37 På lager

Oppusteligt dinosaur-kostume

Med dette oppustelige dinosaur-kostume behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvad du skal have på til fremtidens udklædningsfester. Kostumet sendes til dig sammen med en dekorativ hat, en ventilator og batteriboks til oppustning af kostumet. Når du har sat fire AA-batterier i batterikassen og tændt for blæseren, pustes kostumet op på ingen tid. Træd derefter ned i benene på dinosaur-kostumet og stram stroppen til, og slip din sjove side løs! Ja, så simpelt er det. Med dette oppustelige kostume ved hånden kræver det ikke meget at skabe latter og at blive centrum for enhver fest.

Flere detaljer

212

Ny vare

Leveringstid: 5-7 Hverdage

339,-
219,-

SPAR 120,- Tilbud!

Yderligere information

Med dette oppustelige dinosaur-kostume behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvad du skal have på til fremtidens udklædningsfester. Kostumet sendes til dig sammen med en dekorativ hat, en ventilator og batteriboks til oppustning af kostumet.

Når du har sat fire AA-batterier i batterikassen og tændt for blæseren, pustes kostumet op på ingen tid. Træd derefter ned i benene på dinosaur-kostumet og stram stroppen til, og slip din sjove side løs!

Ja, så simpelt er det. Med dette oppustelige kostume ved hånden kræver det ikke meget at skabe latter og at blive centrum for enhver fest.

  • Polyester dinosaur-kostume
  • Inkluderet hat som tilbehør
  • Inkluderer orange blæser og batteri til oppustning af kostumet.
  • Kræver 4 x AA-batterier (medfølger ikke)
  • En størrelse passer alle
  • Stof: Polyester: 100%