Køb Sæt med 24 nissehuer fra boligcenter.dk

50+ På lager

Sæt med 24 nissehuer

Dette sæt af 24 nissehuer er en hurtig og nem måde at klæde dig selv, din familie og dine venner på til jul. Det giver øjeblikkeligt dit hjem et festligt look og skaber den julestemning, som vi alle glæder os til hvert år. Sættet er ideelt til julefester, julefrokoster eller bare for sjov. Nissehuerne er lavet af polyesterfilt i høj kvalitet og er behagelige og lune at have på. De er søde med kvasten på toppen. Du kan have nissehuen på, mens du dekorerer juletræet, forbereder julemaden eller tager familiebilleder. Levering inkluderer 24 nissehuer.

Flere detaljer

607

Ny vare

Leveringstid: 3-5 Hverdage


149,-

Yderligere information

Dette sæt af 24 nissehuer er en hurtig og nem måde at klæde dig selv, din familie og dine venner på til jul. Det giver øjeblikkeligt dit hjem et festligt look og skaber den julestemning, som vi alle glæder os til hvert år. Sættet er ideelt til julefester, julefrokoster eller bare for sjov.

Nissehuerne er lavet af polyesterfilt i høj kvalitet og er behagelige og lune at have på. De er søde med kvasten på toppen. Du kan have nissehuen på, mens du dekorerer juletræet, forbereder julemaden eller tager familiebilleder.

Levering inkluderer 24 nissehuer.

  • Farve: Rød og hvid
  • Størrelse: 30 x 41 cm (B x H), 4 cm (hvid kant)
  • Levering inkluderer 24 nissehuer
  • Stof: Polyester: 100%