29 På lager

Tændspole til Alfa Romeo Fiat osv.

Denne tændspole af høj kvalitet vil være den bedste eftermarkedserstatning for den gamle i dit køretøj. Denne reservedel, der er let at installere, er kompatibel med en lang række køretøjer. Du kan henvise til tabellen for kompatibilitetsoplysninger!Bemærk venligst, at vi ikke leverer installeringsvejledninger, så du bedes sikre dig, at du enten ved, hvordan man installerer denne reservedel, eller at du får hjælp af en, der ved det. Vi vil også anbefale, at du tjekker den originale tændspole i dit køretøj for at sikre dig, at denne artikel er nøjagtig den, du har brug for.

Flere detaljer

12

Ny vare

Leveringstid: 4-5 Hverdage

239,-
149,-

SPAR 90,- Tilbud!

Yderligere information

Denne tændspole af høj kvalitet vil være den bedste eftermarkedserstatning for den gamle i dit køretøj. Denne reservedel, der er let at installere, er kompatibel med en lang række køretøjer. Du kan henvise til tabellen for kompatibilitetsoplysninger!


Bemærk venligst, at vi ikke leverer installeringsvejledninger, så du bedes sikre dig, at du enten ved, hvordan man installerer denne reservedel, eller at du får hjælp af en, der ved det. Vi vil også anbefale, at du tjekker den originale tændspole i dit køretøj for at sikre dig, at denne artikel er nøjagtig den, du har brug for.

  • Farve: Sort & gul
  • Materiale: PBT + aluminium + epoxy
  • Antal ben i stikforbindelsen: 2
  • Spænding: 12V
  • Kompatibel med Alfa Romeo, Fiat, Lancia