8 På lager

Kommode 34x34x46 cm massivt træ

Denne flotte kommode i træ med 2 skuffer vil med sikkerhed skabe opmærksomhed i din dagligstue, opholdsstue eller i soveværelset. Den kan også bruges som telefonbord, sidebord, en lille kommode, sengebord, magasinbord, natbord, soveværelseskommode, endebord og endekommode. Denne kommode, der har 2 skuffehåndtag i forskellige design, vil være både et praktisk og et meget dekorativt supplement til din dagligstue, opholdsstue eller soveværelse. Den kvadratiske bordplade er ideel til dekorative genstande, billeder eller endda potteplanter, og de 2 store skuffer har masser af plads til alle slags småting og holder dem inden for rækkevidde. Kommoden er meget solid og holdbar, takket være kvalitetsmaterialerne af massivt træ. Den er meget nem at samle.

Flere detaljer

10025

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

499,-
454,-

SPAR 45,- Tilbud!

Yderligere information

Denne flotte kommode i træ med 2 skuffer vil med sikkerhed skabe opmærksomhed i din dagligstue, opholdsstue eller i soveværelset. Den kan også bruges som telefonbord, sidebord, en lille kommode, sengebord, magasinbord, natbord, soveværelseskommode, endebord og endekommode.

Denne kommode, der har 2 skuffehåndtag i forskellige design, vil være både et praktisk og et meget dekorativt supplement til din dagligstue, opholdsstue eller soveværelse. Den kvadratiske bordplade er ideel til dekorative genstande, billeder eller endda potteplanter, og de 2 store skuffer har masser af plads til alle slags småting og holder dem inden for rækkevidde.

Kommoden er meget solid og holdbar, takket være kvalitetsmaterialerne af massivt træ. Den er meget nem at samle.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt træ
  • Mål: 34 x 34 x 46 cm (B x D x H)
  • Den kan også bruges som telefonbord, sidebord, en lille kommode, sengebord, magasinbord, natbord, soveværelseskommode, endebord og endekommode.
  • Med to skuffer
  • Let at samle