Køb Sofaovertræk i micro-suede, brunt, 270x350 cm fra boligcenter.dk

50+ På lager

Sofaovertræk i micro-suede, brunt, 270x350 cm

Dette luksuøse sofaovertræk i micro-suede er designet til at beskytte din sofa mod spletter, spild, dyrehår og andre former for skader. Udover at beskytte dine møbler vil sofaovertrækket også komplimentere temaet, som du har valgt til dit værelse. Sofaovertrækket er lavet af stof af micro-suede af høj kvalitet. Stoffet er alsidigt, holdbart og luksuøst og altid nemt at rengøre. Sofaovertrækket er nemt at montere: Træk det ud over sofaen, og stik det ind under hynderne for et velsiddende look og følelse.

Flere detaljer

544

Ny vare

Leveringstid: 3-5 Hverdage


199,-

Yderligere information

Dette luksuøse sofaovertræk i micro-suede er designet til at beskytte din sofa mod spletter, spild, dyrehår og andre former for skader. Udover at beskytte dine møbler vil sofaovertrækket også komplimentere temaet, som du har valgt til dit værelse.

Sofaovertrækket er lavet af stof af micro-suede af høj kvalitet. Stoffet er alsidigt, holdbart og luksuøst og altid nemt at rengøre.

Sofaovertrækket er nemt at montere: Træk det ud over sofaen, og stik det ind under hynderne for et velsiddende look og følelse.

  • Farve: Brun
  • Mål: 270x350 cm (BxL)
  • Materiale: Micro-suede
  • Kan maskinvaskes
  • Stof: Polyester: 100%