Køb Vægmonteret værktøjsskab industriel stil metal grå og sort fra boligcenter.dk

50+ På lager (1 solgt idag)

Vægmonteret værktøjsskab industriel stil metal grå og sort

Dette vægmonterede værktøjsskab vil være ideelt til opbevaring af dit værktøj, men det vil også være en unik, dekorativ tilføjelse til dit hjem med sin cool, industrielle stil. Denne opbevaringsenhed til værktøj er forsynet med to højdejustérbare hylder og en perforeret plade med euro-huller, der kan bruges til at hænge forskellige former for værktøj op, såsom skruenøgler, tænger, hammere, osv. Værktøjsskabet er forsynet med to låsbare døre (to nøgler medfølger til hver dør), hvilket giver ekstra sikkerhed. Det er lavet af metal med en ekstra stærk, ridsefri belægning, hvilket gør det holdbart og let at rengøre. Dette produkt skal monteres.

Flere detaljer

6729

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

709,-
669,-

SPAR 40,- Tilbud!

Yderligere information

Dette vægmonterede værktøjsskab vil være ideelt til opbevaring af dit værktøj, men det vil også være en unik, dekorativ tilføjelse til dit hjem med sin cool, industrielle stil.

Denne opbevaringsenhed til værktøj er forsynet med to højdejustérbare hylder og en perforeret plade med euro-huller, der kan bruges til at hænge forskellige former for værktøj op, såsom skruenøgler, tænger, hammere, osv. Værktøjsskabet er forsynet med to låsbare døre (to nøgler medfølger til hver dør), hvilket giver ekstra sikkerhed. Det er lavet af metal med en ekstra stærk, ridsefri belægning, hvilket gør det holdbart og let at rengøre. Dette produkt skal monteres.

  • Farve: Grå og sort
  • Materiale: Metal
  • Mål: 80 x 19 x 60 cm (B x D x H)
  • Med 2 justerbare hylder med kroge og 1 perforeret plade med euro-huller
  • Låsbare døre (2 nøgler medfølger til hver dør)