Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
169 ,- 12929 ,-
Vægt
1 kg 213 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Stof
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Produktmål
mere.. mindre
Dimensioner
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde fra gulvet
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Maksimal bæreevne
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Finish
mere.. mindre

Skabe & opbevaring

1318 varer
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skabe & opbevaring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Arkivskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Arkivskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Klædeskabe &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Klædeskabe & garderobeskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Opbevaringsskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opbevaringsskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skænke & sideborde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skænke & sideborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vinreoler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vinreoler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Opbevaringskister
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opbevaringskister. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vin- & spiritusskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vin- & spiritusskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skuffemøbler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skuffemøbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Små pynteborde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Små pynteborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Magasinholdere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Magasinholdere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Køkkenskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Medieopbevaring
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Medieopbevaring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kinesiske skabe & kasser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kinesiske skabe & kasser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skænke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 1318
 • Globusbarskab træ
  869,- 969,- 4-6 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 33850

  Globusbarskab træ

  Dette elegante globusbarskab er ideelt til at opbevare flere flasker og glas. Den er lavet af massivt træ og kan bruges i hjemmet, på kontoret eller hvorsom helst du ønsker at modtage gæster på en stilfuld måde. Globusbarskabet har hjul, så det er let at flytte rundt. Det er dekoreret med et gammelt verdenskort. Med en flaske- og glasholder er det...

  869,-
  4-6 Hverdage
 • Globusbarskab træ
  1.189,- 1.219,- 4-6 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 8745

  Globusbarskab træ

  Globussen kan åbnes, og den afslører en stor bar med masser af plads til vin, spiritus, drikkevarer og glas. På denne måde kan du vise dine velordnede flasker og glas frem, og der er nem adgang til drikkevarerne. Serveringsbordet har en ekstra bordplade nederst, hvor du også kan stille flasker og glas. Ydersiden af globussen er udsmykket med gamle...

  1.189,-
  4-6 Hverdage
 • Garderobe i metal industriel stil 90 x 40 x 180 cm sort
  2.839,- 3.019,- 4-6 Hverdage

  SPAR 180,- Tilbud!

  Varenummer: 12286

  Garderobe i metal industriel stil 90 x 40 x 180 cm sort

  Vores praktiske garderobe er ikke bare en perfekt opbevaringsløsning, men den er også en unik tilføjelse til dit hjem med sin cool, industrielle stil. Skabet har tre justerbare, indvendige hylder, der giver dig mulighed for pæn sortering af dit tøj i forskellige kategorier, og to skuffer til opbevaring og organisering af dine strømper, undertøj, osv....

  2.839,-
  4-6 Hverdage
 • Sadelskab 60 x 60 x 140 cm
  1.199,- 1.729,- 4-6 Hverdage

  SPAR 530,- Tilbud!

  Varenummer: 10955

  Sadelskab 60 x 60 x 140 cm

  Dette sadelskab er et ideelt valg til opbevaring af rytterudstyr, og det giver en praktisk tilføjelse til sadelsrummet. Med et stort rum med dør, der kan låses, har dette skab rigelig med plads til sikker opbevaring af seletøj og sadel. Skabet har en hylde, en sadelstang og fire kroge, og de kan alle justeres i højden. Dette skab er lavet af stål i høj...

  1.199,-
  4-6 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort
  1.099,- 2.059,- 4-6 Hverdage

  SPAR 960,- Tilbud!

  Varenummer: 30244

  Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  1.099,-
  4-6 Hverdage
 • Sminkebord med spejl og taburet 7 skuffer hvid
  1.099,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 8877

  Sminkebord med spejl og taburet 7 skuffer hvid

  Dette charmerende XXL sminkebord- og taburetsæt er lavet af fyrretræ i høj kvalitet. Dets victorianske stil og rene, hvid finish vil bringe elegance og skønhed til dit soveværelse eller påklædningsrum. Det udsøgte håndværk er et andet, fremragende træk ved dette bord- og taburetsæt. Bordspejlet har en fritstående ramme, så du kan dreje det til en ønsket...

  1.099,-
  4-6 Hverdage
 • Vinskab Abreau hvid
  619,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 9673

  Vinskab Abreau hvid

  Denne vinreol af høj kvalitet i hvid vil passe flot til dit hjem, og du kan placere den i dagligstuen, i spisestuen eller i entréen. Dette åbne vinskab giver dig rigeligt med plads til at opbevare dine vinflasker. De fire hylder kan rumme 24 flasker vin. Den øverste bakke kan bruges til opbevaring af glas, proptrækkere og andre genstande. Denne enkle,...

  619,-
  4-6 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 1 hylde sort
  669,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 30256

  Haveopbevaringsskab med 1 hylde sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Dette opbevaringsskab har en ventileret...

  669,-
  4-6 Hverdage
 • Skab med 6 rum 90 x 45 x 180 cm stål grå
  1.899,- 2.679,- 4-6 Hverdage

  SPAR 780,- Tilbud!

  Varenummer: 7852

  Skab med 6 rum 90 x 45 x 180 cm stål grå

  Dette skab vil ikke bare være ideelt i omklædningsrum i sportshaller eller i omklædningsrummet på arbejdspladsen, men det kan også tilføje et cool, industrielt præg på kontoret eller skolen. Dette skab har med 6 separate rum med låger rigelig opbevaringsplads til tøj og andre personlige ejendele. Hvert rum har en bøjlestang, et spejl og en holder til...

  1.899,-
  4-6 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort og grå
  799,- 909,- 4-6 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 30250

  Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort og grå

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  799,-
  4-6 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 2 hylder sort og grå
  879,- 999,- 4-6 Hverdage

  SPAR 120,- Tilbud!

  Varenummer: 30254

  Haveopbevaringsskab med 2 hylder sort og grå

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Dette opbevaringsskab har ventilerede hylder,...

  879,-
  4-6 Hverdage
 • Globusbarskab på fod træ
  569,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 8744

  Globusbarskab på fod træ

  Globussen åbner op og afslører en stor, roterende bar med masser af plads til vin, spiritus, drikkevarer og glas. På denne måde kan du vise dine velordnede flasker og glas frem i det skjulte rum, og der er nem adgang til drikkevarerne. Ydersiden af globussen er udsmykket med gamle søkort fra det 16. århundrede, mens bordet, bundpladen og indersiden af...

  569,-
  4-6 Hverdage
 • Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm hvid
  859,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 11271

  Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm hvid

  Dette sminkebord med et moderne og stilfuldt design vil være en fremragende tilføjelse til din soveværelsesindretning. Sminkebordet er lavet af spånplade med PVC-kanter og er stabilt og holdbart. Takket være sit rummelige skuffe- og hyldersystem vil du finde tilstrækkelig opbevaringsplads til alle dine skønhedsprodukter og alt andet, du gerne vil holde...

  859,-
  4-6 Hverdage
 • Skab med 9 rum i stål 90 x 45 x 180 cm grå
  2.079,- 2.509,- 4-6 Hverdage

  SPAR 430,- Tilbud!

  Varenummer: 7853

  Skab med 9 rum i stål 90 x 45 x 180 cm grå

  Dette skab vil ikke bare være ideelt i omklædningsrum i sportshaller eller i omklædningsrummet på arbejdspladsen, men det kan også tilføje et cool, industrielt præg på kontoret eller skolen. Med 9 separate rum med låger har dette skab rigelig opbevaringsplads til tøj og andre personlige ejendele. Hvert rum har et spejl og en holder til navneskilte....

  2.079,-
  4-6 Hverdage
 • Vinreol 13 flasker massivt akacietræ
  429,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 30513

  Vinreol 13 flasker massivt akacietræ

  Denne vinreol i træ er blevet smukt fremstillet og præsenterer en elegant måde, hvorpå du kan opbevare og fremvise dine vinsamlinger. Den vil også være et blikfang i dit hjem. Vinreolen har fire niveauer og kan holde op til 13 flasker. Flaskerne opbevares vandret, så propperne forbliver fugtige og opsvulmede, hvilket beskytter vinen mod uønsket...

  429,-
  4-6 Hverdage
 • Kontorskab 90 x 40 x 140 cm stål grå
  1.139,- 1.239,- 4-6 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 11106

  Kontorskab 90 x 40 x 140 cm stål grå

  Dette kontorskab med et enkelt, men stilfuldt design vil være ideelt til opbevaring af dokumenter og andre kontorartikler og vil også være en fantastisk dekorativ tilføjelse til dit kontor. Skabet har tre justérbare hylder og god opbevaringsplads. Skabet passer til enhver kontorindretning takket være sit klassiske design. Da det er lavet af metal af høj...

  1.139,-
  4-6 Hverdage
 • Vægskab 49 x 22 x 59 cm massivt træ hvid
  609,- 809,- 4-6 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 22212

  Vægskab 49 x 22 x 59 cm massivt træ hvid

  Dette multifunktionelle vægskab i fransk stil kan bruges i køkkenet til opbevaring af krydderier, konserves og mange andre ting. Det kan bruges på badeværelset til at holde håndklæder pænt organiseret, og sidst men ikke mindst kan du også bruge det i stuen til at fremvise dine bøger, samlerobjekter, pyntegenstande mv. Dette skab i landlig stil er lavet...

  609,-
  4-6 Hverdage
 • Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm egetræ
  819,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 11272

  Sminkebord spånplade 75 x 40 x 141 cm egetræ

  Dette sminkebord med et moderne og stilfuldt design vil være en fremragende tilføjelse til din soveværelsesindretning. Sminkebordet er lavet af spånplade med PVC-kanter og er stabilt og holdbart. Takket være sit rummelige skuffe- og hyldersystem vil du finde tilstrækkelig opbevaringsplads til alle dine skønhedsprodukter og alt andet, du gerne vil holde...

  819,-
  4-6 Hverdage
 • Nøgleskab med fotoramme hvid
  259,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 8964

  Nøgleskab med fotoramme hvid

  Dette nøgleskab med en fotoramme i glas er en perfekt hjælp til at organisere dine nøgler. De seks jernkroge inde i skabet er designet til nøgler og andre småting. Da det er let at montere på væggen, vil vores nøgleskab helt sikkert være en god tilføjelse til dit køkken, din entré eller andre steder. Dette nøgleskab er lavet af MDF i høj kvalitet og...

  259,-
  4-6 Hverdage
 • Vinreol til 45 flasker metal
  829,- 889,- 4-6 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 8838

  Vinreol til 45 flasker metal

  Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne vinreol kan rumme op til 45 flasker vin bag den sidehængte dør. Dens klassiske og elegante stil udstråler romantik. Det vil også være en god gave til vinelskerne blandt dine venner...

  829,-
  4-6 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 2 hylder sort
  999,- 1.099,- 4-6 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 30252

  Haveopbevaringsskab med 2 hylder sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Dette opbevaringsskab har ventilerede hylder,...

  999,-
  4-6 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort
  809,- 1.009,- 4-6 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 30248

  Haveopbevaringsskab med 3 hylder sort

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  809,-
  4-6 Hverdage
 • Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort og grå
  1.109,- 1.689,- 4-6 Hverdage

  SPAR 580,- Tilbud!

  Varenummer: 30246

  Haveopbevaringsskab med 4 hylder sort og grå

  Vores opbevaringsskab i høj kvalitet er ideelt til at organisere og opbevare dine husholdningsartikler, redskaber eller andre ting i haven eller på terrassen mv. Dette skab vil passe ind i enhver indretning med sit tidløse design. Dette TÜV-GS-certificerede skab er lavet af robust, slidstærk polypropylen (PP). Det rummelige opbevaringsskab har ventilerede...

  1.109,-
  4-6 Hverdage
 • Toiletbord med taburet og 3 spejle hvid
  1.259,- 4-6 Hverdage

  Varenummer: 9134

  Toiletbord med taburet og 3 spejle hvid

  Dette charmerende toiletbord- og taburetsæt er lavet af træ i høj kvalitet. Dets victorianske stil og rene, hvide finish vil give dit soveværelse eller påklædningsrum et strejf af elegance og skønhed. Det udsøgte håndværk er et andet træk ved dette bord- og taburetsæt. Spejlet har en fritstående ramme, og du kan dreje de to sidespejle til en ønsket...

  1.259,-
  4-6 Hverdage
Viser 1 - 24 af 1318