50+ På lager

Rektangulært bambustæppe 80x200 cm brun

Giv din dagligstue et naturligt look! Dette moderne bambustæppe vil passe perfekt ind i alle interiører. De naturlige nuancer passer godt til mange interiører. Bambustæppet har en skridsikker PVC-bagside, som sørger for fremragende komfort og holder tæppet godt på plads. Polypropylen-kanterne giver bambusmåtten en flot finish. Tæppet er lavet af naturlig, stærk bambus, som gør det let at rengøre. Kontroller størrelsen omhyggeligt, før du køber. Bemærk: Tillad afvigelser (+/- 0,5 cm) i bredden af bambuslisterne. Bambus er et naturprodukt, og mindre forskelligheder er uundgåelige.

Flere detaljer

9076

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

329,-
249,-

SPAR 80,- Tilbud!

Yderligere information

Giv din dagligstue et naturligt look! Dette moderne bambustæppe vil passe perfekt ind i alle interiører. De naturlige nuancer passer godt til mange interiører.

Bambustæppet har en skridsikker PVC-bagside, som sørger for fremragende komfort og holder tæppet godt på plads. Polypropylen-kanterne giver bambusmåtten en flot finish. Tæppet er lavet af naturlig, stærk bambus, som gør det let at rengøre.

Kontroller størrelsen omhyggeligt, før du køber.

Bemærk: Tillad afvigelser (+/- 0,5 cm) i bredden af bambuslisterne. Bambus er et naturprodukt, og mindre forskelligheder er uundgåelige.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Bambusoverflade + polypropylen-kanter
  • Mål: 80 x 200 cm (B x L)
  • Med skridsikker PVC-bagside
  • Vedligeholdelse og rengøring: Tør over med en fugtig klud
  • Stof: Polyester: 100%