Køb Selvklæbende folie til møbler 500x90 cm PVC rød fra boligcenter.dk

50+ På lager

Selvklæbende folie til møbler 500x90 cm PVC rød

Opgradér dit interiør med dette selvklæbende folie til møbler! Vores universelle klæbefolie til møbler er perfekt til at foliere dine døre, vinduer, vægge, møbler og alt andet, der har en glat overflade. Den selvklæbende funktion sikrer let anvendelse og fjernelse. PVC-materialet kan modstå fugt, hvilket gør det let at rengøre med en fugtig klud, og derfor har det en lang holdbarhed. Du kan skære folien i forskellige størrelser alt efter behov. Forny dine møblers udseende uden store omkostninger! Sørg for, at overfladen, du påfører folie på, er glat og fri for fedt og støv.

Flere detaljer

38485

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage

149,-
139,-

SPAR 10,- Tilbud!

Yderligere information

Opgradér dit interiør med dette selvklæbende folie til møbler!

Vores universelle klæbefolie til møbler er perfekt til at foliere dine døre, vinduer, vægge, møbler og alt andet, der har en glat overflade. Den selvklæbende funktion sikrer let anvendelse og fjernelse. PVC-materialet kan modstå fugt, hvilket gør det let at rengøre med en fugtig klud, og derfor har det en lang holdbarhed. Du kan skære folien i forskellige størrelser alt efter behov.

Forny dine møblers udseende uden store omkostninger! Sørg for, at overfladen, du påfører folie på, er glat og fri for fedt og støv.

  • Farve: Rød
  • Materiale: PVC
  • Mål: 500 x 90 cm (L x B)
  • Selvklæbende
  • Uigennemsigtigt