50+ På lager

Taburet/sidebord hamret aluminium sølvfarvet

Denne aluminiumstaburet, som er stilfuld og rustik, er ikke bare komfortabel at sidde på, men den er også yderst dekorativ. Den kan også bruges som et sidebord til at placere mad eller drinks på, eller til at udstille dekorative genstande, som billeder eller potteplanter. Den vil blive et blikfang i ethvert hjem, og komplimenterer mange forskellige slags møbelstile. Denne taburet/sidebord er lavet i aluminium af høj kvalitet med en poleret finish, hvilket gør den ekstremt slidstærk. Den har et attraktivt, hamret finish, som giver den en taktil struktur.

Flere detaljer

9581

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

539,-
474,-

SPAR 65,- Tilbud!

Yderligere information

Denne aluminiumstaburet, som er stilfuld og rustik, er ikke bare komfortabel at sidde på, men den er også yderst dekorativ. Den kan også bruges som et sidebord til at placere mad eller drinks på, eller til at udstille dekorative genstande, som billeder eller potteplanter. Den vil blive et blikfang i ethvert hjem, og komplimenterer mange forskellige slags møbelstile.

Denne taburet/sidebord er lavet i aluminium af høj kvalitet med en poleret finish, hvilket gør den ekstremt slidstærk. Den har et attraktivt, hamret finish, som giver den en taktil struktur.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Aluminium med en poleret finish
  • Mål: 36 x 42 cm (Diam. X H)
  • 100 % håndlavet
  • Let at rengøre