50+ På lager

Firkantet brun Bamboo tæppe 120 x 180 cm

Få det naturlige look i din stue! Dette moderne bambus tæppe vil gøre en fantastisk tilføjelse til enhver indretning. Dens neutrale toner vil blande godt med en bred vifte af indvendige stilarter.Den bambus tæppe er udstyret med en PVC skridsikker tæppe pad opbakning, hvilket giver fremragende dæmpning, samt greb til at holde tæppet på plads. De polypropylen grænser giver bambus måtten et rent færdigt look. Lavet af naturlige, stærk bambus, dette tæppe er let at rengøre.Kontroller venligst størrelse omhyggeligt, før du foretager et køb.Bemærk: Lad os nogle tolerance (+/- 0,5 cm) i bredden af bambus strimler. Bambus er et naturprodukt og små uregelmæssigheder er uundgåelige.

Flere detaljer

9078

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

249,-
169,-

SPAR 80,- Tilbud!

Yderligere information

Få det naturlige look i din stue! Dette moderne bambus tæppe vil gøre en fantastisk tilføjelse til enhver indretning. Dens neutrale toner vil blande godt med en bred vifte af indvendige stilarter.

Den bambus tæppe er udstyret med en PVC skridsikker tæppe pad opbakning, hvilket giver fremragende dæmpning, samt greb til at holde tæppet på plads. De polypropylen grænser giver bambus måtten et rent færdigt look. Lavet af naturlige, stærk bambus, dette tæppe er let at rengøre.

Kontroller venligst størrelse omhyggeligt, før du foretager et køb.

Bemærk: Lad os nogle tolerance (+/- 0,5 cm) i bredden af bambus strimler. Bambus er et naturprodukt og små uregelmæssigheder er uundgåelige.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Bamboo overflade + polypropylen grænser
  • Dimensioner: 120 x 180 cm (B x L)
  • Med PVC skridsikker opbakning
  • Pleje og rengøring: Tør med en fugtig klud
  • Stof: Polyester: 100%