21 På lager

Bogreol vintagestil massivt genanvendt træ

Denne bogreol i træ og antik stil med tre hylder og et opbevaringsrum i bunden giver dig masser af opbevaringsplads. De tre øverste hylder er ideelle til at rumme et stort antal bøger, magasiner, cd'er, dokumenter osv. I opbevaringsskabet nedenunder kan du opbevare forskellige genstande bag to låger med lås. Denne opbevaringsreol er lavet af genanvendt træ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt. Møblerne, som er lavet af genbrugstræ, har karakteristika af forskellige træsorter som teak, sheesham, akacie, mango, sal osv. Genbrugstræ er solidt, holdbart og smukt. Det er håndlavet, og håndværket bidrager til bogreolens unikke vintagestil. Der lægges stor vægt på hvert trin i produktionsprocessen, det være sig rekombination, polering, maling eller voksbehandling. Den antikke bogreol vil være en god tilføjelse til dit hjem! Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hver af vores bogreoler unikke. Udvælgelse til levering sker tilfældigt.

Flere detaljer

9123

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

3.269,-
2.794,-

SPAR 475,- Tilbud!

Yderligere information

Denne bogreol i træ og antik stil med tre hylder og et opbevaringsrum i bunden giver dig masser af opbevaringsplads.

De tre øverste hylder er ideelle til at rumme et stort antal bøger, magasiner, cd'er, dokumenter osv. I opbevaringsskabet nedenunder kan du opbevare forskellige genstande bag to låger med lås. Denne opbevaringsreol er lavet af genanvendt træ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt. Møblerne, som er lavet af genbrugstræ, har karakteristika af forskellige træsorter som teak, sheesham, akacie, mango, sal osv.

Genbrugstræ er solidt, holdbart og smukt. Det er håndlavet, og håndværket bidrager til bogreolens unikke vintagestil. Der lægges stor vægt på hvert trin i produktionsprocessen, det være sig rekombination, polering, maling eller voksbehandling. Den antikke bogreol vil være en god tilføjelse til dit hjem!

Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hver af vores bogreoler unikke. Udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt genbrugstræ
  • Produktmål: 50 x 30 x 180 cm (L x B x H)
  • Bundskab, højde: 90 cm (fødder inkluderet )
  • Multifarvede trædøre med jernhåndtag
  • 100 % håndlavet
  • Poleret, delvist malet og voksbehandlet