Køb Indbygget håndvask 51 x 45,5 x 19,5 cm keramisk hvid fra boligcenter.dk

20 På lager

Indbygget håndvask 51 x 45,5 x 19,5 cm keramisk hvid

Denne ovale håndvask er lavet af keramik, og den vil være en chik og tidløs tilføjelse på ethvert badeværelse eller toilet. Håndvasken er ikke bare egnet til daglig brug, men vil også være en udsmykning i din bolig. Takket være det trendsættende og moderne design vil denne håndvask med sikkerhed passe til enhver indretning. Vasken er lavet af keramik, så den er særdeles nem at rengøre. Den er forsynet med et overløb, så vandet kan flyde ud, når vasken bliver fyldt. Den glaserede overflade giver et moderne, men elegant design. Bemærk venligst, at vandhane og afløb ikke medfølger.

Flere detaljer

6549

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage


369,-

Yderligere information

Denne ovale håndvask er lavet af keramik, og den vil være en chik og tidløs tilføjelse på ethvert badeværelse eller toilet.

Håndvasken er ikke bare egnet til daglig brug, men vil også være en udsmykning i din bolig. Takket være det trendsættende og moderne design vil denne håndvask med sikkerhed passe til enhver indretning. Vasken er lavet af keramik, så den er særdeles nem at rengøre. Den er forsynet med et overløb, så vandet kan flyde ud, når vasken bliver fyldt. Den glaserede overflade giver et moderne, men elegant design.

Bemærk venligst, at vandhane og afløb ikke medfølger.

  • Farve: Hvid
  • Materiale: Keramik
  • Produktmål: 51 x 45,5 x 19,5 cm (L x B x H)
  • Diameter, afløbshul: 4,5 cm
  • Den er udstyret med et overløb