Køb Rulletræner 26"-28" stål sort fra boligcenter.dk

50+ På lager (1 solgt idag)

Rulletræner 26"-28" stål sort

Selv når det regner, blæser eller sner, har du mulighed for at træne effektivt og behageligt hjemmefra på din egen cykel. Denne rulletræner til cykler er velegnet til cykler med en hjulstørrelse fra 66 cm (26") til omkring 71 cm (28") og 700C, hvilket gør den kompatibel med de fleste populære cykler. Takket være den mekaniske modstand og quick release-hastighedsknappen giver denne rulletræner dig mulighed for at træne effektivt og sikkert. Efter træning kan du folde din rulletræner sammen, så du sparer plads, hvilket også er ideelt til nem transportering. Derudover er den stabile rulletræner klassisk, og den kan bære op til 150 kg.

Flere detaljer

6432

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage

819,-
719,-

SPAR 100,- Tilbud!

Yderligere information

Selv når det regner, blæser eller sner, har du mulighed for at træne effektivt og behageligt hjemmefra på din egen cykel.

Denne rulletræner til cykler er velegnet til cykler med en hjulstørrelse fra 66 cm (26") til omkring 71 cm (28") og 700C, hvilket gør den kompatibel med de fleste populære cykler. Takket være den mekaniske modstand og quick release-hastighedsknappen giver denne rulletræner dig mulighed for at træne effektivt og sikkert. Efter træning kan du folde din rulletræner sammen, så du sparer plads, hvilket også er ideelt til nem transportering. Derudover er den stabile rulletræner klassisk, og den kan bære op til 150 kg.

  • Farve: Sort
  • Mål: 61 x 55 x 38 cm (B x D x H)
  • Maksimal belastningskapacitet: 150 kg
  • Velegnet til cykler med hjulstørrelser på 26"-28" og 700C
  • Med mekanisk bremsefunktion for at justere modstanden
  • Udstyret med quick release-hastighedsknap