Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
209 ,- 12999 ,-
Vægt
1 kg 213 kg
Farve
mere.. mindre
Form
mere.. mindre
Stil
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Bordplade materiale
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
1366 varer

Skabe & opbevaring

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skabe & opbevaring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Arkivskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Arkivskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Klædeskabe &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Klædeskabe & garderobeskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Opbevaringsskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opbevaringsskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skænke & sideborde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skænke & sideborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vinreoler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vinreoler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Opbevaringskister
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opbevaringskister. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vin- & spiritusskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vin- & spiritusskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skuffemøbler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skuffemøbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Små pynteborde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Små pynteborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Magasinholdere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Magasinholdere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Køkkenskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Medieopbevaring
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Medieopbevaring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kinesiske skabe & kasser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kinesiske skabe & kasser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skænke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 1366
 • Globusbarskab træ
  1.069,- 1.219,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 8745

  Globusbarskab træ

  Globussen kan åbnes, og den afslører en stor bar med masser af plads til vin, spiritus, drikkevarer og glas. På denne måde kan du vise dine velordnede flasker og glas frem, og der er nem adgang til drikkevarerne. Serveringsbordet har en ekstra bordplade nederst, hvor du også kan stille flasker og glas. Ydersiden af globussen er udsmykket med gamle...

  1.069,-
  4-5 Hverdage
 • Globusbarskab træ
  959,- 969,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 33850

  Globusbarskab træ

  Dette elegante globusbarskab er ideelt til at opbevare flere flasker og glas. Den er lavet af massivt træ og kan bruges i hjemmet, på kontoret eller hvorsom helst du ønsker at modtage gæster på en stilfuld måde. Globusbarskabet har hjul, så det er let at flytte rundt. Det er dekoreret med et gammelt verdenskort. Med en flaske- og glasholder er det...

  959,-
  4-5 Hverdage
 • Sadelskab 60 x 60 x 140 cm
  1.569,- 1.729,- 4-5 Hverdage

  SPAR 160,- Tilbud!

  Varenummer: 10955

  Sadelskab 60 x 60 x 140 cm

  Dette sadelskab er et ideelt valg til opbevaring af rytterudstyr, og det giver en praktisk tilføjelse til sadelsrummet. Med et stort rum med dør, der kan låses, har dette skab rigelig med plads til sikker opbevaring af seletøj og sadel. Skabet har en hylde, en sadelstang og fire kroge, og de kan alle justeres i højden. Dette skab er lavet af stål i høj...

  1.569,-
  4-5 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort
  969,- 2.059,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.090,- Tilbud!

  Varenummer: 30244

  Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  969,-
  4-5 Hverdage
 • Garderobe i metal industriel stil 90 x 40 x 180 cm sort
  2.729,- 3.019,- 4-5 Hverdage

  SPAR 290,- Tilbud!

  Varenummer: 12286

  Garderobe i metal industriel stil 90 x 40 x 180 cm sort

  Vores praktiske garderobe er ikke bare en perfekt opbevaringsløsning, men den er også en unik tilføjelse til dit hjem med sin cool, industrielle stil. Skabet har tre justerbare, indvendige hylder, der giver dig mulighed for pæn sortering af dit tøj i forskellige kategorier, og to skuffer til opbevaring og organisering af dine strømper, undertøj, osv....

  2.729,-
  4-5 Hverdage
 • Stofklædeskab med rum og stænger 45 x 150 x 176 cm sort
  339,- 409,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 8577

  Stofklædeskab med rum og stænger 45 x 150 x 176 cm sort

  Dette transportable skab er designet til at beskytte dit tøj og sko mod støv og snavs i kælderen, børneværelset, soveværelset, på loftet eller på campingpladsen. I dette skab er der flere rum og stænger til rådighed afhængigt af forskellige funktioner, med et forhæng, der kan rulles op og fastgøres med burrebånd, og lynlåse, så forhænget nemt kan åbnes og...

  339,-
  4-5 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 1 hylde sort
  509,- 669,- 4-5 Hverdage

  SPAR 160,- Tilbud!

  Varenummer: 30256

  Haveopbevaringsskab med 1 hylde sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Dette opbevaringsskab har en ventileret...

  509,-
  4-5 Hverdage
 • Badeværelsesskab med spejl LED 62 x 14 x 60 cm
  939,- 949,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 25656

  Badeværelsesskab med spejl LED 62 x 14 x 60 cm

  Tilfør dit badeværelse en æstetisk atmosfære med dette skab, som har et spejl og LED-lys. Vores badeværelsesskab med LED vil tilføre et strejf af moderne stil og blødt lys til ethvert rum! Skabet er lavet af MDF-plade i høj kvalitet med melaminfinish, hvilket sikrer, at det kan holde til langvarigt brug. Med de dobbelte, energieffektive LED-lysbånd kan du...

  939,-
  4-5 Hverdage
 • Vinskab Abreau hvid
  589,- 619,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 9673

  Vinskab Abreau hvid

  Denne vinreol af høj kvalitet i hvid vil passe flot til dit hjem, og du kan placere den i dagligstuen, i spisestuen eller i entréen. Dette åbne vinskab giver dig rigeligt med plads til at opbevare dine vinflasker. De fire hylder kan rumme 24 flasker vin. Den øverste bakke kan bruges til opbevaring af glas, proptrækkere og andre genstande. Denne enkle,...

  589,-
  4-5 Hverdage
 • Vægskab 49 x 22 x 59 cm massivt træ hvid
  599,- 809,- 4-5 Hverdage

  SPAR 210,- Tilbud!

  Varenummer: 22212

  Vægskab 49 x 22 x 59 cm massivt træ hvid

  Dette multifunktionelle vægskab i fransk stil kan bruges i køkkenet til opbevaring af krydderier, konserves og mange andre ting. Det kan bruges på badeværelset til at holde håndklæder pænt organiseret, og sidst men ikke mindst kan du også bruge det i stuen til at fremvise dine bøger, samlerobjekter, pyntegenstande mv. Dette skab i landlig stil er lavet...

  599,-
  4-5 Hverdage
 • Skab med 6 rum 90 x 45 x 180 cm stål grå
  2.409,- 2.679,- 4-5 Hverdage

  SPAR 270,- Tilbud!

  Varenummer: 7852

  Skab med 6 rum 90 x 45 x 180 cm stål grå

  Dette skab vil ikke bare være ideelt i omklædningsrum i sportshaller eller i omklædningsrummet på arbejdspladsen, men det kan også tilføje et cool, industrielt præg på kontoret eller skolen. Dette skab har med 6 separate rum med låger rigelig opbevaringsplads til tøj og andre personlige ejendele. Hvert rum har en bøjlestang, et spejl og en holder til...

  2.409,-
  4-5 Hverdage
 • Sminkebord med spejl og taburet 7 skuffer hvid
  1.079,- 1.109,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 8877

  Sminkebord med spejl og taburet 7 skuffer hvid

  Dette charmerende XXL sminkebord- og taburetsæt er lavet af fyrretræ i høj kvalitet. Dets victorianske stil og rene, hvid finish vil bringe elegance og skønhed til dit soveværelse eller påklædningsrum. Det udsøgte håndværk er et andet, fremragende træk ved dette bord- og taburetsæt. Bordspejlet har en fritstående ramme, så du kan dreje det til en ønsket...

  1.079,-
  4-5 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 2 hylder sort
  729,- 1.099,- 4-5 Hverdage

  SPAR 370,- Tilbud!

  Varenummer: 30252

  Haveopbevaringsskab med 2 hylder sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Dette opbevaringsskab har ventilerede hylder,...

  729,-
  4-5 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort
  679,- 1.009,- 4-5 Hverdage

  SPAR 330,- Tilbud!

  Varenummer: 30248

  Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  679,-
  4-5 Hverdage
 • Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm hvid
  689,- 859,- 4-5 Hverdage

  SPAR 170,- Tilbud!

  Varenummer: 11271

  Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm hvid

  Dette sminkebord med et moderne og stilfuldt design vil være en fremragende tilføjelse til din soveværelsesindretning. Sminkebordet er lavet af spånplade med PVC-kanter og er stabilt og holdbart. Takket være sit rummelige skuffe- og hyldersystem vil du finde tilstrækkelig opbevaringsplads til alle dine skønhedsprodukter og alt andet, du gerne vil holde...

  689,-
  4-5 Hverdage
 • Badeværelsesskab med spejl LED 50 x 13 x 70 cm
  909,- 929,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 25645

  Badeværelsesskab med spejl LED 50 x 13 x 70 cm

  Tilfør dit badeværelse en æstetisk atmosfære med dette skab, som har et spejl og LED-lys. Vores badeværelsesskab med LED vil tilføre et strejf af moderne stil og blødt lys til ethvert rum! Skabet er lavet af MDF-plade af høj kvalitet med melaminfinish, hvilket sikrer, at det kan holde til mange års brug. Med et energieffektivt LED-lysbånd kan du se dig...

  909,-
  4-5 Hverdage
 • Kontorskab 90 x 40 x 140 cm stål grå
  1.099,- 1.239,- 4-5 Hverdage

  SPAR 140,- Tilbud!

  Varenummer: 11106

  Kontorskab 90 x 40 x 140 cm stål grå

  Dette kontorskab med et enkelt, men stilfuldt design vil være ideelt til opbevaring af dokumenter og andre kontorartikler og vil også være en fantastisk dekorativ tilføjelse til dit kontor. Skabet har tre justérbare hylder og god opbevaringsplads. Skabet passer til enhver kontorindretning takket være sit klassiske design. Da det er lavet af metal af høj...

  1.099,-
  4-5 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort og grå
  649,- 909,- 4-5 Hverdage

  SPAR 260,- Tilbud!

  Varenummer: 30250

  Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort og grå

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  649,-
  4-5 Hverdage
 • Vaskemaskineskab højglans 64 x 25,5 x 190 cm spånplade hvid
  589,- 899,- 4-5 Hverdage

  SPAR 310,- Tilbud!

  Varenummer: 33936

  Vaskemaskineskab højglans 64 x 25,5 x 190 cm spånplade hvid

  Med dette vaskemaskineskab kan du skabe og bruge yderligere opbevaringsplads på dit badeværelse eller vaskerum. De rene linjer og det slanke design gør, at det passer perfekt ind i dit badeværelse. Vaskemaskineskabet er lavet af spånplader, så det er robust og holdbart. De to åbne rum og de to låger giver rigeligt med opbevaringsplads til at holde dine...

  589,-
  4-5 Hverdage
 • Skattekiste vintagestil 2 stk. brun træ
  429,- 439,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 8657

  Skattekiste vintagestil 2 stk. brun træ

  Vores fantastiske skattekiste/opbevaringkuffert vil helt sikkert give ethvert rum et strejf af vintagestil! Det smukke håndværk gør sammen med vintagedesignet dette sæt til et perfekt fokuspunkt i rummet. Ud over at være dekorativt er dette sæt kufferter en perfekt opbevaringsløsning til tøj, sengetøj, bøger og alt, hvad du kan forestille dig. Hver...

  429,-
  4-5 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort og grå
  1.019,- 1.689,- 4-5 Hverdage

  SPAR 670,- Tilbud!

  Varenummer: 30246

  Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort og grå

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  1.019,-
  4-5 Hverdage
 • LP-opbevaringsboks 71 x 34 x 36 cm spånplade hvid
  349,- 429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 34019

  LP-opbevaringsboks 71 x 34 x 36 cm spånplade hvid

  Opbevar alle dine dyrebare vinylplader sikkert og forsvarligt i denne elegante og tidløse opbevaringsboks. Den er stilfuld og praktisk og er perfekt til at holde din musiksamling godt organiseret. De to rum giver masser af opbevaringsplads til din plader og er ideelle til tilbehøret såsom reservenåle, rengøringsklude osv. Skabet er lavet af...

  349,-
  4-5 Hverdage
 • Opbevaringskiste massivt træ
  1.829,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 10643

  Opbevaringskiste massivt træ

  Denne unikke opbevaringskiste er lavet af massivt træ med et gyldent skær og vil passe godt til dit rum. Opbevaringkassen giver rigelig opbevaringsplads til tøj, magasiner, bøger legetøj, værktøj og andre ting. Den har lås på forsiden og to håndtag på siderne. Denne trækasse kan med sin stabile og flade top også bruges som sofabord, sidebord, stuebord...

  1.829,-
  4-5 Hverdage
 • Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm egetræ
  729,- 819,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 11272

  Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm egetræ

  Dette sminkebord med et moderne og stilfuldt design vil være en fremragende tilføjelse til din soveværelsesindretning. Sminkebordet er lavet af spånplade med PVC-kanter og er stabilt og holdbart. Takket være sit rummelige skuffe- og hyldersystem vil du finde tilstrækkelig opbevaringsplads til alle dine skønhedsprodukter og alt andet, du gerne vil holde...

  729,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 1366