50+ På lager (1 solgt idag)

Knagerække i barokstil MDF hvid

Denne knagerække i barokstil vil skabe blikfang i ethvert rum. Med et usynligt monteringssystem kan knagerækken let hænges op på en hvilken som helst væg. Knagerækken har en hylde, som er oplagt til at opbevare trofæer, bøger, samleobjekter, ornamenter, osv. Med de 5 kroge og 1 tværgående stang er der rigeligt plads til at opbevare tørklæder, slips, frakker, tasker, kasketter, nøgler osv. Knagerækken er lavet i MDF af høj kvalitet og således meget holdbar. Knagerækken i barokstil passer til enhver indretningsstil og forvandler enhver tom væg til noget særligt.

Flere detaljer

9730

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

349,-
289,-

SPAR 60,- Tilbud!

Yderligere information

Denne knagerække i barokstil vil skabe blikfang i ethvert rum. Med et usynligt monteringssystem kan knagerækken let hænges op på en hvilken som helst væg.

Knagerækken har en hylde, som er oplagt til at opbevare trofæer, bøger, samleobjekter, ornamenter, osv. Med de 5 kroge og 1 tværgående stang er der rigeligt plads til at opbevare tørklæder, slips, frakker, tasker, kasketter, nøgler osv. Knagerækken er lavet i MDF af høj kvalitet og således meget holdbar.

Knagerækken i barokstil passer til enhver indretningsstil og forvandler enhver tom væg til noget særligt.

  • Farve: Hvid
  • Materiale: MDF
  • Dimensioner: 70 x 18 x 26 cm (L x B x H)
  • Med 5 knager og 1 hylde
  • Monteres let på en hvilken som helst væg