Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
169 ,- 14489 ,-
Vægt
1 kg 181 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Stof
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Produktmål
mere.. mindre
Dimensioner
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Sædemål
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde fra jorden
mere.. mindre
Sædehøjde fra gulvet
mere.. mindre
Sædemål (siddeflade)
mere.. mindre
Sæde bredde
mere.. mindre
Mål, sæde
mere.. mindre
Ryglænshøjde
mere.. mindre
Effekt
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Siddehøjde fra gulvet
mere.. mindre
Fyld
mere.. mindre
Finish
mere.. mindre
Ryghøjde
mere.. mindre
4511 varer

Stole

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Køkken- og spisestuestole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkken- og spisestuestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Barstole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Barstole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Lænestole, liggestole...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Lænestole, liggestole & hvilestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Spillestole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Spillestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Elektriske massagestole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elektriske massagestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Foldestole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Foldestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Chaiselonger
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Chaiselonger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Gyngestole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Gyngestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Polstrede stole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Polstrede stole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Lænestole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Lænestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sækkestole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sækkestole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Spisebordsstole
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Spisebordsstole. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 4511
 • Barstole 2 stk. stål sort
  649,- 659,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 8835

  Barstole 2 stk. stål sort

  Dette sæt af 2 barstole, med et pænt og enkelt design, vil give dig stor siddekomfort. Disse skønne barstole taler for sig selv, når det kommer til stil, komfort og minimalisme, som alle er vigtige ingredienser i vores søgen efter perfektion. Den stilfulde og enkle stålstruktur giver robusthed, mens de indbyggede fodstøtter på alle sider giver ekstra...

  649,-
  4-5 Hverdage
 • TV-lænestol med fodskammel kunstlæder sort
  1.059,- 1.089,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 9162

  TV-lænestol med fodskammel kunstlæder sort

  Denne TV-lænestol med fodskammel i kunstlæder kombinerer stil med funktionalitet. Sættet har et stærkt træ- og metalstel, og er fyldt med skum af høj densitet og betrukket med kunstlæder af høj kvalitet for maksimal komfort. Det tykke sæde og det bløde ryglæn gør stolen yderst behagelig at sidde i. Ryglænet kan desuden lænes tilbage, så du kan sætte...

  1.059,-
  4-5 Hverdage
 • Lænestol ægte læder med akacietræ brun
  1.789,- 2.479,- 4-5 Hverdage

  SPAR 690,- Tilbud!

  Varenummer: 12792

  Lænestol ægte læder med akacietræ brun

  Denne luksuriøse lænestol vil være et hyggeligt sted til at snakke, læse, se tv eller blot slappe af. Den vil skabe en retro og varm atmosfære i din stue. Stolen er lavet af massivt akacietræ, der har fået en sheeshamfinish i form af polering, maling og lakering for at give den et raffineret look. Den er 100 % håndlavet, og de smukke træårer gør hvert...

  1.789,-
  4-5 Hverdage
 • Butterflystol ægte læder brun
  759,- 799,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 10390

  Butterflystol ægte læder brun

  Vores butterflystol med vintagelook i ægte læder er ergonomisk designet, så du kan nyde fuld afslapning efter en travl dag. Det ikoniske butterflydesign er meget populært og passer til enhver indretning. Denne klassiske butterflystol i ægte læder har en kurvet rygstøtte og sæde, som sikrer dig tilstrækkeligt med støtte og den ypperste komfort. Den...

  759,-
  4-5 Hverdage
 • Taburet stof varm hvid
  379,- 429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 8441

  Taburet stof varm hvid

  Denne taburet har et vintagedesign med luksuriøs stof i lysegrå og varm hvid. Denne taburet, som har fire elegante, buede ben, vil være et fremragende supplement til et hvert rum i dit hjem, og den vil tilføre et ekstra touch af kvalitet til ethvert toiletbord. Mål: 40 x 30 x 47 cm (L x B x H). Med tyktpolstret pude (7 cm tyk pude) for din komfort.

  379,-
  4-5 Hverdage
 • Massagestol kunstlæder sort
  2.039,- 2.479,- 4-5 Hverdage

  SPAR 440,- Tilbud!

  Varenummer: 9718

  Massagestol kunstlæder sort

  Denne elektriske massagelænestol er ergonomisk designet til at hjælpe dig med at slappe af efter en travl dag. Nyd en beroligende massage, mens du ser fjernsyn! Lænestolen er tykt polstret for optimal komfort. Det har 8 massagepunkter, der masserer dine skuldre, ryg, bagdel, lægmuskler mv. Takket være sin varmefunktion udsender lænestolen behagelig varme,...

  2.039,-
  4-5 Hverdage
 • Lænestol kunstlæder sort
  3.729,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 8815

  Lænestol kunstlæder sort

  Vores lænestol i høj kvalitet og med behagelig polstring er æstetisk og ergonomisk designet til at passe flot ind i ethvert rum i dit hjem. Denne løft og vip-lænestol giver dig perfekt komfort og støtte og kan styres med den håndholdte fjernbetjening. hvilket gør stolen ideel til ældre mennesker. Med et simpelt tryk på fjernbetjeningen kan du opnå en...

  3.729,-
  4-5 Hverdage
 • Lænestol med fodskammel kunstlæder hvid
  689,- 769,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 14254

  Lænestol med fodskammel kunstlæder hvid

  Denne lænestol med fodskammel vil skabe en elegant atmosfære i alle vente- og receptionsområder, kontorer og private hjem. Med de tuftede knapper og flotte, buede armlæn vil denne lænestol med fodskammel tilføje et strejf af luksus, klasse og stil til ethvert interiør. De tyktpolstrede sæder er meget behagelige, og den elegante struktur er stabil og...

  689,-
  4-5 Hverdage
 • Barstole 2 stk. massivt fyrretræ og stål sort
  589,- 599,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 22218

  Barstole 2 stk. massivt fyrretræ og stål sort

  Disse 2 barstole har et enkelt, men elegant design, og de vil være en glimrende tilføjelse i din spisestue eller dit køkken. Disse stole er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør dem yderst stabile, holdbare og nemme at rengøre med en fugtig klud. De pulverlakerede stålben giver stolene ekstra stabilitet. Pakken indeholder 2 barstole.

  589,-
  4-5 Hverdage
 • Barstole 2 stk. massivt teaktræ
  1.189,- 1.269,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 25731

  Barstole 2 stk. massivt teaktræ

  Giv din boligindretning et strejf af rustik stil med vores stilfulde barstole i massivt teaktræ. Disse barstole er lavet af ekstremt holdbart teaktræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis du vil købe et møbel, der...

  1.189,-
  4-5 Hverdage
 • Spisebordsstole 2 stk. massivt træ med sheeshamfinish klassisk
  1.129,- 1.779,- 4-5 Hverdage

  SPAR 650,- Tilbud!

  Varenummer: 11980

  Spisebordsstole 2 stk. massivt træ med sheeshamfinish klassisk

  Dette klassisk designede sæt bestående af 2 spisebordsstole med smukke, dekorative detaljer i støbejern vil tilføre et strejf af elegance til din indretning! Stolene er fremstillet af massivt akacietræ med et sheeshamfinish. Akacie er et holdbart tropisk hårdttræ. Disse stole er fremstillet i hånden fra start til slut, og de smukke træfibre gør hvert...

  1.129,-
  4-5 Hverdage
 • Butterflystol i ægte læder sort
  709,- 719,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 10367

  Butterflystol i ægte læder sort

  Vores vintage butterflystol i ægte læder er ergonomisk designet, så du kan nyde fuld afslapning efter en travl dag. Det ikoniske butterflydesign er meget populært, og passer til enhver indretning. Denne klassiske butterflystol i læder har en kurvet rygstøtte og sæde, som sikrer dig tilstrækkeligt med støtte og den ypperste komfort. Denne...

  709,-
  4-5 Hverdage
 • Taburet massivt genanvendt træ
  319,- 399,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 10992

  Taburet massivt genanvendt træ

  Denne robuste taburet er et tidløst stykke tilbehør til din bolig. Taburetten er lavet af massivt, genanvendt træ, som indeholder karakteristika af forskellige typer af træ som mahogni, teak, mangotræ, akacie osv. Du vil kunne finde huller fra søm, skruer eller møtrikker sammen med andre ujævnheder, hvilket understreger dets autenticitet. Disse ujævnheder...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • Lænestol med fodskammel i grå stof
  1.269,- 1.419,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 9284

  Lænestol med fodskammel i grå stof

  Denne polstrede lænestol med en matchende fodskammel kombinerer stil med komfort og funktionalitet. Stolen, som består af et robust træstel og er polstret med skum af høj kvalitet, kan prale af både fremragende holdbarhed og komfort. Det tykke sæde og det bløde ryglæn er yderst komfortabelt. Du kan desuden lægge din fødder op på vores behagelige...

  1.269,-
  4-5 Hverdage
 • Gyngende massagestol kunstlæder sort
  2.619,- 3.139,- 4-5 Hverdage

  SPAR 520,- Tilbud!

  Varenummer: 12944

  Gyngende massagestol kunstlæder sort

  Vores elektriske, gyngende massagelænestol i høj kvalitet vil være et perfekt valg, når du ønsker at slappe helt af efter en travl dag. Denne drejelige lænestol, som er betrukket med kunstlæder i høj kvalitet med et tyktpolstret sæde og ryglæn, er designet til at give dig den ultimative komfort. Lænestolen har et drejesystem, som kan give dig et 360...

  2.619,-
  4-5 Hverdage
 • Barstole 4 stk. bøjet træ sort
  649,- 689,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 9365

  Barstole 4 stk. bøjet træ sort

  Dette sæt bestående af fire trætaburetter med et rent og enkelt design vil være praktisk, når du har behov for ekstra siddepladser. Taburetterne er egnet til både indendørs og udendørs brug. Disse taburetter er lette i vægt, så de kan nemt flyttes rundt. De er lavet af massivt, formspændt træ, så de er særdeles robuste, holdbare og lette at rengøre. Dette...

  649,-
  4-5 Hverdage
 • Barstole 2 stk. MDF sort
  459,- 749,- 4-5 Hverdage

  SPAR 290,- Tilbud!

  Varenummer: 25113

  Barstole 2 stk. MDF sort

  Giv spisestuen, baren eller restauranten en smule personlighed med vores moderne barstole! Vores sæt bestående af 2 barstole vil være ideelt, når du vil nyde en tår vin i baren, et hurtigt måltid ved køkkenbordet, eller når du har brug for ekstra siddepladser, når du har gæster på besøg. Barstolene har indbyggede fodstøtter i to forskellige højder,...

  459,-
  4-5 Hverdage
 • Spisebordsstol med armlæn stof brun
  729,- 849,- 4-5 Hverdage

  SPAR 120,- Tilbud!

  Varenummer: 14518

  Spisebordsstol med armlæn stof brun

  Vores spisebordsstol har et elegant og tidløst design, som gør den til et yderst attraktivt møbel i din spisestue eller dit køkken. Denne ergonomisk designede stol er tykt og blødt polstret, hvilket giver dig en behagelig siddeoplevelse. De massive træben bidrager til stolens stabilitet og robusthed. Spisebordsstolen er nem at samle. Pakken indeholder...

  729,-
  4-5 Hverdage
 • Barstol massivt teaktræ
  609,- 709,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 11020

  Barstol massivt teaktræ

  Denne barstol i teaktræ har et robust design og vil tilføje et strejf af rustik charme til restauranter eller barer, men også til din stue eller spisestue. Barstolen har en massiv teaktræskonstruktion, hvilket gør den stabil og yderst holdbar. De smukke træfibre på sædet gør hver barstol unik og en smule anderledes. Bordbenene har en buet facon, som...

  609,-
  4-5 Hverdage
 • Gyngestol i bambus
  639,- 679,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 28693

  Gyngestol i bambus

  Denne gyngestol i bambus er ideel til afslapning i din have eller gårdhave. Stolen er produceret i solid bambus, hvilket gør den let at rengøre samt kraftig og holdbar. Bambusstolen er modstandsdygtig overfor både UV-stråler og vand, hvilket gør den egnet til både indendørs og udendørs brug. Gyngestolen er en fremragende tilføjelse til ethvert hjem.

  639,-
  4-5 Hverdage
 • Lænestol med fodskammel kunstlæder sort
  1.049,- 1.099,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 8895

  Lænestol med fodskammel kunstlæder sort

  Denne lænestol i høj kvalitet inkluderer en fodstøtte, og den er en perfekt kombination af stil og funktion. Sættet har et stærkt træstel og er polstret med højdensitetsskum, som maksimerer hyggen. Det tykke sæde og det bløde ryglæn vil med sikkerhed give dig den ultimative sidde- og liggekomfort. Der er også en vinkeljustering, som forbinder stolens ryg...

  1.049,-
  4-5 Hverdage
 • Barstol kunstlæder grå
  529,- 539,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 15097

  Barstol kunstlæder grå

  Denne barstol har et flot og tidløst design og vil med sikkerhed give dig den allerbedste siddekomfort. Stolen er betrukket med kunstlæder, der er let at rengøre, for at give optimal komfort. Den forkromede stålfod giver høj robusthed, mens den indbyggede fodstøtte tilføjer ekstra siddekomfort. Det ergonomiske design gør pubstolen yderst behagelig at...

  529,-
  4-5 Hverdage
 • Barstole 2 stk. kunstlæder sort
  729,- 749,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 8527

  Barstole 2 stk. kunstlæder sort

  Disse to eksklusive, sorte barstole har et moderne udseende og er egnet til alle højder af køkkenborde og barer. Takket være gasløftmekanismen kan stolens sædehøjde justeres fra 56 cm til 78 cm. Stolen har en fodstøtte, som gør det muligt at sidde komfortabelt hele aftenen. Ryglænet er ergonomisk, så du kan sidde behageligt i timevis uden at opleve...

  729,-
  4-5 Hverdage
 • Barstole 2 stk. kunstlæder sort
  769,- 809,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 33751

  Barstole 2 stk. kunstlæder sort

  Disse barstole har et højere ryglæn end de fleste andre typer. Dette sikrer mere stabilitet og komfort. Barstolene er nemme at justere i højden ved hjælp af gasløft. De er lavet af kunstlæder og meget lette at rengøre.

  769,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 4511