ med en zinkbordplade, som er holdbar og stabil. Den leveres med en naturlig finish, der er klar til at blive malet eller plettet. Ydermere inkluderer bunden en opbevaringshylde, som giver dig masser af plads til at opbevare jord, potter,...

  869,-
  4-7 Hverdage
 • Plantekasse akacietræ 100 x 30 x 25 cm
  729,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 29280

  Plantekasse akacietræ 100 x 30 x 25 cm

  Denne plantekasse er ekstremt holdbar og smukt udformet. Den er dyb og bred nok til en stor mængde jord og giver rigelig plads til dine planter, grøntsager, urter og blomster. Takket være det enkle rektangulære design, vil den udgøre en stilfuld tilføjelse til enhver altan, terrasse eller gårdhave. Denne plantekasse, som er lavet af akacietræ i høj...

  729,-
  4-7 Hverdage
 • Plantekasse i akacietræ 150 x 30 x 25 cm
  709,- 929,- 4-7 Hverdage

  SPAR 220,- Tilbud!

  Varenummer: 29282

  Plantekasse i akacietræ 150 x 30 x 25 cm

  Denne plantekasse er ekstremt holdbar og smukt udformet. Den er dyb og bred nok til en stor mængde jord og giver rigelig plads til dine planter, grøntsager, urter og blomster. Takket være det enkle rektangulære design, vil den udgøre en stilfuld tilføjelse til enhver altan, terrasse eller gårdhave. Denne plantekasse, som er lavet af akacietræ i høj...

  709,-
  4-7 Hverdage
 • Plantekasse træ firkantet 50 x 50 x 40 cm
  449,- 469,- 4-7 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 28499

  Plantekasse træ firkantet 50 x 50 x 40 cm

  Denne plantekasse giver rigelig plads til dine planter, grøntsager, krydderurter og blomster. Takket være dens enkle design vil den være en stilfuld tilføjelse til enhver altan, terrasse eller have. Plantekassen er meget robust, holdbar og modstandsdygtig over for råd, da den er lavet af grønimprægneret kvalitetsfyrretræ. Samling er meget nem. Bemærk,...

  449,-
  4-7 Hverdage
 • Plantestativ cedertræ 45 x 40 x 145 cm
  469,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 12750

  Plantestativ cedertræ 45 x 40 x 145 cm

  Vores plantestativ er et fremragende valg til placering og fremvisning af dine planter og andre pyntegenstande. Plantestativet, som er fremstillet af massivt cedertræ, er holdbart. Vores blomsterstativ kan foldes og sættes væk for at spare plads, når det ikke er i brug. Dette blomsterstativ er nemt at samle.

  469,-
  4-7 Hverdage
 • Kompostkasse med tremmer træ firkantet 0,54 m3
  399,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 28495

  Kompostkasse med tremmer træ firkantet 0,54 m3

  Denne kompostkasse i træ, med en samlet kapacitet på 0,54 m3, er et strålende stykke tilbehør til genbrug og vil se naturlig ud i enhver have. Takket være tremmedesignet opbevarer kompostkassen ikke blot haveaffaldet på en ryddelig måde, men sikrer også god luftcirkulation til kompostering, hvilket gør organisk affald til nyttig, næringsrig kompost....

  399,-
  4-7 Hverdage
 • Kompostspand med lameller imprægneret fyrretræ 160 x 80 x 58 cm
  469,- 519,- 4-7 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 29603

  Kompostspand med lameller imprægneret fyrretræ 160 x 80 x 58 cm

  Denne kompostbeholder i træ er et fantastisk stykke genbrugsudstyr og vil passe naturligt ind i enhver have. Denne kompostbeholder opbevarer ikke blot haveaffald, men sikrer også god luftcirkulation til kompostering og omdanner organisk affald til næringsrig kompost takket være lameldesignet. Denne kompostbeholder er fremstillet af massivt grønimprægneret...

  469,-
  4-7 Hverdage
 • Foldbart plantestativ i 3 niveauer i bambus
  539,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 28323

  Foldbart plantestativ i 3 niveauer i bambus

  Denne smukke bambusreol har et simpelt, men stilfuldt trekants-design. Den vil være et fantastisk valg til at holde og fremvise dine planter og andre ting. Den vil med sikkerhed blive midtpunktet i ethvert rum, have, eller gårdhave. Reolen tilbyder masser af plads til at holde dine ting godt organiseret. Da den er lavet af bambus i høj kvalitet, så er...

  539,-
  4-7 Hverdage
 • Gabion-plantekasse i stål 270 x 90 x 50 cm
  649,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 4676

  Gabion-plantekasse i stål 270 x 90 x 50 cm

  Denne gabion-plantekasse giver dig en praktisk måde at lave en stærk og samtidig stilfuld afgrænsning til et blomster- eller plantebed i din have eller på din terrasse. Den robuste gabion er designet til at blive fyldt med sten eller grus. Gabionen er meget stabil og holdbar, da den er lavet af vejr-resistent, galvaniseret stål. Trådnetsgitteret er lavet...

  649,-
  4-7 Hverdage
 • espalier med plantekasse 2 krukker 58x30x107 polyrattan sort
  699,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 40422

  espalier med plantekasse 2 krukker 58x30x107 polyrattan sort

  Denne plantekasse i polyrattan med to udtagelige krukker har et indbygget espalier, og den vil føje et strejf af charme til ethvert udendørsområde. Espalieret kommer med to store blomsterkrukker, som kan rumme en betydelig mængde grønne planter og blomster. Espalieret tilbyder fremragende støtte til klatreplanter, og det vil tilføje en skøn, dekorativ...

  699,-
  4-7 Hverdage
Viser 1 - 24 af 718