Køb Kunstgræs med knopper PP 2 x 1,33 m grøn fra boligcenter.dk

50+ På lager

Kunstgræs med knopper PP 2 x 1,33 m grøn

Dette kunstgræs kan bruges til at skabe en plæne, der ikke kun er vedligeholdelsesfri, men som også ser fantastisk grønt ud året rundt. Det vil være en praktisk og dekorativ tilføjelse til din gårdhave, på terrassen eller altanen. Dette tætte kunstgræs ligner naturligt græs rigtig meget, og det vil passe perfekt ind i omgivelserne. Det er også meget blødt og yderst behageligt at røre ved. Knopperne på bagsiden sørger for, at plænen bliver på sin plads, og det er nemt at skære til efter behov. Takket være det UV-bestandige materiale i god kvalitet vil kunstgræsset ikke miste farve, og det er særdeles holdbart.

Flere detaljer

6468

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage


179,-

Yderligere information

Dette kunstgræs kan bruges til at skabe en plæne, der ikke kun er vedligeholdelsesfri, men som også ser fantastisk grønt ud året rundt. Det vil være en praktisk og dekorativ tilføjelse til din gårdhave, på terrassen eller altanen.

Dette tætte kunstgræs ligner naturligt græs rigtig meget, og det vil passe perfekt ind i omgivelserne. Det er også meget blødt og yderst behageligt at røre ved. Knopperne på bagsiden sørger for, at plænen bliver på sin plads, og det er nemt at skære til efter behov. Takket være det UV-bestandige materiale i god kvalitet vil kunstgræsset ikke miste farve, og det er særdeles holdbart.

  • Materiale: 100 % PP
  • Mål: 2 x 1,33 m (L x B)
  • Luvhøjde: 2 mm
  • Luvvægt: 300 g/m²
  • Samlet vægt: 900 g/m²
  • Med knopper