Køb Opbevaringsskab 41 skuffer værktøjskasse 2 stk. plastik fra boligcenter.dk

50+ På lager

Opbevaringsskab 41 skuffer værktøjskasse 2 stk. plastik

Denne værktøjskasse med 41 skuffer i plastik giver dig en fantastisk måde, hvorpå du kan organisere dit arbejdsområde med 40 små skuffer og en stor skuffe. Den er perfekt til at opbevare alle slags småting såsom små maskindele, tilbehør eller selv dine gør det selv-ting. Du kan vælge mellem den store skuffe eller de små i henhold til størrelsen af de ting, du vil opbevare. Holdbart, gennemsigtigt plastik sørger for de opbevarede tings synlighed i skuffen. Der er 2 små huller bag på kassen, så du kan fastgøre den til væggen eller andre overflader. Pakken indeholder to værktøjskasser med 41 skuffer.

Flere detaljer

18626

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

599,-
589,-

SPAR 10,- Tilbud!

Yderligere information

Denne værktøjskasse med 41 skuffer i plastik giver dig en fantastisk måde, hvorpå du kan organisere dit arbejdsområde med 40 små skuffer og en stor skuffe.

Den er perfekt til at opbevare alle slags småting såsom små maskindele, tilbehør eller selv dine gør det selv-ting. Du kan vælge mellem den store skuffe eller de små i henhold til størrelsen af de ting, du vil opbevare. Holdbart, gennemsigtigt plastik sørger for de opbevarede tings synlighed i skuffen. Der er 2 små huller bag på kassen, så du kan fastgøre den til væggen eller andre overflader.

Pakken indeholder to værktøjskasser med 41 skuffer.

  • Farve: Sort stel + gennemsigtig skuffe
  • Mål: 31 x 13,8 x 49 cm (L x B x H)
  • Rammemateriale: Plast
  • Skuffemateriale: Polypropylen
  • Nem at fastgøre til væggen eller andre overflader
  • Med 40 små skuffer og en stor
  • Pakken indeholder to værktøjskasser med 41 skuffer