34 På lager

Højglans sofabord hvid

Dette fantastiske sofabord i højglans giver dit interiør et tidsløst præg. Den massive bordplade udgør en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt. Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue, takket være den indbyggede hylde og opbevaringsrum, som passer perfekt til multimedieenheder, bøger, blade eller småting som du gerne vil have inden for rækkevidde. Bordet i højglans er udstyret med 4 hjul, 2 med bremse, som gør det nemt og fleksibelt at flytte bordet omkring. Bordet er holdbart takket være den solide konstruktion, og finishen i højglans gør det nemt at rengøre med en fugtig klud. Slap af, og nyd at underholde din familie og venner omkring dette enestående sofabord!

Flere detaljer

9950

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.559,-
1.054,-

SPAR 505,- Tilbud!

Yderligere information

Dette fantastiske sofabord i højglans giver dit interiør et tidsløst præg. Den massive bordplade udgør en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt.

Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue, takket være den indbyggede hylde og opbevaringsrum, som passer perfekt til multimedieenheder, bøger, blade eller småting som du gerne vil have inden for rækkevidde. Bordet i højglans er udstyret med 4 hjul, 2 med bremse, som gør det nemt og fleksibelt at flytte bordet omkring. Bordet er holdbart takket være den solide konstruktion, og finishen i højglans gør det nemt at rengøre med en fugtig klud.

Slap af, og nyd at underholde din familie og venner omkring dette enestående sofabord!

  • Farve: Hvid med højglansfinish
  • Materiale: MDF
  • Mål: 110 x 55 x 43 cm (L x B x H)
  • Solid konstruktion med 4 hjul (2 med bremse)
  • Let at samle