Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
141 ,- 13049 ,-
Vægt
0 kg 230 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Køn
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
405 varer

Fitness & konditionstræning

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fitness & konditionstræning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Vægtløftning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vægtløftning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Balancetrænere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Balancetrænere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Cardio
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Cardio. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Yoga & pilates
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Yoga & pilates. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stænger til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stænger til armbøjninger & armhævninger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Træningsbænke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Træningsbænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vægtcentre
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vægtcentre. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Måtter til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Måtter til træningsmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Foamroller
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Foamroller. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vibrationsmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vibrationsmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Træningselastikker
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Træningselastikker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Træningsmaskine- &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Træningsmaskine- & træningsudstyrssæt. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stepbænke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stepbænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Træningsbolde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Træningsbolde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Reaktionsbolde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Reaktionsbolde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fart- og modstandsskærme
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fart- og modstandsskærme. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vægtet tøj
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vægtet tøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Elastiktræning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elastiktræning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Mavetrænere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Mavetrænere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kilemåtter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kilemåtter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Medicinbolde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Medicinbolde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 405
 • Håndvægte 2 x 15 kg
  639,- 809,- 4-5 Hverdage

  SPAR 170,- Tilbud!

  Varenummer: 34990

  Håndvægte 2 x 15 kg

  Dette ergonomiske håndvægtsæt har en samlet vægt på 30 kg (2 x 15 kg). Håndvægtene har skridsikre håndgreb i plastik, så du kan træne uden at bekymre dig om, at de vil glide fra dine hænder og falde på gulvet. Håndvægtene har stjernelåse for at sikre, at vægtskiverne altid er monteret fast og sikkert på vægtstangen, som er lavet af stærkt metal....

  639,-
  4-5 Hverdage
 • Motionscykel med sæde
  799,- 1.209,- 4-5 Hverdage

  SPAR 410,- Tilbud!

  Varenummer: 35145

  Motionscykel med sæde

  Denne kompakte og robuste motionscykel er fantastisk til hjemmetræning. LCD-skærmen giver dig alle relevante oplysninger, herunder tid, hastighed, distance og antal kalorier forbrændt. Sædet er fuldstændigt justerbart, så det kan tilpasses enhver højde, hvilket sikrer en behagelig træning. Træningscyklens modstandsknap med +/- gør det muligt at stramme...

  799,-
  4-5 Hverdage
 • Miniløbebånd foldbart 93 x 36 cm sort
  1.369,- 1.479,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 35237

  Miniløbebånd foldbart 93 x 36 cm sort

  Dette manuelt betjente løbebånd giver dig mulighed for at træne hjemme, når du vil. Løbebåndet har en løbeoverflade på 93 x 36 cm. Du får båndet til at bevæge sig ved at gå fremad. Jo hurtigere du går, des hurtigere bevæger båndet sig. Den skridsikre løbeoverflade er behagelig og sikker at gå på. Samtidigt tracker den inkluderede monitor din hastighed,...

  1.369,-
  4-5 Hverdage
 • Spinningcykel med pulsmåler hvid og rød
  3.079,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 35848

  Spinningcykel med pulsmåler hvid og rød

  Denne computer og robuste spinningcykel er fremragende til motion inden for hjemmets rammer. Den har et justerbart sæde, modstandskontrol i flere niveauer og en række computerfunktioner, der er med til at skabe en effektiv træning. LDC-skærmen viser alle de relevante informationer, inklusive tid, hastighed, distance, brændte kalorier, kilometertæller og...

  3.079,-
  4-5 Hverdage
 • Multigym træningsmaskine
  3.669,- 4.559,- 4-5 Hverdage

  SPAR 890,- Tilbud!

  Varenummer: 35083

  Multigym træningsmaskine

  Dette multigym gør dig i stand til at lave en helkropstræning derhjemme og er et virkelig godt valg for folk, der kan lide at træne. Det vil forbedre din fysiske form, tone dine muskler og sammen med en kaloriekontrolleret kost hjælpe dig med at tabe dig. Dette multigym er egnet til et personligt træningsstudie, hjemmegym eller et kommercielt...

  3.669,-
  4-5 Hverdage
 • Styrketårn med bænk til sit-ups
  1.359,- 1.579,- 4-5 Hverdage

  SPAR 220,- Tilbud!

  Varenummer: 35339

  Styrketårn med bænk til sit-ups

  Dette multifunktionelle styrketårn med sit-up-bænk er designet til en lang række øvelser, sit-ups, chin-ups, dips, pull-ups, benstræk med mere. Dette styrketårn er i stand til at kunne bære brugere op til 150 kg, og er højdejusterbart fra 182 cm til 235 cm og sit-up bænken og benstræk/dip støtterne er tykt foret for mere behagelig og lettere workout...

  1.359,-
  4-5 Hverdage
 • Vægtstangs- og håndvægtssæt 30 kg
  1.149,- 1.659,- 4-5 Hverdage

  SPAR 510,- Tilbud!

  Varenummer: 35496

  Vægtstangs- og håndvægtssæt 30 kg

  Dette alsidige vægtstangs- og håndvægtssæt er perfekt til bryst-, biceps-, arm-, triceps- og rygmuskler. Det inkluderer to 5 kg vægtskiver, fire 2 kg vægtskiver, fire 1,25 kg vægtskiver, en vægtstang og to håndvægtsstænger. Sættet har en samlet vægt på cirka 30 kg. Dette sæt gør det muligt for brugerne at variere vægten, som de ønsker at løfte til...

  1.149,-
  4-5 Hverdage
 • foldbar romaskine justérbar modstand
  1.399,- 3.159,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.760,- Tilbud!

  Varenummer: 36618

  foldbar romaskine justérbar modstand

  Denne romaskine vil være en glimrende tilføjelse til dit træningsrum i hjemmet. Den er perfekt til muskeltoning og kan bruges til at styrke armene, brystkassen, skuldrene, den brede rygmuskel, mavemusklerne mv. Maskinen er designet med en 2-i-1 funktion, så den kan både bruges som en romaskine og en træningsstation. Trækhåndtagene er fleksible, så du...

  1.399,-
  4-5 Hverdage
 • Motionscykel med båndmodstand sort
  879,- 1.029,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 35834

  Motionscykel med båndmodstand sort

  Denne robuste motionscykel vil være et glimrende valg til træning derhjemme. Motionscyklen er forsynet med et svinghjul, en LCD-computerskærm og en justerbar sadel, så den vil give dig en effektiv træning. Du kan overvåge din træning på LCD-skærmen, som viser oplysninger om den forløbne tid, den aktuelle hastighed, afstand og forbrændte kalorier....

  879,-
  4-5 Hverdage
 • Motionscykel med båndmodstand hvid
  789,- 1.229,- 4-5 Hverdage

  SPAR 440,- Tilbud!

  Varenummer: 35850

  Motionscykel med båndmodstand hvid

  Denne kompakte, men robuste fitnesscykel er glimrende til træning derhjemme. Motionscyklen er forsynet med et svinghjul, en LCD-computerskærm og en justérbar sadel, så den giver dig en effektiv træning. LCD-skærmen giver dig alle de relevante oplysninger, herunder tid, hastighed, distance og antal forbrændte kalorier. Sædet kan justeres for at passe til...

  789,-
  4-5 Hverdage
 • Romaskine luftmodstand
  2.719,- 3.079,- 4-5 Hverdage

  SPAR 360,- Tilbud!

  Varenummer: 35577

  Romaskine luftmodstand

  Denne romaskine er et fantastisk valg til træning derhjemme. Udstyret med et luftmodstandssystem, et LCD-computerdisplay og et ergonomisk designet sæde sørger denne romaskine for, at du kan yde en effektiv træning. Du kan følge din præstation på LCD-displayet, som viser informationer om den forløbne tid, pågældende hastighed, afstand og forbrændte...

  2.719,-
  4-5 Hverdage
 • Elektrisk trædemøller 100 x 34 cm med 3" LCD-display 500 W
  3.919,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 35483

  Elektrisk trædemøller 100 x 34 cm med 3" LCD-display 500 W

  Denne elektriske trædemølle er en perfekt måde til at tabe sig og holde sig i form, komfortabelt i dit eget hjem. Hastigheden kan justeres mellem 1-6 km/t., hvilket gør trædemøllen egnet til både at gå og jogge. Denne foldelige trædemølle er udstyret med en 3" (8 cm) LCD-skærm, på hvilken du kan holde øje med hastigheden, tiden, distancen og forbrændte...

  3.919,-
  4-5 Hverdage
 • Oppustelig gymnastikmåtte med pumpe 300 x 100 x 10 cm PVC Pink
  1.249,- 3.699,- 4-5 Hverdage

  SPAR 2.450,- Tilbud!

  Varenummer: 35737

  Oppustelig gymnastikmåtte med pumpe 300 x 100 x 10 cm PVC Pink

  Leder du efter en stor og professionel måtte til motion eller leg? Vores oppustelige gymnastikmåtte vil være et intelligent valg. Med sin uovertrufne styrke og holdbarhed er gymnastikmåtten nem at tage med og sætte op, og den kan også bruges i parker, på skoler og i sportsforeninger. Den oppustelige måtte er fremstillet af højdensitets PVC, og den er...

  1.249,-
  4-5 Hverdage
 • Slackline 15 m x 50 mm 150 kg gul
  259,- 289,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 4739

  Slackline 15 m x 50 mm 150 kg gul

  I kan udfordre hinanden i balance, balancegang, spring eller saltomortaler på denne slackline af høj kvalitet! Vær klar til en sjov dag i parken med vennerne! Du skal blot stramme balancerebet mellem to træer, derefter kan du gå på den! Rebet har en maksimal bærekapacitet på 150 kg og en bredde på 50 mm, hvilket gør det let for begyndere at finde deres...

  259,-
  4-5 Hverdage
 • træningsmåtter puslespilskant 12 stk. 4,32 ㎡ EVA-skum sort
  359,- 419,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 43227

  træningsmåtter puslespilskant 12 stk. 4,32 ㎡ EVA-skum sort

  Uanset om du leder efter en omkostningseffektiv polstringsløsning i dit hjem eller på kontoret, eller du ønsker at indrette et børneværelse eller et rum til leg eller fitness, så er vores bløde puslespilsmåtter den perfekte løsning til dig. Vores måtter er lavet af tæt, ugiftigt, skridsikkert EVA-skum, hvilket gør måtterne vandafvisende, rivebestandige,...

  359,-
  4-5 Hverdage
 • Magnetisk motionscykel med pulsmåler sort og blå
  1.229,- 1.649,- 4-5 Hverdage

  SPAR 420,- Tilbud!

  Varenummer: 35084

  Magnetisk motionscykel med pulsmåler sort og blå

  Den foldbare, magnetiske motionscykel er tilgængelig til både privat og kommercielt brug, og den har 8 modstandsniveauer. X-cyklen vil uden tvivl gøre dine træningsrutiner varieret og udfordrende. Det magnetiske modstandssystem og præcisionsbalancerede svinghjul er friktionsløse for en jævn, stille og vedligeholdelsesfri betjening. Du kan kontrollere din...

  1.229,-
  4-5 Hverdage
 • Motionscykel med båndmodstand sort
  809,- 1.009,- 4-5 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 35840

  Motionscykel med båndmodstand sort

  Denne robuste motionscykel vil være et glimrende valg til træning derhjemme. Motionscyklen er forsynet med et svinghjul, en LCD-computerskærm og en justerbar sadel, så den vil give dig en effektiv træning. Du kan overvåge din træning på LCD-skærmen, som viser oplysninger om den forløbne tid, den aktuelle hastighed, afstand, forbrændte kalorier og...

  809,-
  4-5 Hverdage
 • Vægtstangs- og håndvægtssæt 30 kg
  1.299,- 1.759,- 4-5 Hverdage

  SPAR 460,- Tilbud!

  Varenummer: 35498

  Vægtstangs- og håndvægtssæt 30 kg

  Dette alsidige vægtstangs- og håndvægtssæt er perfekt til bryst-, biceps-, arm-, triceps- og rygmuskler. Det inkluderer to 5 kg vægtskiver, fire 2 kg vægtskiver, fire 1,25 kg vægtskiver, en vægtstang og to håndvægtsstænger. Sættet har en samlet vægt på cirka 30 kg. Dette sæt gør det muligt for brugerne at variere vægten, som de ønsker at løfte til...

  1.299,-
  4-5 Hverdage
 • Motionscykel med båndmodstand lilla
  849,- 1.009,- 4-5 Hverdage

  SPAR 160,- Tilbud!

  Varenummer: 35844

  Motionscykel med båndmodstand lilla

  Denne robuste motionscykel vil være et glimrende valg til træning derhjemme. Motionscyklen er forsynet med et svinghjul, en LCD-computerskærm og en justerbar sadel, så den vil give dig en effektiv træning. Du kan overvåge din træning på LCD-skærmen, som viser oplysninger om den forløbne tid, den aktuelle hastighed, afstand, forbrændte kalorier og...

  849,-
  4-5 Hverdage
 • Motionscykel båndmodstand rød
  929,- 1.249,- 4-5 Hverdage

  SPAR 320,- Tilbud!

  Varenummer: 35575

  Motionscykel båndmodstand rød

  Denne X-motionscykel er et fantastisk valg til træning derhjemme. Cyklen giver effektiv træning takket være et båndmodstandssystem, et LCD-computerdisplay og en justerbar sadel. Du kan følge din træning via LCD-skærmen, der viser den forløbne tid, pågældende hastighed, afstand og kalorieforbrænding. Motionscyklen er ergonomisk designet. Sadlen justeres...

  929,-
  4-5 Hverdage
 • Motionscykel båndmodstand blå X-Bike
  929,- 1.249,- 4-5 Hverdage

  SPAR 320,- Tilbud!

  Varenummer: 35574

  Motionscykel båndmodstand blå X-Bike

  Denne X-motionscykel er et fantastisk valg til træning derhjemme. Cyklen giver effektiv træning takket være et båndmodstandssystem, et LCD-computerdisplay og en justerbar sadel. Du kan følge din træning via LCD-skærmen, der viser den forløbne tid, pågældende hastighed, afstand og kalorieforbrænding. Motionscyklen er ergonomisk designet. Sadlen justeres...

  929,-
  4-5 Hverdage
 • Magnetisk crosstrainer med pulsmåler XL
  3.009,- 3.139,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 35551

  Magnetisk crosstrainer med pulsmåler XL

  Denne robuste og ekstra store, magnetiske crosstrainer er et godt valg til træning derhjemme eller på kontoret. Denne crosstrainer er forsynet med et svinghjul, 8 manuelt betjente intensitetsindstillinger og en LCD-computerskærm, så denne crosstrainer vil helt sikkert give dig en effektiv træning. Du kan overvåge din træning på LCD-skærmen, som viser...

  3.009,-
  4-5 Hverdage
 • romaskine 5 niveauer hydraulisk modstand
  1.049,- 1.969,- 4-5 Hverdage

  SPAR 920,- Tilbud!

  Varenummer: 36913

  romaskine 5 niveauer hydraulisk modstand

  Vores funktionelle romaskine giver en stor mulighed for en træning af hele kroppen. Denne kompakte letvægtsromaskine er ideel til folk, der ønsker at træne derhjemme. Den optager kun en lille smule plads, og så kan du hurtigt starte din træningsrutine. Denne maskine tilbyder en effektiv træning med lav modstand, og den øger styrken i de store...

  1.049,-
  4-5 Hverdage
 • Magnetisk crosstrainer med pulsmåler
  3.469,- 6.429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 2.960,- Tilbud!

  Varenummer: 35748

  Magnetisk crosstrainer med pulsmåler

  Denne robuste, magnetiske crosstrainer vil være et fremragende valg til træning derhjemme. Crosstraineren er forsynet med et dobbelt svinghjul, 8 manuelt betjente intensitetsniveauer og en LCD-computerskærm, så den vil helt sikkert give dig en effektiv træning. Du kan holde øje med din ydeevne på LCD-skærmen, som viser oplysninger om den forløbne tid,...

  3.469,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 405