50+ På lager

Sofabord med skuffe mexicansk fyrretræ

Dette funktionelle sofabord i træ har et tidløst design. Træbordet er lavet af massiv fyrretræ og vil tilføje et strejf af rustik charme til din stue. Dette unikke og originale sofabord vil blive et samtaleemne, når du har besøg af familie og venner. Den robuste konstruktion og det massiv træ gør sidebordet meget holdbart. Dette sofabord har også en skuffe, hvor du kan holde dine blade, fjernbetjeninger og andre småting organiseret og inden for rækkevidde. Træbordplanden er nem at tørre ren med en fugtig klud. Montering er virkelig let.

Flere detaljer

9274

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

979,-
854,-

SPAR 125,- Tilbud!

Yderligere information

Dette funktionelle sofabord i træ har et tidløst design. Træbordet er lavet af massiv fyrretræ og vil tilføje et strejf af rustik charme til din stue. Dette unikke og originale sofabord vil blive et samtaleemne, når du har besøg af familie og venner.

Den robuste konstruktion og det massiv træ gør sidebordet meget holdbart. Dette sofabord har også en skuffe, hvor du kan holde dine blade, fjernbetjeninger og andre småting organiseret og inden for rækkevidde.

Træbordplanden er nem at tørre ren med en fugtig klud. Montering er virkelig let.

  • Farve: Natur
  • Materiale: Massivt fyrretræ
  • Produktmål: 100 x 60 x 45 cm (L x B x H)
  • Skuffens størrelse: 38,5 x 33 x 9 cm (L x B x H)
  • Let at samle