5 På lager

Sofabord massivt genbrugstræ

Dette sofabord i massivt træ med en antik stil, er et tidsløst stykke møbel til dit hjem. Det massive træ sørger for en stabil og sikker bordflade til dine glas, vaser, frugtskåle eller andre pyntegenstande. Dette eksotiske sofabord er lavet af genbrugstræ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt og en smule anderledes. Møbler lavet af genbrugstræ har kendetegn fra forskellige træsorter som teak, sheesham, akacie, mango, saal mv. Genbrugstræ er solidt, stabilt, slidstærkt og smukt. Huller fra søm og træets årer fortæller deres unikke historie og inviterer andre til at påvirke møblet med deres egne historier. Ved at have dette møbel i dit hjem viser du din holdning til resourcebevarelse, miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling. Det håndværksmæssige arbejde tilfører smuk vintagestil til det i forvejen spektakulære og eksotiske sofabord. Hver del af processen med at sammensætte, polere, male og voksbehandle bordet er udførligt gjort. Slap af med din familie og venner omkring dette unikke og originale sofabord. Vigtigt: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel og gør hvert spisebord unikt; udvælgelsen sker tilfældigt.

Flere detaljer

9254

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.739,-
1.619,-

SPAR 120,- Tilbud!

Yderligere information

Dette sofabord i massivt træ med en antik stil, er et tidsløst stykke møbel til dit hjem. Det massive træ sørger for en stabil og sikker bordflade til dine glas, vaser, frugtskåle eller andre pyntegenstande.

Dette eksotiske sofabord er lavet af genbrugstræ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt og en smule anderledes. Møbler lavet af genbrugstræ har kendetegn fra forskellige træsorter som teak, sheesham, akacie, mango, saal mv. Genbrugstræ er solidt, stabilt, slidstærkt og smukt. Huller fra søm og træets årer fortæller deres unikke historie og inviterer andre til at påvirke møblet med deres egne historier. Ved at have dette møbel i dit hjem viser du din holdning til resourcebevarelse, miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling.

Det håndværksmæssige arbejde tilfører smuk vintagestil til det i forvejen spektakulære og eksotiske sofabord. Hver del af processen med at sammensætte, polere, male og voksbehandle bordet er udførligt gjort. Slap af med din familie og venner omkring dette unikke og originale sofabord.

Vigtigt: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel og gør hvert spisebord unikt; udvælgelsen sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt genbrugstræ
  • Produktmål: 90 x 60 x 40 cm (L x B x H)
  • Flerfarvet træ
  • 100 % håndlavet
  • Poleret og delvist malet