Hjem & have

Hjem & have

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hjem & have. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Badeværelse - tilbehør

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Badeværelses tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Belysning

  Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor Belysning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Belysning - tilbehør

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af tilbehør til belysning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Eksklusiv Samlinger

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Eksklusiv Samlinger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Græsplæne & have

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige produkter til din græsplæne & have. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Husholdningsapparater

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Husholdningsapparater. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Husholdningsapparater -...

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Husholdningsapparater - tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Husholdningsartikler

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Husholdningsartikler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Ildsteder

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ildsteder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Indretning

  Gør dit hjem til dit eget uden at det skal koste en formue. Hos os finder du alt indenfor boligindretning og vi giver dig inspiration til indretning både ude og inde.

  Mangler dine vægge et frisk pust? Så klik ind og se vores udvalg af verdenskort, plakater og prints

  Skab hygge, hæng minderne op på væggen eller udtryk din personlige stil med vores flotte LED stearinlysfotorammerspejle, vaser og kunstige planter

  Glem ikke at vi også har et bredt udvalg af gulvtæpper, samt gardinermørklægningsgardiner og rullegardiner.

  Husk også at vi året rundt har et stort udvalg af pynt til jul og halloween

  Trænger haven til et frisk pust, så finder du her vores udvalg af postkasser, flag og vimpler, foderbrætter, fuglehusefontæner, og havedekorationer

 • Køkken & spisestue

  Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor Køkken & spisestue. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Linned & sengetøj

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Linned & sengetøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Parasoller & paraplyer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Parasoller & paraplyer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pejs & brændeovn - tilbehør

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Pejs & brændeovn - tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Planter

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Planter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Pool & spa

  Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor Pool & spa. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Rygning - tilbehør

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af tilbehør til rygning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Sikkerhed i hjemmet

  Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor Sikkerhed i hjemmet. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Sikkerhedsudstyr

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sikkerhedsudstyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vand-, brand- & gassikkerhed

  Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor Vand-, brand- & gassikkerhed. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Værktøj

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Værktøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader