Køb Spisebordssæt i 7 dele massivt akacietræ med sheeshamfinish fra boligcenter.dk

19 På lager

Spisebordssæt i 7 dele massivt akacietræ med sheeshamfinish

Dette spisebordssæt bestående af 1 bord og 6 stole i et elegant, moderne design vil tilføje et strejf af elegance til din boligindretning! Dette sæt er lavet af massivt akacietræ med en sheeshamfinish, og det er yderst robust og stabilt. Akacietræ er et stærkt hårdttræ med smukke fibre, der vil holde i mange år. Ligesom akacietræ, er sheesham kendt som rosentræ eller palisander, og det er også berømt for sine rige fibre. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Spisebordssættet er let at samle. Pakken indeholder 1 bord og 6 stole. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle møbler unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

Flere detaljer

18676

Ny vare

Leveringstid: 5-7 Hverdage

6.989,-
6.399,-

SPAR 590,- Tilbud!

Yderligere information

Dette spisebordssæt bestående af 1 bord og 6 stole i et elegant, moderne design vil tilføje et strejf af elegance til din boligindretning!

Dette sæt er lavet af massivt akacietræ med en sheeshamfinish, og det er yderst robust og stabilt. Akacietræ er et stærkt hårdttræ med smukke fibre, der vil holde i mange år. Ligesom akacietræ, er sheesham kendt som rosentræ eller palisander, og det er også berømt for sine rige fibre. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Spisebordssættet er let at samle. Pakken indeholder 1 bord og 6 stole.

Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle møbler unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt akacietræ med en sheeshamfinish + stålstel
  • Mål, bord: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Stol, mål: 43 x 43 x 90 cm (B x D x H)
  • Sædehøjde fra gulvet: 45 cm
  • Poleret, malet og lakeret
  • Pakken indeholder 1 bord og 6 stole