Køb Toiletstol Stål Sort fra boligcenter.dk

50+ På lager

Toiletstol Stål Sort

Denne toiletstol er en sikker, komfortabel og hygiejnisk løsning til de ældre eller til folk med nedsat mobilitet, og kan bruges som toilet ved siden af sengen. Denne holdbare toiletstol kan støtte op til 100 kg og kan tåle dagligt brug. Stolen er udstyret med en ekstra stor toiletpand, som kan fjernes og tømmes. Med den inkluderede sædehynde kan toiletstolen nemt bruges som en stol. Den er lavet af stærkt stål, hvilket gør toiletstolen let vægtig og robust. Ryglænet og armlænene er polstrede, hvilket gør toiletstolen behagelig at sidde på. Hvert ben har skridsikre støtter for at give ekstra stabilitet og sikkerhed. De polstrede armlæn er blevet designet til at yde støtte, mens du står op. Den er meget nem at samle.

Flere detaljer

156

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

669,-
659,-

SPAR 10,- Tilbud!

Yderligere information

Denne toiletstol er en sikker, komfortabel og hygiejnisk løsning til de ældre eller til folk med nedsat mobilitet, og kan bruges som toilet ved siden af sengen.

Denne holdbare toiletstol kan støtte op til 100 kg og kan tåle dagligt brug. Stolen er udstyret med en ekstra stor toiletpand, som kan fjernes og tømmes. Med den inkluderede sædehynde kan toiletstolen nemt bruges som en stol. Den er lavet af stærkt stål, hvilket gør toiletstolen let vægtig og robust.

Ryglænet og armlænene er polstrede, hvilket gør toiletstolen behagelig at sidde på. Hvert ben har skridsikre støtter for at give ekstra stabilitet og sikkerhed. De polstrede armlæn er blevet designet til at yde støtte, mens du står op.

Den er meget nem at samle.


  • Farve: Sort
  • Materiale: Stålramme + PU sædehynde
  • Dimensioner: 44 x 50 x 85 cm (B x D x H)
  • Sædehøjde fra gulvet: 48 cm
  • Sædedybde: 43 cm
  • Ryglæn højde: 33 cm
  • Maksimum brugervægt: 100 kg