Køb Gabionvæg med dæksler galvaniseret stål 600 x 30 x 200 cm fra boligcenter.dk

50+ På lager

Gabionvæg med dæksler galvaniseret stål 600 x 30 x 200 cm

Denne gabionvæg er et godt valg til både privat og erhvervsmæssig landskabsdesign. Gabionkurven tilbyder en nem måde at bygge en stærk og modstandsdygtig mur der, hvor du har brug for at holde vind, nedbør osv. ude. Den robuste gabion er designet til at blive fyldt med sten eller grus. Støttemuren er lavet af rustfrit og vejrbestandigt galvaniseret stål, og den er særdeles stabil og holdbar. Trådnettet er bygget ved at sammensvejse tværgående og langsgående tråde i hvert kryds for ekstra stabilitet. Gabionkurven leveres med top- og bunddæksel for at bibeholde fyldets faste form. Desuden kan du købe flere forskellige modeller for at bygge vægge ved at placere dem side om side. Gabionvæggen er nem at montere. Bemærk, at sten ikke er inkluderet i pakken.

Flere detaljer

6430

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage


4.739,-

Yderligere information

Denne gabionvæg er et godt valg til både privat og erhvervsmæssig landskabsdesign. Gabionkurven tilbyder en nem måde at bygge en stærk og modstandsdygtig mur der, hvor du har brug for at holde vind, nedbør osv. ude.

Den robuste gabion er designet til at blive fyldt med sten eller grus. Støttemuren er lavet af rustfrit og vejrbestandigt galvaniseret stål, og den er særdeles stabil og holdbar. Trådnettet er bygget ved at sammensvejse tværgående og langsgående tråde i hvert kryds for ekstra stabilitet. Gabionkurven leveres med top- og bunddæksel for at bibeholde fyldets faste form. Desuden kan du købe flere forskellige modeller for at bygge vægge ved at placere dem side om side. Gabionvæggen er nem at montere.

Bemærk, at sten ikke er inkluderet i pakken.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Mål: 600 x 30 x 200 cm (L x B x H)
  • Maskemål: 10 x 5 cm/10 x 10 cm (L x B)
  • Wirediameter: 3,5 mm
  • Høj bæreevne
  • Bæreevne: 1400 kg/m³