50+ På lager

Opbevaringskasse 90 x 45 x 45 cm massivt egetræ

Denne opbevaringsboks i træ vil være et fantastisk supplement til ethvert hjem, og hjælper dig med at holde styr på ting og sager. Denne rummelige kiste kan bruges til opbevaring af pyntepuder, børnenes legetøj, værktøj, tøj og andre ting og sager og samtidig holde tingene fri for støv. Fremstillet af eg i høj kvalitet gør kisten holdbar og robust. Den robuste træstruktur kræver minimal vedligeholdelse og er særligt holdbar. Den store overflade kan bruges til midlertidigt at stille pyntegenstande eller gøre det ud for en siddeplads, mens du tager fodtøj af/på.

Flere detaljer

10055

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.349,-
1.034,-

SPAR 315,- Tilbud!

Yderligere information

Denne opbevaringsboks i træ vil være et fantastisk supplement til ethvert hjem, og hjælper dig med at holde styr på ting og sager.

Denne rummelige kiste kan bruges til opbevaring af pyntepuder, børnenes legetøj, værktøj, tøj og andre ting og sager og samtidig holde tingene fri for støv. Fremstillet af eg i høj kvalitet gør kisten holdbar og robust. Den robuste træstruktur kræver minimal vedligeholdelse og er særligt holdbar. Den store overflade kan bruges til midlertidigt at stille pyntegenstande eller gøre det ud for en siddeplads, mens du tager fodtøj af/på.

  • Farve: Egetræ
  • Materiale: Egetræ
  • Mål: 90 x 45 x 45 cm (B x D x H)