50+ På lager

Køkkenskab med glasdør væghængt træ hvid

Dette elegante vægskab i træ og antik stil giver dig rigelig ekstra opbevaringsplads i køkkenet og hjælper med at holde tingene velorganiseret. Skabet har to skuffer og to hylder, så du nemt kan opbevare morgenmadsprodukter, krydderier, snacks, konserves og meget mere. Det har to glasdøre og to skuffer, der åbnes let, så du hurtigt kan få de ting, du har brug for. Stang og kroge kan bruges til hængende krus eller viskestykker. Vægskabet er lavet af træ af høj kvalitet og designet til brug i et fugtigt miljø. Den hvidmalede overflade gør det nemt at rengøre med en fugtig klud.

Flere detaljer

9102

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.759,-
924,-

SPAR 835,- Tilbud!

Yderligere information

Dette elegante vægskab i træ og antik stil giver dig rigelig ekstra opbevaringsplads i køkkenet og hjælper med at holde tingene velorganiseret.

Skabet har to skuffer og to hylder, så du nemt kan opbevare morgenmadsprodukter, krydderier, snacks, konserves og meget mere. Det har to glasdøre og to skuffer, der åbnes let, så du hurtigt kan få de ting, du har brug for. Stang og kroge kan bruges til hængende krus eller viskestykker.

Vægskabet er lavet af træ af høj kvalitet og designet til brug i et fugtigt miljø. Den hvidmalede overflade gør det nemt at rengøre med en fugtig klud.

  • Farve: Hvid
  • Materiale: MDF og fyrretræ (skab) + jern (håndtag og krog) + glas
  • Produktmål: 59 x 22,5 x 74 cm (L x B x H)
  • Skuffemål: 21,5 x 18,5 x 12 cm (L x B x H)
  • Stangdiameter: 2 cm