32 På lager

Sofabord i massivt træ, brunt

Dette flotte sofabord i træ er et tidløst tilbehør til dit hjem. Bordpladen af massivt træ er en stabil og sikker overflade, hvor du kan stille drinks, vaser, frugtskåle eller pyntegenstande. Det kan også bruges som sidebord eller bord i dagligstuen. Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue takket være det indbyggede magasinrum, som vil være perfekt til multimedieenheder, bøger, blade eller smågenstande, som du gerne vil have inden for rækkevidde. Med fire drejehjul er sofabordet nemt at flytte omkring. Takket være det massive træmateriale er sofabordet solidt og holdbart. Slap af, og nyd at underholde din familie og venner omkring dette enestående sofabord!

Flere detaljer

10031

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

889,-
784,-

SPAR 105,- Tilbud!

Yderligere information

Dette flotte sofabord i træ er et tidløst tilbehør til dit hjem. Bordpladen af massivt træ er en stabil og sikker overflade, hvor du kan stille drinks, vaser, frugtskåle eller pyntegenstande. Det kan også bruges som sidebord eller bord i dagligstuen.

Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue takket være det indbyggede magasinrum, som vil være perfekt til multimedieenheder, bøger, blade eller smågenstande, som du gerne vil have inden for rækkevidde. Med fire drejehjul er sofabordet nemt at flytte omkring. Takket være det massive træmateriale er sofabordet solidt og holdbart.

Slap af, og nyd at underholde din familie og venner omkring dette enestående sofabord!

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt træ
  • Mål: 87 x 56 x 25 cm (L x B x H)
  • Med 2 store magasinrum
  • Med fire hjul
  • Kan også bruges som sidebord eller bord i dagligstuen
  • Let at samle