Tilbagekaldelse af produkter - Boligcenter.dk

Tilbagetrækning og tilbagekaldelse af produkter

Ifølge det generelle produktsikkerhedsdirektiv har distributører og forhandlere juridisk forpligtelse til at samarbejde med producenter og myndigheder for at tilbagekalde usikre produkter. Vi beder derfor venligst om dit samarbejde i tilbagekaldelsen af produktet.

Poolstige 86,5 cm stål

Varenummer:54151
Som en forebyggende foranstaltning af hensyn til kundernes sikkerhed tilbagetrækker boligcenter.dk varenummer:54151. boligcenter.dk er blevet gjort opmærksom på at trinene kan løsne sig under brug og udgøre en faldfare for brugeren. Derfor tilbagekalder vi produktet fra alle vores kunder. kontakt os på info@boligcenter.dk (oplys gerne ordrenummer).

Stål Poolstige Skridsikre Trin 86,5 cm

Varenummer:35129
Som en forebyggende foranstaltning af hensyn til kundernes sikkerhed tilbagetrækker boligcenter.dk varenummer:35129. boligcenter.dk er blevet gjort opmærksom på at trinene kan løsne sig under brug og udgøre en faldfare for brugeren. Derfor tilbagekalder vi produktet fra alle vores kunder. kontakt os på info@boligcenter.dk (oplys gerne ordrenummer).

RAT-END

Varenummer:185447
I forbindelse med salget af produktet RAT-END er boligcenter.dk blevet gjort opmærksom på af "Miljøstyrelsens kemikalieinspektion," at produktet i henhold til (Kemikalielovens1 § 48, stk. 2, nr. 3) ikke er godkendt til brug i Danmark. Derfor tilbagekalder vi produktet fra alle vores kunder. kontakt os på info@boligcenter.dk (oplys gerne ordrenummer).