50+ På lager

Tv-bord 140x40,3x34,7 cm højglanshvid

Dette moderne tv-bord i højglans vil blive omdrejningspunktet i din dagligstue eller tv-stue. Bordet har masser af opbevaringsplads, og det rummelige design fungerer rigtig godt. Den robuste konstruktion af dette bord gør det meget holdbart. Højglansoverfladen giver det lave bord et elegant udseende, der vil passe til enhver indretning. De store skabe og hylder har rigeligt med plads og giver dig mulighed for at holde din DVD-afspiller, spillekonsol, streaming-enhed og medieapparater pænt organiseret. Derudover kan du let holde kablerne ude af syne takket være de fire kabeludgange. Med vores højglansbord kan du skabe et elegant, moderne tv-område!

Flere detaljer

9988

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

799,-
734,-

SPAR 65,- Tilbud!

Yderligere information

Dette moderne tv-bord i højglans vil blive omdrejningspunktet i din dagligstue eller tv-stue. Bordet har masser af opbevaringsplads, og det rummelige design fungerer rigtig godt.

Den robuste konstruktion af dette bord gør det meget holdbart. Højglansoverfladen giver det lave bord et elegant udseende, der vil passe til enhver indretning. De store skabe og hylder har rigeligt med plads og giver dig mulighed for at holde din DVD-afspiller, spillekonsol, streaming-enhed og medieapparater pænt organiseret. Derudover kan du let holde kablerne ude af syne takket være de fire kabeludgange.

Med vores højglansbord kan du skabe et elegant, moderne tv-område!

  • Farve: Hvid højglans
  • Materiale: Spånplade, MDF
  • Mål: 140 x 40,3 x 34,7 cm (B x D x H)
  • Dørhåndtag i aluminium
  • Med 4 kabeludgange
  • 2 hylder, 2 skabe med døre