Køb Barsæt 5 dele massivt akacietræ og genbrugstræ fra boligcenter.dk

50+ På lager

Barsæt 5 dele massivt akacietræ og genbrugstræ

Dette cool barsæt har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse i ethvert hjem, bar eller restaurant. Barbordet er lavet af massivt akacietræ, som er holdbart, stabilt og let at rengøre. Det er 100 % håndlavet, og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt. De stærke stålben gør barbordet yderst robust og holdbart, samtidig med at de bidrager til den spektakulære industristil. Barstolene er lavet af massivt genbrugstræ, hvilket betyder, at de har karakteristikkerne fra forskellige træarter som sheesham, teak, mangotræ, akacie osv. Genbrugstræ er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Tegn på slid giver hver del et unikt look, og stålbenene øger den i forvejen spektakulære, industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er opbygning, polering, maling eller lakering. Pakken indeholder 1 barbord og 4 barstole. Montering er let. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hver del unik og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

Flere detaljer

19067

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

3.569,-
2.599,-

SPAR 970,- Tilbud!

Yderligere information

Dette cool barsæt har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse i ethvert hjem, bar eller restaurant.

Barbordet er lavet af massivt akacietræ, som er holdbart, stabilt og let at rengøre. Det er 100 % håndlavet, og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt. De stærke stålben gør barbordet yderst robust og holdbart, samtidig med at de bidrager til den spektakulære industristil.

Barstolene er lavet af massivt genbrugstræ, hvilket betyder, at de har karakteristikkerne fra forskellige træarter som sheesham, teak, mangotræ, akacie osv. Genbrugstræ er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Tegn på slid giver hver del et unikt look, og stålbenene øger den i forvejen spektakulære, industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er opbygning, polering, maling eller lakering.

Pakken indeholder 1 barbord og 4 barstole. Montering er let. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hver del unik og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Barbord:
  • Materiale: Massivt akacietræ og stål
  • Mål: 120 x 60 x 107 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Barstole:
  • Materiale: Massivt genbrugstræ og stål
  • Mål: 30 x 76 (Diameter x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Pakken indeholder 1 barbord og 4 barstole
  • Let at samle