Køb Opretstående forstørrelsesglas med lampe fra boligcenter.dk

50+ På lager

Opretstående forstørrelsesglas med lampe

Denne forstørrelseslampe er ikke kun egnet til reparationer, men også til indviklet pillearbejde som syning eller endda til hverdagsbrug i en workshop eller neglesalon. Lampen har en kombination af lys, 5 forskellige dioptere og en optisk lampering i neon.Denne lampe vil hjælpe dig til ikke at anstrenge dine øjne ved længerevarende arbejde, og du vil gennem forstørrelsesglasset kunne se selv de mindste detaljer, da lampen kan forstørre helt op til 2,75 gange fra den oprindelige størrelse. Du kan slippe for uønskede skygger, som kan hæmme synligheden af detaljer, ved at bruge ringlyset. Armen kan justeres, og du kan derfor tilpasse den til din arbejdsstilling. Den kan justeres til 4 forskellige højder, og samtidig er den også udstyret med hjul, så du kan flytte rundt på den, så den passer til dit behov.

Flere detaljer

95

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage


439,-

Yderligere information

Denne forstørrelseslampe er ikke kun egnet til reparationer, men også til indviklet pillearbejde som syning eller endda til hverdagsbrug i en workshop eller neglesalon. Lampen har en kombination af lys, 5 forskellige dioptere og en optisk lampering i neon.


Denne lampe vil hjælpe dig til ikke at anstrenge dine øjne ved længerevarende arbejde, og du vil gennem forstørrelsesglasset kunne se selv de mindste detaljer, da lampen kan forstørre helt op til 2,75 gange fra den oprindelige størrelse. Du kan slippe for uønskede skygger, som kan hæmme synligheden af detaljer, ved at bruge ringlyset. Armen kan justeres, og du kan derfor tilpasse den til din arbejdsstilling. Den kan justeres til 4 forskellige højder, og samtidig er den også udstyret med hjul, så du kan flytte rundt på den, så den passer til dit behov.

  • Farve: Hvid
  • 5 dioptere: En forstørrelse på 2,75 gange eller 275 %
  • Mål: 82 x 60 x 175 cm (B x D x H)
  • Lampe, diameter: 18 cm
  • Armlængde (fra top til bund): 52 cm; 48 cm; 62 cm
  • Spænding: 220-240 V~, 50/60 Hz, maks.13 W
  • Lampeholder: G10Q