50+ På lager

TV-reol træ hvid

Denne elegante TV-reol i træ og antik stil med rene linjer vil være en perfekt tilføjelse til næsten enhver indretningsstil, fra ultramoderne loftsrum til afslappede dagligstuer. Den vil tilføje et strejf af stil til din hjemmebiograf. TV-konsollen har fire hylder med to døre til skjult opbevaring til spil, film, musik og andre underholdningsaktiviteter. Yderligere to hylder kan rumme forskellige hjemmeunderholdningssystemer, såsom cd-afspillere, dvd-afspillere og DVR-systemer. Den brede øverste overflade på dette TV-skab gør det ideel til et fritstående widescreen-plasma eller LCD-tv. TV-reolen er fremstillet af robust MDF og fyrretræ og vil holde til daglig brug. Den hvide lakering gør reolen nem at rengøre med en fugtig klud.

Flere detaljer

9101

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.329,-
1.094,-

SPAR 235,- Tilbud!

Yderligere information

Denne elegante TV-reol i træ og antik stil med rene linjer vil være en perfekt tilføjelse til næsten enhver indretningsstil, fra ultramoderne loftsrum til afslappede dagligstuer. Den vil tilføje et strejf af stil til din hjemmebiograf.

TV-konsollen har fire hylder med to døre til skjult opbevaring til spil, film, musik og andre underholdningsaktiviteter. Yderligere to hylder kan rumme forskellige hjemmeunderholdningssystemer, såsom cd-afspillere, dvd-afspillere og DVR-systemer. Den brede øverste overflade på dette TV-skab gør det ideel til et fritstående widescreen-plasma eller LCD-tv.

TV-reolen er fremstillet af robust MDF og fyrretræ og vil holde til daglig brug. Den hvide lakering gør reolen nem at rengøre med en fugtig klud.

  • Farve: Hvid
  • Materiale: MDF og fyrretræ (stel) + jern (håndtag)
  • Mål: 121 x 30,5 x 41,7 cm (L x B x H)