Køb Brusedør 81 x 195 cm hærdet glas sort fra boligcenter.dk

50+ På lager

Brusedør 81 x 195 cm hærdet glas sort

Giv dit badeværelse et strejf af industriel skønhed med denne moderne brusedør. Den tilbyder en udsøgt stil med materialerne i høj kvalitet, som skaber en minimalistisk bruseskillevæg, der ikke bare ser fantastisk ud, men som også fungerer perfekt. Brusedøren har et 5 mm tykt sikkerhedsglas, som understøttes af et kraftigt aluminiumsstel, så du kan være sikker på, at strukturen er stærk, når den er monteret. Den justérbare profil gør, at den passer til et badeværelse i enhver størrelse og med et hvilket som helst layout. Håndtaget i rustfrit stål har et elegant design, hvilket føjer til den industrielle charme. Ydermere er brusedøren nem at rengøre; du skal blot tørre de irriterende vandmærker af! Brusedøren er nem at samle.

Flere detaljer

6786

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage

1.239,-
1.199,-

SPAR 40,- Tilbud!

Yderligere information

Giv dit badeværelse et strejf af industriel skønhed med denne moderne brusedør. Den tilbyder en udsøgt stil med materialerne i høj kvalitet, som skaber en minimalistisk bruseskillevæg, der ikke bare ser fantastisk ud, men som også fungerer perfekt.

Brusedøren har et 5 mm tykt sikkerhedsglas, som understøttes af et kraftigt aluminiumsstel, så du kan være sikker på, at strukturen er stærk, når den er monteret. Den justérbare profil gør, at den passer til et badeværelse i enhver størrelse og med et hvilket som helst layout. Håndtaget i rustfrit stål har et elegant design, hvilket føjer til den industrielle charme. Ydermere er brusedøren nem at rengøre; du skal blot tørre de irriterende vandmærker af!

Brusedøren er nem at samle.

  • Farve: Transparent (glas) + sort (profil)
  • Materiale: Hærdet ESG-glas (skærm) + aluminium (profil) + rustfrit stål (håndtag)
  • Mål: (78-81) x 195 cm (B x H)
  • Stellet kan justeres 3 cm i bredden
  • Tykkelse på hærdet glas: 5 mm
  • Med drejelig zinklegering
  • Nem vedligeholdelse
  • Stænktæt