Køb Selvklæbende folie til møbler 500x90 cm PVC hvidt træ fra boligcenter.dk

50+ På lager

Selvklæbende folie til møbler 500x90 cm PVC hvidt træ

Opgrader dit interiør med dette selvklæbende folie til møbler med trælignende åremønstre. Vores universelle klæbefolie til møbler er perfekt til at foliere dine døre, vinduer, vægge, møbler og alt andet, der har en glat overflade. Den selvklæbende funktion sikrer let anvendelse og fjernelse. PVC-materialet kan modstå fugt, hvilket gør det let at rengøre med en fugtig klud, og derfor har det en lang holdbarhed. De karakteristiske, trælignende åremønstre giver en rustik charme sammen med det uigennemsigtige design. Du kan skære folien i forskellige størrelser, som du har brug for. Forny dine møblers udseende uden store omkostninger! Sørg for, at overfladen, du påfører folie på, er glat og fri for fedt og støv.

Flere detaljer

38479

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage

179,-
149,-

SPAR 30,- Tilbud!

Yderligere information

Opgrader dit interiør med dette selvklæbende folie til møbler med trælignende åremønstre.

Vores universelle klæbefolie til møbler er perfekt til at foliere dine døre, vinduer, vægge, møbler og alt andet, der har en glat overflade. Den selvklæbende funktion sikrer let anvendelse og fjernelse. PVC-materialet kan modstå fugt, hvilket gør det let at rengøre med en fugtig klud, og derfor har det en lang holdbarhed. De karakteristiske, trælignende åremønstre giver en rustik charme sammen med det uigennemsigtige design. Du kan skære folien i forskellige størrelser, som du har brug for.

Forny dine møblers udseende uden store omkostninger! Sørg for, at overfladen, du påfører folie på, er glat og fri for fedt og støv.

  • Farve: hvidt træ
  • Materiale: PVC
  • Mål: 500 x 90 cm (L x B)
  • Selvklæbende
  • Trælignende årer
  • Uigennemsigtigt