9 På lager

Sofabord brunt

Dette sofabord vil sætte et tidløst præg på dit interiør. Den massive bordplade skaber en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt. Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue takket være det indbyggede opbevaringsrum, som passer perfekt til multimedieenheder, bøger, blade eller småting, som du gerne vil have inden for rækkevidde. Sofabordet er udstyret med 4 hjul, to med bremse, som gør det nemt og fleksibelt at flytte bordet omkring. Bordet er desuden yderst holdbart takket være den solide konstruktion. Slap af, og nyd at underholde din familie og venner omkring dette enestående sofabord!

Flere detaljer

9940

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.029,-
934,-

SPAR 95,- Tilbud!

Yderligere information

Dette sofabord vil sætte et tidløst præg på dit interiør. Den massive bordplade skaber en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt.

Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue takket være det indbyggede opbevaringsrum, som passer perfekt til multimedieenheder, bøger, blade eller småting, som du gerne vil have inden for rækkevidde. Sofabordet er udstyret med 4 hjul, to med bremse, som gør det nemt og fleksibelt at flytte bordet omkring. Bordet er desuden yderst holdbart takket være den solide konstruktion.

Slap af, og nyd at underholde din familie og venner omkring dette enestående sofabord!

  • Farve: Brun
  • Materiale: MDF
  • Mål: 110 x 55 x 44 cm (L x B x H)
  • Solid konstruktion med 4 hjul (2 med bremse)
  • Nem at samle