50+ På lager (3 solgt idag)

Elastisk sofabetræk polyesterjersey antracitgrå

Dette elastiske 3-personers sofabetræk er designet til at beskytte din sofa imod pletter, spilduheld, kæledyrshår og andre former for skader. Udover at beskytte dit møbel vil dette sofabetræk også komplimentere enhver indretning, du vælger. Vores betræk er lavet af elastisk polyesterjersey og trækkes ganske enkelt ud over møblet. Det passer til næsten alle 3-personers sofaer, som måler 140-210 cm i bredden og 80-130 cm i højden. Sofabetrækket er nemt at tilpasse: træk blot betrækket ud over sofaen og stop det ned mellem hynderne for at tilpasse udseende og fornemmelse. Betrækket tages nemt for at vaske og tåler både hånd- og maskinvask.

Flere detaljer

642

Ny vare

Leveringstid: 5-7 Hverdage

359,-
189,-

SPAR 170,- Tilbud!

Yderligere information

Dette elastiske 3-personers sofabetræk er designet til at beskytte din sofa imod pletter, spilduheld, kæledyrshår og andre former for skader. Udover at beskytte dit møbel vil dette sofabetræk også komplimentere enhver indretning, du vælger.

Vores betræk er lavet af elastisk polyesterjersey og trækkes ganske enkelt ud over møblet. Det passer til næsten alle 3-personers sofaer, som måler 140-210 cm i bredden og 80-130 cm i højden.

Sofabetrækket er nemt at tilpasse: træk blot betrækket ud over sofaen og stop det ned mellem hynderne for at tilpasse udseende og fornemmelse. Betrækket tages nemt for at vaske og tåler både hånd- og maskinvask.

  • Farve: Antracitgrå
  • Materiale: Polyesterjersey
  • Passer de fleste 3-personers sofaer, som måler 140-210 cm i bredden og 80-130 cm i højden
  • Nemt at vaske og tilpasse
  • Kan genbruges
  • Tåler maskinvask
  • Stof: Polyester: 90%, Elastane: 10%
Path: > > > > Elastisk sofabetræk polyesterjersey antracitgrå