Køb Liggestole 2 stk. med bord massivt akacietræ fra boligcenter.dk

50+ På lager

Liggestole 2 stk. med bord massivt akacietræ

Sættet består af 2 liggestole og 1 foldebord, og kombinerer stil med funktionalitet. Det giver samtidig en rustik charme til din have, veranda, terrasse eller andre udendørs områder. Sættet er lavet af slidstærkt massivt akacietræ, som er blevet lakeret med en naturlig olielakering og er kendetegnet ved sin fantastiske vejrbestandighed. Derfor er vores liggestol ekstremt velegnet til udendørs brug. Den kan nemt flyttes rundt, da den er udstyret med 2 hjul. Denne chaiselong har et praktisk bord, som kan trækkes ud, hvorpå du kan placere din telefon, solbriller, drink eller andre småting. Ryglænet kan justeres i 5 positioner, fra helt opretstående til helt fladt. Fodstøtten er også justerbar. Lamellerne på sædet og ryglænet giver fremragende støtte og er samtidigt behagelige, og de to armlæn giver dig et sted at hvile dine arme. Det solide foldebord giver dig ekstra plads til at have småting inden for rækkevidde. Sættet kan hurtigt foldes sammen og gemmes væk, når det ikke er i brug. Tag en slapper på denne dejlige liggestol!

Flere detaljer

18677

Ny vare

Leveringstid: 5-7 Hverdage

5.079,-
2.349,-

SPAR 2.730,- Tilbud!

Yderligere information

Sættet består af 2 liggestole og 1 foldebord, og kombinerer stil med funktionalitet. Det giver samtidig en rustik charme til din have, veranda, terrasse eller andre udendørs områder.

Sættet er lavet af slidstærkt massivt akacietræ, som er blevet lakeret med en naturlig olielakering og er kendetegnet ved sin fantastiske vejrbestandighed. Derfor er vores liggestol ekstremt velegnet til udendørs brug. Den kan nemt flyttes rundt, da den er udstyret med 2 hjul. Denne chaiselong har et praktisk bord, som kan trækkes ud, hvorpå du kan placere din telefon, solbriller, drink eller andre småting.

Ryglænet kan justeres i 5 positioner, fra helt opretstående til helt fladt. Fodstøtten er også justerbar. Lamellerne på sædet og ryglænet giver fremragende støtte og er samtidigt behagelige, og de to armlæn giver dig et sted at hvile dine arme. Det solide foldebord giver dig ekstra plads til at have småting inden for rækkevidde. Sættet kan hurtigt foldes sammen og gemmes væk, når det ikke er i brug.

Tag en slapper på denne dejlige liggestol!

  • Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish
  • Mål, bord: 40 x 40 x 40 cm (L x B x H)
  • Liggestolens mål: 200 x 68 x 30-83 cm (L x B x H)
  • Mål, bord: 31 x 27 cm (L x B)
  • Ryglæn og fodstøtte kan justeres
  • Hjul gør liggestolen nem at flytte
  • Med galvaniserede skruer
  • Pakken indeholder:
  • 2 x liggestol
  • 1 x Firkantet foldebord