Køb Hegnsbindetråd 250 m 2,5 mm stål fra boligcenter.dk

50+ På lager

Hegnsbindetråd 250 m 2,5 mm stål

Dette hegnsbindetråd i stål er omkostningseffektivt og prisvenligt med alsidige anvendelsesmuligheder. Med en samlet længde på 250 m er det et perfekt valg, når du skal binde hegnsstolper godt fast. Stabiliteten og robustheden forbedres, når du bruger denne bindetråd, og den kan bruges til en lang række anvendelsesmuligheder såsom på byggepladser, landskabsområder og forstærkninger af alle slags. Denne bindetråd er lavet af galvaniseret stål, og den er rustbestandig, hvilket sikrer langvarigt brug. Takket være trådens høje kvalitet er den både vedligeholdelsesfri og nem at anvende.

Flere detaljer

6078

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage

299,-
279,-

SPAR 20,- Tilbud!

Yderligere information

Dette hegnsbindetråd i stål er omkostningseffektivt og prisvenligt med alsidige anvendelsesmuligheder. Med en samlet længde på 250 m er det et perfekt valg, når du skal binde hegnsstolper godt fast.

Stabiliteten og robustheden forbedres, når du bruger denne bindetråd, og den kan bruges til en lang række anvendelsesmuligheder såsom på byggepladser, landskabsområder og forstærkninger af alle slags. Denne bindetråd er lavet af galvaniseret stål, og den er rustbestandig, hvilket sikrer langvarigt brug.

Takket være trådens høje kvalitet er den både vedligeholdelsesfri og nem at anvende.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Galvaniseret ståltråd
  • Længde: 250 m
  • Diameter, tråd: 2,5 mm
  • Perfekt til hegnskonstruktion samt forstærkninger af alle slags