Køb Brusersæt dobbelt brusehoved med håndbruser rustfrit stål fra boligcenter.dk

50+ På lager (2 solgt idag)

Brusersæt dobbelt brusehoved med håndbruser rustfrit stål

Dette sæt med dobbelt brusehoved er den perfekte løsning til en luksuriøs bruseoplevelse med regnbruser og håndbruser. Det elegante design, de rene linjer og det skinnende look gør, at det passer perfekt ind i din badeværelsesindretning. Dette komfortable sæt består af et brusehoved og en håndbruser i rustfrit stål, som er fremstillet af massivt ABS-plast. Brusehovedet kan justeres til dine egne behov, efter det er blevet installeret. Systemet er let at rengøre og forebygger derved kalkopbygning i dyserne. De 81 dyser i brusehovedet og de 48 dyser i håndbruseren sikrer et jævnt skyl og fordeling af vand. Takket være anti-twist-funktionen undgår du irriterende vridninger i slangen. Brusestangen kan monteres med skruer og andet monteringsmateriale, der er inkluderet i pakken. Forkæl dig selv med en afslappende pause under den behagelige regnbruser!

Flere detaljer

6546

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage


339,-

Yderligere information

Dette sæt med dobbelt brusehoved er den perfekte løsning til en luksuriøs bruseoplevelse med regnbruser og håndbruser. Det elegante design, de rene linjer og det skinnende look gør, at det passer perfekt ind i din badeværelsesindretning.

Dette komfortable sæt består af et brusehoved og en håndbruser i rustfrit stål, som er fremstillet af massivt ABS-plast. Brusehovedet kan justeres til dine egne behov, efter det er blevet installeret. Systemet er let at rengøre og forebygger derved kalkopbygning i dyserne. De 81 dyser i brusehovedet og de 48 dyser i håndbruseren sikrer et jævnt skyl og fordeling af vand. Takket være anti-twist-funktionen undgår du irriterende vridninger i slangen. Brusestangen kan monteres med skruer og andet monteringsmateriale, der er inkluderet i pakken.

Forkæl dig selv med en afslappende pause under den behagelige regnbruser!

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Rustfrit stål (brusehoved, slange, stang) + ABS (håndholdt bruser)
  • Samlet højde: 95 cm
  • Bruseslangens længde: 50 cm og 150 cm
  • Firkantet brusehoved, mål: 200 x 200 mm (L x B)
  • Håndholdt bruser, mål: 64 x 86 mm (Diameter x H)
  • Slangeforbindelse: G 1/2"
  • 81 dyser i brusehoved og 48 dyser i håndbruser
  • Justerbart bruserhoved