15 På lager

Skænk 65 x 35 x 60 cm massivt eukalyptustræ

Denne træskænk med tre skuffer og et skab har et diskret, men stilfuldt design, og den kan også bruges som telefonskab, sideskab, skuffeelement, opbevaringsskab, endebord eller endeskab. Denne skænk har fire håndtag i forskellige udformninger og vil være en praktisk, såvel som meget dekorativ tilføjelse til dit opholdsområde, dagligstue eller soveværelse. Den rektangulære bordplade er ideel til fremvisning af dekorative ting, fotorammer eller endda potteplanter, mens de tre store skuffer og et skab giver rigeligt plads til organiseret opbevaring af alle mindre ting inden for rækkevidde. Takket være det massive træ (eukalyptus) i høj kvalitet er denne skænk meget solid og holdbar. Meget let at samle.

Flere detaljer

10040

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.039,-
864,-

SPAR 175,- Tilbud!

Yderligere information

Denne træskænk med tre skuffer og et skab har et diskret, men stilfuldt design, og den kan også bruges som telefonskab, sideskab, skuffeelement, opbevaringsskab, endebord eller endeskab.

Denne skænk har fire håndtag i forskellige udformninger og vil være en praktisk, såvel som meget dekorativ tilføjelse til dit opholdsområde, dagligstue eller soveværelse. Den rektangulære bordplade er ideel til fremvisning af dekorative ting, fotorammer eller endda potteplanter, mens de tre store skuffer og et skab giver rigeligt plads til organiseret opbevaring af alle mindre ting inden for rækkevidde.

Takket være det massive træ (eukalyptus) i høj kvalitet er denne skænk meget solid og holdbar. Meget let at samle.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Eukalyptus
  • Mål: 65 x 35 x 60 cm (B x D x H)
  • Kan også bruge som telefonskab, sideskab, skuffeelement, opbevaringsskab, endebor eller endeskab.
  • Med tre skuffer og et skab
  • Let at samle
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
  • Flere detaljer om, hvordan du forhindrer, at dine møbler tipper, kan findes her
    Undgå, at dine møbler tipper