Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
139 ,- 12669 ,-
Vægt
0 kg 255 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Stof
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Produktmål
mere.. mindre
Dimensioner
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Sædemål
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde fra jorden
mere.. mindre
Sædehøjde fra gulvet
mere.. mindre
Mål, sæde
mere.. mindre
Ryglænshøjde
mere.. mindre
Effekt
mere.. mindre
Maskestørrelse
mere.. mindre
Siddehøjde fra gulvet
mere.. mindre
Maksimal bærekapacitet
mere.. mindre
Maksimal bæreevne
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Max kapacitet
mere.. mindre
Belastningskapacitet
mere.. mindre
Bæreevne
mere.. mindre
Glastykkelse
mere.. mindre
Samlet bæreevne
mere.. mindre
Maksimal bæreevne (hver)
mere.. mindre
Maks. bæreevne
mere.. mindre
672 varer

Erhverv & industri

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Erhverv & industri. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Frisør & kosmetologi
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Frisør & kosmetologi. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sikkerhedsbeklædning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sikkerhedsbeklædning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Byggeri
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Byggeri. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Detektionsenheder &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Detektionsenheder & fastgørelse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Opbevaring til industri
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opbevaring til industri. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Materialehåndtering
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Materialehåndtering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skovdrift & skovarbejde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skovdrift & skovarbejde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skiltning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skiltning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Landbrug
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Landbrug. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Detailhandel
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Detailhandel. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Catering
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Catering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Produktion
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Produktion. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Videnskab og laboratorier
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Videnskab og laboratorier. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Reklame & marketing
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Reklame & marketing. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 672
 • Reflekterende trafikkegle 10 stk. 50 cm rød og hvid
  509,- 549,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 4164

  Reflekterende trafikkegle 10 stk. 50 cm rød og hvid

  Dette sæt reflekterende trafikkegler er velegnet til omdirigering og styring af trafik på vejen. Det kan også bruges til at afgrænse områder, eksempelvis for fodgængere ved vejarbejde eller lignende. Trafikkeglerne kan stables for at spare opbevaringsplads. Den røde farve og de hvide reflekterende striber gør trafikkeglerne meget synlige. De er lavet af...

  509,-
  4-5 Hverdage
 • Kabelbeskytter ramper 2 stk. 1 kanalgummi 100 cm
  379,- 449,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 4861

  Kabelbeskytter ramper 2 stk. 1 kanalgummi 100 cm

  Dette sæt bestående af 2 enkeltkanals-kabelbeskytterramper er specielt designet til at skjule og beskytte ledninger, kabler, slanger eller rør. Ramperne er fremstillet af gummi, som er let, slidstærkt og holdbart. Ramperne er farvet i klar gul og har advarselssymboler på overfladen for at gøre dem mere synlige. Hver rampe har et enkelt kanalspor til at...

  379,-
  4-5 Hverdage
 • Konvekst trafikspejl PC plast sort 30 cm udendørs
  259,- 299,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 4102

  Konvekst trafikspejl PC plast sort 30 cm udendørs

  Dette konvekse trafikspejl til udendørs brug er et ideelt valg til bedre trafiksikkerhed. Det er perfekt egnet til at blive brugt i vejkryds, på smalle veje, skarpe sving, veje med begrænset synlighed og andre trafikerede steder med høj kollisionsrisiko, hvor det kan forhindre ulykker ved at fjerne blinde vinkler. Dette konvekse spejl er lavet af let,...

  259,-
  4-5 Hverdage
 • Kabelbeskytter rampe 1 kanal gummi 100 cm
  259,- 279,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 4860

  Kabelbeskytter rampe 1 kanal gummi 100 cm

  Denne enkeltkanals kabelbeskytterrampe er specielt designet til at skjule og beskytte ledninger, kabler, slanger eller rør. Rampen er fremstillet af gummi, som er let, slidstærkt og holdbart. Rampen er farvet i klar gul og har advarselssymboler på overfladen for at gøre den mere synlig. Den har to kanaler til at guide og beskytte dine kabler og kan...

  259,-
  4-5 Hverdage
 • polykarbonatplader 14 stk. 4 mm 121x60 cm
  539,- 759,- 4-5 Hverdage

  SPAR 220,- Tilbud!

  Varenummer: 38490

  polykarbonatplader 14 stk. 4 mm 121x60 cm

  Dæk dit drivhus, din geodætiske kuppel eller andre byggeprojekter med klare polykarbonatplader. Disse plader er stort set ubrydelige, UV-bestandige, kan tåle stor belastning, er lette i vægt og er yderst robuste. De har en fast pladestruktur, hvilket giver ekstra styrke under vind og sne. Du kan nemt skære dem til figurer eller paneler til dit drivhus...

  539,-
  4-5 Hverdage
 • Konvekst trafikspejl PC plast Orange 45 cm udendørs
  309,- 319,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 4103

  Konvekst trafikspejl PC plast Orange 45 cm udendørs

  Dette konvekse trafikspejl til udendørs brug er et ideelt valg til bedre trafiksikkerhed. Det er perfekt egnet til at blive brugt i vejkryds, på smalle veje, skarpe sving, veje med begrænset synlighed og andre trafikerede steder med høj kollisionsrisiko, hvor det kan forhindre ulykker ved at fjerne blinde vinkler. Dette konvekse spejl er lavet af let,...

  309,-
  4-5 Hverdage
 • Konvekst trafikspejl PC plast orange 60 cm udendørs
  329,- 429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 4104

  Konvekst trafikspejl PC plast orange 60 cm udendørs

  Dette konvekse trafikspejl til udendørs brug er et ideelt valg til bedre trafiksikkerhed. Det er perfekt egnet til at blive brugt i vejkryds, på smalle veje, skarpe sving, veje med begrænset synlighed og andre trafikerede steder med høj kollisionsrisiko, hvor det kan forhindre ulykker ved at fjerne blinde vinkler. Dette konvekse spejl er lavet af let,...

  329,-
  4-5 Hverdage
 • Konvekst trafikspejl rektangulært 40 x 60 cm med reflekser
  489,- 599,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 4105

  Konvekst trafikspejl rektangulært 40 x 60 cm med reflekser

  Dette konvekse trafikspejl til udendørs brug er et ideelt valg til bedre trafiksikkerhed. Det er perfekt egnet til at blive brugt i vejkryds, på smalle veje, skarpe sving, veje med begrænset synlighed og andre trafikerede steder med høj kollisionsrisiko, hvor det kan forhindre ulykker ved at fjerne blinde pletter. Dette rektangulære, konvekse spejl er...

  489,-
  4-5 Hverdage
 • Trådløs fjernbetjening til hejsespil 2 stk. med modtager
  289,- 429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 140,- Tilbud!

  Varenummer: 8283

  Trådløs fjernbetjening til hejsespil 2 stk. med modtager

  En trådløs fjernbetjening til hejsespil, kombineret med en modtager, giver dig mulighed for nemt at rulle hejsespillet ind og ud inden for en radius af 23 meter. Denne radiofjernbetjening til hejsespil er universal, og frekvensen matcher det trådløse system. Det skiller sig ud med sin power in og power out-funktion. Tryk blot på knappen for ind- og...

  289,-
  4-5 Hverdage
 • Opbevaringsreol sort 100 kg 60 x 30 x 138 cm plastik
  299,- 349,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 32048

  Opbevaringsreol sort 100 kg 60 x 30 x 138 cm plastik

  Denne opbevaringsreol kan bruges i stuen som en bogreol eller til udstilling, eller på terrassen som et displaystativ til planter mv. Reolen er lavet af robust, holdbart plastik, og derfor er den særdeles let at rengøre med en fugtig klud. Og den er endnu mere velegnet til fugtige omgivelser såsom i køkkenet, på badeværelset, i varehuset og kælderen....

  299,-
  4-5 Hverdage
 • Rugekasse 5 rum 117 x 33 x 54 cm massivt fyrretræ
  439,- 609,- 4-5 Hverdage

  SPAR 170,- Tilbud!

  Varenummer: 7590

  Rugekasse 5 rum 117 x 33 x 54 cm massivt fyrretræ

  Denne rugekasse giver dine høns et behageligt og overdækket sted, hvor de kan lægge æg! De fem store rum giver plads til fem små høns, hvor de kan lægge æg. Æggene vil blidt falde igennem hullerne i gulvet og ned i den underliggende skuffe, hvilket gør det nemt at indsamle dem. Det udtagelige bundlag gør rengøringen let for dig. Siddepindene kan foldes...

  439,-
  4-5 Hverdage
 • Pengetæller til pengesedler sort og grå
  879,- 1.079,- 4-5 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 33380

  Pengetæller til pengesedler sort og grå

  Være pengeseddeltæller er en pålidelig og uundværlig hjælper for enhver, der skal tælle en stor mængde penge sikkert og effektivt. Valutatælleren understøtter alle nye sedler såsom euro, US dollars, britiske pund og kinesiske yuan mv. Vores professionelle valutatæller har en tællehastighed på 1000 sedler i minuttet, og den kan hurtigt identificere sedler...

  879,-
  4-5 Hverdage
 • Metaldetektor med LED-indikator 300 cm
  589,- 1.319,- 4-5 Hverdage

  SPAR 730,- Tilbud!

  Varenummer: 4385

  Metaldetektor med LED-indikator 300 cm

  Denne metaldetektor med en indbygget LED-indikator kan bruges til at finde metaller som jern, sølv, eller kobber på stranden, i haven, på gulvet eller i grundt vand. Denne metaldetektor er velegnet til alle metaltyper og har en DISC funktion, så du kan skelne imellem metaller og affald. Detektoren kan detektere møntformede genstande op til 12 cm dybe og...

  589,-
  4-5 Hverdage
 • Opbevaringsreoler 2 stk. 90 x 30 x 180 cm cm stål og MDF sølv
  469,- 589,- 4-5 Hverdage

  SPAR 120,- Tilbud!

  Varenummer: 5943

  Opbevaringsreoler 2 stk. 90 x 30 x 180 cm cm stål og MDF sølv

  Dette holdbare reolsæt består af 2 reoler, og sættet er et ideelt valg til køkkener, vaskerum, kældre, badeværelser, kontorer og andre steder, hvor du har brug for ekstra opbevaring. Reolerne er fremstillet af MDF og understøttet af et kraftigt stålstel, som har en belastningsevne på op til 875 kg. Reolerne har et kompakt design, så du kan få det meste...

  469,-
  4-5 Hverdage
 • polykarbonatplader 28 stk. 4 mm 121x60 cm
  1.019,- 1.449,- 4-5 Hverdage

  SPAR 430,- Tilbud!

  Varenummer: 38491

  polykarbonatplader 28 stk. 4 mm 121x60 cm

  Dæk dit drivhus, din geodætiske kuppel eller andre byggeprojekter med klare polykarbonatplader. Disse plader er stort set ubrydelige, UV-bestandige, kan tåle stor belastning, er lette i vægt og er yderst robuste. De har en fast pladestruktur, hvilket giver ekstra styrke under vind og sne. Du kan nemt skære dem til figurer eller paneler til dit drivhus...

  1.019,-
  4-5 Hverdage
 • Professionel frisørstol i kunstlæder sort
  1.009,- 1.019,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 149

  Professionel frisørstol i kunstlæder sort

  Denne frisørstol er ikke bare pakket med innovative funktioner, men den er også stilfuldt designet. Den er ideel til brug i skønhedssaloner, spabade, hos frisøren/barberen, osv. Denne frisørstol er polstret for øget komfort, hvor ryglænet er polstret i kunstlæder i høj kvalitet. Det stærke jernstel gør den robust og særdeles holdbar. Takket være den...

  1.009,-
  4-5 Hverdage
 • Kabelbeskytterramper 4 stk. 2 kanaler gummi 101,5 cm
  939,- 999,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 4863

  Kabelbeskytterramper 4 stk. 2 kanaler gummi 101,5 cm

  Dette sæt bestående af 4 dobbeltkanal kabelbeskytterramper er specielt designet til at skjule og beskytte ledninger, kabler, slanger eller rør. Ramperne er fremstillet af gummi, som er let, slidstærkt og holdbart. Ramperne er farvede i klar gul og har advarselssymboler på overfladen for at gøre dem mere synlige. Hver rampe har to kanalspor for at lede og...

  939,-
  4-5 Hverdage
 • Konvekst trafikspejl akryl 30 cm indendørs sort
  259,- 279,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 4101

  Konvekst trafikspejl akryl 30 cm indendørs sort

  Dette indendørs konvekse trafikspejl vil være ideelt til sikkerhedsformål. Det kan anvendes i varehuse, garager, hospitaler, fabrikker, parkeringspladser og andre indendørs arealer for at forebygge uventede ulykker og eliminere blinde vinkler. Det er lavet i let, stærkt akryl, og det er derfor yderst holdbart. Leveringen inkluderer også...

  259,-
  4-5 Hverdage
 • polykarbonatplader 5 stk. 4,5 mm 150x65 cm
  419,- 509,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 38493

  polykarbonatplader 5 stk. 4,5 mm 150x65 cm

  Dæk dit drivhus, din geodætiske kuppel eller andre byggeprojekter med klare polykarbonatplader. Disse plader er stort set ubrydelige, UV-bestandige, kan tåle stor belastning, er lette i vægt og er yderst robuste. De har en fast pladestruktur, hvilket giver ekstra styrke under vind og sne. Du kan nemt skære dem til figurer eller paneler til dit drivhus...

  419,-
  4-5 Hverdage
 • Mannequin herre A
  719,- 899,- 4-5 Hverdage

  SPAR 180,- Tilbud!

  Varenummer: 26765

  Mannequin herre A

  Denne mande-mannequin kan bruges til at fremvise tøj, parykker, tilbehør og sko i butiksvinduer. Mannequinen er konstrueret af 6 dele; hoved, torso, højre ben, venstre ben, venstre arm og højre arm. Hoved og arme kan roteres i 360 grader, og ansigtet kan bevæges 60 grader op og ned. Hele kroppen er lavet af miljøvenligt PE. Dette materiale er ikke kun...

  719,-
  4-5 Hverdage
 • Reol i 3 niveauer 60 x 38 x 90 cm massivt fyrretræ 150 kg
  279,- 289,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 26396

  Reol i 3 niveauer 60 x 38 x 90 cm massivt fyrretræ 150 kg

  Vores reol i massivt træ er en ideel opbevaringsløsning både i hjemmet og til kommerciel brug, såsom i køkkenet, vaskerummet, kælderen, badeværelset, kontoret, garagen, værkstedet eller andre steder, hvor du har brug for ekstra opbevaringsplads. Denne reol giver dig rigeligt med plads til at kunne opbevare dine ting pænt og organiseret. Opbevaringsreolen...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • Frisørstol kunstlæder sort
  1.259,- 1.439,- 4-5 Hverdage

  SPAR 180,- Tilbud!

  Varenummer: 173

  Frisørstol kunstlæder sort

  Vores frisørstol i kunstlæder vil være et ideelt valg til brug i skønhedssaloner, hos frisøren/barberen mv. Frisørstolen er betrukket med blødt kunstlæder og har stærke jernstel, hvilket gør den behagelig og holdbar. Den har en ergonomisk designet form for optimal siddekomfort. Denne frisørstol kan bekvemt hæves og sænkes til den ønskede højde takket...

  1.259,-
  4-5 Hverdage
 • Håndspil med strop 1360 kg
  379,- 429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 5890

  Håndspil med strop 1360 kg

  Dette håndspil med en kapacitet på 1360 kg/3000 lbs er et ideelt værktøj til at trække store og tunge genstande. Dette kraftige håndspil, som har en let, men yderst stærk og tætvævet strop, er ekstremt robust. Stroppen er lavet af polyester, den er korrosions- og vejrbestandig, og den vil ikke blive sammenfiltret under træk. Den tætvævede strop kan...

  379,-
  4-5 Hverdage
 • Professionel barberstol med hovedstøtte i sort kunstlæder
  1.009,- 1.049,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 151

  Professionel barberstol med hovedstøtte i sort kunstlæder

  Denne frisørstol er ikke bare pakket med innovative funktioner, men den er også stilfuldt designet. Den er ideel til brug i skønhedssaloner, spabade, hos frisøren/barberen, osv. Denne frisørstol er polstret for øget komfort, hvor ryglænet er polstret i kunstlæder i høj kvalitet. Det stærke jernstel gør den robust og særdeles holdbar. Takket være den...

  1.009,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 672