Køb Køkkenvask med strainer og vandlås rustfrit stål fra boligcenter.dk

50+ På lager

Køkkenvask med strainer og vandlås rustfrit stål

Leder du efter en klassisk og moderne håndvask til et køkken, underholdningsområde eller toilet? Så vil denne runde køkkenvask være det optimale valg for dig! Vasken er konstrueret af rustfrit stål i høj kvalitet med god holdbarhed, ydeevne og skinnende skønhed. Den har en hygiejnisk, ridsefast og fleksibel overflade, der kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Vasken installeres under bordpladen, så du undgår en kant mellem vasken og bordpladen. Den leveres med en strainer og vandlås. Vasken er nem at montere.

Flere detaljer

6559

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage


319,-

Yderligere information

Leder du efter en klassisk og moderne håndvask til et køkken, underholdningsområde eller toilet? Så vil denne runde køkkenvask være det optimale valg for dig!

Vasken er konstrueret af rustfrit stål i høj kvalitet med god holdbarhed, ydeevne og skinnende skønhed. Den har en hygiejnisk, ridsefast og fleksibel overflade, der kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Vasken installeres under bordpladen, så du undgår en kant mellem vasken og bordpladen. Den leveres med en strainer og vandlås.

Vasken er nem at montere.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Rustfrit stål med børstet finish
  • Vask, mål (uden vandlås): 42 x 16 cm (Diameter x H)
  • Plet- og ridsefast
  • Komplet med strainer og vandlås