Køb Natborde med skuffe 2 stk. brun fra boligcenter.dk

50+ På lager

Natborde med skuffe 2 stk. brun

Disse 2 smukke sengeskabe med 1 skuffe hver har et underspillet, men stilfuldt design, og de kan bruges som sideskabe eller telefonborde. Disse sengeskabe vil være praktiske samt yderst dekorative tilføjelser til dit soveværelse eller stue. De rektangulære bordplader er ideelle til fremvisning af pyntegenstande, fotorammer og potteplanter, mens den store skuffe giver rigelig plads til at holde alle slags småting organiseret og inden for rækkevidde. Disse sengeskabe er særdeles robuste og holdbare takket være MDF-materialerne i høj kvalitet og de stærke, tilspidsede stålben. Montering er særdeles let. Pakken indeholder 2 natborde.

Flere detaljer

18992

Ny vare

Leveringstid: 5-7 Hverdage

919,-
879,-

SPAR 40,- Tilbud!

Yderligere information

Disse 2 smukke sengeskabe med 1 skuffe hver har et underspillet, men stilfuldt design, og de kan bruges som sideskabe eller telefonborde.

Disse sengeskabe vil være praktiske samt yderst dekorative tilføjelser til dit soveværelse eller stue. De rektangulære bordplader er ideelle til fremvisning af pyntegenstande, fotorammer og potteplanter, mens den store skuffe giver rigelig plads til at holde alle slags småting organiseret og inden for rækkevidde. Disse sengeskabe er særdeles robuste og holdbare takket være MDF-materialerne i høj kvalitet og de stærke, tilspidsede stålben. Montering er særdeles let.

Pakken indeholder 2 natborde.

  • Farve: Brun
  • Materiale: MDF og stål
  • Produktmål: 44 x 30,5 x 57,5 cm (L x B x H)
  • Bordet kan også bruges som et sidebord eller som bord til en stationær telefon.
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
  • Pakken indeholder 2 natborde
  • Flere detaljer om, hvordan du forhindrer, at dine møbler tipper, kan findes her
    Undgå, at dine møbler tipper