50+ På lager

3-panelers rumdeler i bambus

Denne stilfulde og praktiske 3-panelers rumdeler i bambus, som både er yderst stilfuld og praktisk, kan bruges som dekoration eller som en skillevæg. Den er fremragende til at adskille et område for privatlivets fred eller til at skabe et ekstra rum. Den autentiske bambusfarve tilføjer tropisk flair til din indretning. Rumdeleren er lavet af kvalitetsbambus, som er kendetegnet ved den fremragende evne til at være vandafvisende og slidstærkt. Denne 3-panelers skærm er let at rengøre med en fugtig klud. Den kan nemt foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug.

Flere detaljer

9693

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

729,-
654,-

SPAR 75,- Tilbud!

Yderligere information

Denne stilfulde og praktiske 3-panelers rumdeler i bambus, som både er yderst stilfuld og praktisk, kan bruges som dekoration eller som en skillevæg. Den er fremragende til at adskille et område for privatlivets fred eller til at skabe et ekstra rum. Den autentiske bambusfarve tilføjer tropisk flair til din indretning.

Rumdeleren er lavet af kvalitetsbambus, som er kendetegnet ved den fremragende evne til at være vandafvisende og slidstærkt. Denne 3-panelers skærm er let at rengøre med en fugtig klud. Den kan nemt foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug.

  • Materiale: Bambus
  • Mål: 120 x 170 cm (B x H)
  • Med 3 paneler