Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
169 ,- 18659 ,-
Vægt
0 kg 382 kg
Farve
mere.. mindre
Form
mere.. mindre
Stil
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Benmateriale
mere.. mindre
Bordplade materiale
mere.. mindre
Antal personer
mere.. mindre
Antal Stole
mere.. mindre
Hynde inkluderet
mere.. mindre
Køn
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
22869 varer

Møbler

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Møbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Havemøbler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Havemøbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Havemøbler – tilbehør
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Havemøbler – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Møbler til baby & småbørn
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Møbler til baby & småbørn. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Borde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Borde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Borde – tilbehør
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Borde – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skabe & opbevaring
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skabe & opbevaring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hylder
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hylder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kontormøbler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kontormøbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Senge & tilbehør
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Senge & tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Møbelsæt
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Møbelsæt. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Rumdelere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Rumdelere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bænke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Ottomaner & puffer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ottomaner & puffer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sofaer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • TV-møbler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige TV-møbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til sofaer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til sofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vogne
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vogne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 22869
 • Haveloungesæt 5 dele med hynder polyrattan grå
  4.099,- 7.419,- 4-5 Hverdage

  SPAR 3.320,- Tilbud!

  Varenummer: 32515

  Haveloungesæt 5 dele med hynder polyrattan grå

  Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet i din have eller på terrassen. Hele møbelsættet er designet til udendørsbrug året rundt. Møbelsættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandafvisende polyrattan. Sofasættet har et robust, pulverlakeret...

  4.099,-
  4-5 Hverdage
 • Liggestol med hynde polyrattan sort
  1.489,- 1.629,- 4-5 Hverdage

  SPAR 140,- Tilbud!

  Varenummer: 32236

  Liggestol med hynde polyrattan sort

  Denne liggestol i polyrattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Den vil være ideel til afslapning nær swimmingpoolen, på din altan, terrasse eller på campingpladsen under ferier eller fritid. Denne liggestol er lavet af vejrafvisende polyrattan, så den er nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug. Den har et pulverlakeret...

  1.489,-
  4-5 Hverdage
 • Opbevaringskasse til haven 200 x 50 x 60 polyrattan sort
  1.589,- 3.409,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.820,- Tilbud!

  Varenummer: 32319

  Opbevaringskasse til haven 200 x 50 x 60 polyrattan sort

  Leder du efter en attraktiv og alsidig udendørs opbevaringsløsning? Så er vores opbevaringskasse i polyrattan det ideelle valg til dig! Opbevaringskassen er designet med et rummeligt indre, så den er stor nok til at opbevare haveting såsom møbelhynder, puder, ekstra tæpper, poollegetøj og haveredskaber. Denne opbevaringskasse er fremstillet af et...

  1.589,-
  4-5 Hverdage
 • Liggestol imprægneret fyrretræ
  469,- 779,- 4-5 Hverdage

  SPAR 310,- Tilbud!

  Varenummer: 33109

  Liggestol imprægneret fyrretræ

  Vores liggestol giver ikke kun behagelige siddepladser og liggesteder, men tilføjer også en rustik charme til dit udendørs boligareal. Liggestolen er fremstillet af imprægneret fyrretræ, så den er vejrbestandig, yderst holdbar og nem at rengøre med en fugtig klud. Ryglænet kan indstilles i højden, så du kan finde den mest behagelige stilling. Liggestolen...

  469,-
  4-5 Hverdage
 • Haveloungesæt 5 dele med hynder polyrattan sort
  2.789,- 4.889,- 4-5 Hverdage

  SPAR 2.100,- Tilbud!

  Varenummer: 32455

  Haveloungesæt 5 dele med hynder polyrattan sort

  Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet i din have eller på terrassen. Hele møbelsættet er designet til udendørsbrug året rundt. Møbelsættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandafvisende polyrattan. Sofasættet har et robust, pulverlakeret...

  2.789,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs opbevaringkasse sort 120 x 50 x 60 cm polyrattan
  1.039,- 1.339,- 4-5 Hverdage

  SPAR 300,- Tilbud!

  Varenummer: 29221

  Udendørs opbevaringkasse sort 120 x 50 x 60 cm polyrattan

  Denne vandafvisende haveopbevaringskasse i polyrattan vil være ideel til opbevaring af tæpper, hynder, legetøj, bøger og andre genstande i haven eller på terrassen. Denne opbevaringskasse har en vandafvisende foring, der gør den til den ideelle opbevaringsløsning til dine havemøbelhynder og mange andre ting. Takket være den vejrbestandige og vandafvisende...

  1.039,-
  4-5 Hverdage
 • Liggestol med hynde massivt akacietræ mørkegrå
  979,- 1.729,- 4-5 Hverdage

  SPAR 750,- Tilbud!

  Varenummer: 32412

  Liggestol med hynde massivt akacietræ mørkegrå

  Med vores liggestol i massivt akacietræ vil du altid have et behageligt sted at slappe af på din terrasse eller i din have. Den unikke træstruktur er inviterende og udstråler en naturlig charme. Denne liggestol er lavet af akacietræ i høj kvalitet, hvilket er vejrbestandigt og holdbart. Da stolen er vandafvisende, er den velegnet til både indendørs- og...

  979,-
  4-5 Hverdage
 • Haveloungesæt 5 dele med hynder polyrattan sort
  4.249,- 6.119,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.870,- Tilbud!

  Varenummer: 32517

  Haveloungesæt 5 dele med hynder polyrattan sort

  Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet i din have eller på terrassen. Hele møbelsættet er designet til udendørsbrug året rundt. Møbelsættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandafvisende polyrattan. Sofasættet har et robust, pulverlakeret...

  4.249,-
  4-5 Hverdage
 • Liggestole med bord polyrattan sort
  2.799,- 3.039,- 4-5 Hverdage

  SPAR 240,- Tilbud!

  Varenummer: 29361

  Liggestole med bord polyrattan sort

  Liggestolssættet i rattan, som består af 2 liggestole og et bord, kombinerer stil med funktionalitet og vil med sikkerhed blive samlingspunktet i din have eller på terrassen. Liggestolssættet er let at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug, takket være det vejrbestandige og vandtætte PE-rattan. Liggestolen og bordet har stærke pulverlakerede...

  2.799,-
  4-5 Hverdage
 • dobbelt solseng med hynde polyrattan grå
  2.449,- 2.879,- 4-5 Hverdage

  SPAR 430,- Tilbud!

  Varenummer: 41345

  dobbelt solseng med hynde polyrattan grå

  Denne 2-personers solseng i rattan kombinerer stil med funktionalitet og vil med sikkerhed blive fokuspunktet i haven eller på terrassen. Solsengen er nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug, da den er lavet af vejrbestandigt polyrattan. Solsengen har et robust, pulverlakeret stålstel, som er yderst holdbart. Begge sider af solsengen samt...

  2.449,-
  4-5 Hverdage
 • Havebænk 157 cm massivt akacietræ
  1.269,- 1.519,- 4-5 Hverdage

  SPAR 250,- Tilbud!

  Varenummer: 30594

  Havebænk 157 cm massivt akacietræ

  Pynt din have med et inviterende sted at sidde og værdsæt dine omgivelser! Vores rosebænk, som er forsynet med en indgraveret rose i midten af ryglænet, er en ideel tilføjelse til enhver græsplæne eller have. Bænken er blevet fremstillet i massivt akacietræ, hvilket gør den robust, holdbar og egnet til udendørs brug. Ryglænet og armlænene føjer til...

  1.269,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs opbevaringskasse sort 150 x 50 x 60 cm polyrattan
  2.849,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 29737

  Udendørs opbevaringskasse sort 150 x 50 x 60 cm polyrattan

  Denne haveopbevaringsboks i polyrottan kan bruges til opbevaring af havemøbelhynder, puder, ekstra tæpper eller håndklæder samt husholdnings nips og meget mere. Opbevaringsboksen er virkelig alsidig, da den kan blive brugt som en bænk takket være lågets høje bærende kapacitet! Den smukt udformede opbevaringsboks har et moderne design, der passer til...

  2.849,-
  4-5 Hverdage
 • Opbevaringskasse til haven 180 x 90 x 75 cm polyrattan sort
  1.799,- 3.679,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.880,- Tilbud!

  Varenummer: 32322

  Opbevaringskasse til haven 180 x 90 x 75 cm polyrattan sort

  Leder du efter en attraktiv og alsidig udendørs opbevaringsløsning? Så er vores opbevaringskasse i polyrattan det ideelle valg til dig! Opbevaringskassen er designet med et rummeligt indre, så den er stor nok til at opbevare haveting såsom møbelhynder, puder, ekstra tæpper, poollegetøj og haveredskaber. Denne opbevaringskasse er fremstillet af et...

  1.799,-
  4-5 Hverdage
 • Haveloungesæt 8 dele med hynder polyrattan sort
  6.899,- 7.079,- 4-5 Hverdage

  SPAR 180,- Tilbud!

  Varenummer: 32447

  Haveloungesæt 8 dele med hynder polyrattan sort

  Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet i din have eller på terrassen. Hele møbelsættet er designet til udendørsbrug året rundt. Møbelsættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandafvisende polyrattan. Sofasættet har et robust, pulverlakeret...

  6.899,-
  4-5 Hverdage
 • Liggestol med hynde & hjul polyrattan sort
  1.129,- 1.539,- 4-5 Hverdage

  SPAR 410,- Tilbud!

  Varenummer: 29211

  Liggestol med hynde & hjul polyrattan sort

  Denne solseng af rattan i høj kvalitet kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet for din have eller terrasse. Liggestolen er meget nem at rengøre, slidstærk og velegnet til daglig brug, takket være det vejrbestandige og vandtætte polyrattan. Liggestolen har et stærkt, pulverlakret stålstel, som gør den meget stabil og holdbar....

  1.129,-
  4-5 Hverdage
 • Liggestole 2 stk. polyrattan sort
  2.779,- 3.189,- 4-5 Hverdage

  SPAR 410,- Tilbud!

  Varenummer: 30854

  Liggestole 2 stk. polyrattan sort

  Dette stilfulde liggestolesæt i polyrattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen! Liggestolesættet er lavet af vandafvisende polyrattan, så det er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug. Liggestolene og bordet er forsynet med pulverlakerede stålstel, hvilket gør dem særdeles stabile og...

  2.779,-
  4-5 Hverdage
 • Globusbarskab træ
  1.069,- 1.219,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 8745

  Globusbarskab træ

  Globussen kan åbnes, og den afslører en stor bar med masser af plads til vin, spiritus, drikkevarer og glas. På denne måde kan du vise dine velordnede flasker og glas frem, og der er nem adgang til drikkevarerne. Serveringsbordet har en ekstra bordplade nederst, hvor du også kan stille flasker og glas. Ydersiden af globussen er udsmykket med gamle...

  1.069,-
  4-5 Hverdage
 • Globusbarskab træ
  959,- 969,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 33850

  Globusbarskab træ

  Dette elegante globusbarskab er ideelt til at opbevare flere flasker og glas. Den er lavet af massivt træ og kan bruges i hjemmet, på kontoret eller hvorsom helst du ønsker at modtage gæster på en stilfuld måde. Globusbarskabet har hjul, så det er let at flytte rundt. Det er dekoreret med et gammelt verdenskort. Med en flaske- og glasholder er det...

  959,-
  4-5 Hverdage
 • Haveloungesæt 6 dele med hynder polyrattan grå
  4.699,- 6.189,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.490,- Tilbud!

  Varenummer: 32491

  Haveloungesæt 6 dele med hynder polyrattan grå

  Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet i din have eller på terrassen. Hele møbelsættet er designet til udendørsbrug året rundt. Møbelsættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandafvisende polyrattan. Sofasættet har et robust, pulverlakeret...

  4.699,-
  4-5 Hverdage
 • Haveloungesæt 4 dele med hynder polyrattan sort
  3.099,- 3.999,- 4-5 Hverdage

  SPAR 900,- Tilbud!

  Varenummer: 32509

  Haveloungesæt 4 dele med hynder polyrattan sort

  Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil blive omdrejningspunktet i din have eller på terrassen. Hele møbelsættet er designet til udendørsbrug året rundt. Møbelsættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandafvisende polyrattan. Sofasættet har et robust, pulverlakeret...

  3.099,-
  4-5 Hverdage
 • liggestole med bord polyrattan antracitgrå
  3.269,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 36511

  liggestole med bord polyrattan antracitgrå

  Liggestolssættet i rattan, som består af 2 liggestole og et bord, kombinerer stil med funktionalitet og vil med sikkerhed blive samlingspunktet i din have eller på terrassen. Liggestolssættet er let at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug, takket være det vejrbestandige og vandtætte PE-rattan. Liggestolen og bordet har stærke pulverlakerede...

  3.269,-
  4-5 Hverdage
 • Solseng med hynde polyrattan sort
  1.289,- 1.609,- 4-5 Hverdage

  SPAR 320,- Tilbud!

  Varenummer: 32357

  Solseng med hynde polyrattan sort

  Læn dig tilbage, drøm dig væk, og nyd en dejlig, afslappende dag med vores behagelige solseng! Denne polyrattan-solseng i høj kvalitet er en perfekt kombination af stil og funktionalitet og er ideel til afslapning i nærheden af swimmingpoolen, på din altan, på din terrasse eller på campingpladsen i din ferie eller fritid! Denne liggestol er lavet af...

  1.289,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs opbevaringskasse 150 x 50 x 58 cm massivt akacietræ
  2.339,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 30481

  Udendørs opbevaringskasse 150 x 50 x 58 cm massivt akacietræ

  Denne opbevaringskasse i træ udstråler en rustik charme og vil være en fremragende tilføjelse til dit udendørs- eller indendørsområde. Opbevaringsbænken er lavet af massivt akacietræ, hvilket gør den slidstærk, yderst holdbar og egnet til udendørsbrug. Opbevaringskassen giver rigelig plads til at holde forskellige ting og sager samt haveredskaber inden...

  2.339,-
  4-5 Hverdage
 • Sofabordssæt i 2 dele massivt fyrretræ hvid
  519,- 549,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 11173

  Sofabordssæt i 2 dele massivt fyrretræ hvid

  Disse sofaborde i højkvalitetstræ er charmerende møbler i skandinavisk stil. De vil være en fremragende tilføjelse til din stue. Sidebordssættet, som er fremstillet i massivt fyrretræ, er stærkt og robust. De robuste MDF-bordplader giver en stabil og sikker overflade, hvorpå du kan placere drikkevarer, en frugtkurv, en vase eller andre pyntegenstande....

  519,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 22869