Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
212 ,- 7249 ,-
Vægt
0 kg 233 kg
Farve
mere.. mindre
Stil
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Antal Stole
mere.. mindre
Effekt
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
242 varer

Køkkenudstyr

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenudstyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Affaldskomprimering
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Affaldskomprimering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Knivslibere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Knivslibere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Udendørsgrill
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Udendørsgrill. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Emhætter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Emhætter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Candyflossmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Candyflossmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Brødristere & bordgrill
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Brødristere & bordgrill. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stegeovne & rotisserier
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stegeovne & rotisserier. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Elektriske stege– &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elektriske stege– & grillplader. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kogeplader
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kogeplader. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Popcornmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Popcornmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Ovne
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ovne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dehydratorer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dehydratorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Frituregryder
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Frituregryder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmeplader til mad
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmeplader til mad. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vinkøleskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vinkøleskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmeplader til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmeplader til drikkevarer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Køkkenmaskiner & blendere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenmaskiner & blendere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Chokoladesmeltere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Chokoladesmeltere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmeplader
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmeplader. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vakuumforseglere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vakuumforseglere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Isterningmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Isterningmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pålægsmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pålægsmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Grill
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Grill. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Madkværne & –møller
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Madkværne & –møller. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pastamaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pastamaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 242
 • Rygeovn 44,5 x 29 x 124 cm med 1 kg træflis
  2.139,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 32337

  Rygeovn 44,5 x 29 x 124 cm med 1 kg træflis

  Med denne multifunktionelle rygeovn kan du ryge kød, fisk og pølser. Lav et festmåltid, og nyd dejligt, udendørs samvær med din familie! Denne rygeovn er udstyret med et termometer, der holder dig informeret om kammertemperaturen. Gennem vinduet kan du holde øje med maden inde i ovnen. Den 124 cm høje rygeovn har masser af plads til at ryge kødet. Denne...

  2.139,-
  4-5 Hverdage
 • indbygget emhætte 480 m³/t aluminium rustfrit stål
  569,- 879,- 4-5 Hverdage

  SPAR 310,- Tilbud!

  Varenummer: 38094

  indbygget emhætte 480 m³/t aluminium rustfrit stål

  Vores smalle og støjsvage indbyggede emhætte med 2 hastigheder er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, damp og madlavningslugt. Den er fremstillet i rustfrit stål med et frontpanel i aluminium, og den har et moderne udseende, der vil passe ind i din køkkenindretning. Kulfiltrene vil hjælpe med at rense luften og frigive den rensede luft tilbage i...

  569,-
  4-5 Hverdage
 • Keramisk kogeplade med 2 varmezoner touch-panel 3000 W
  799,- 929,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 33515

  Keramisk kogeplade med 2 varmezoner touch-panel 3000 W

  Vores indbyggede kogeplade er nem at betjene takket være de letaflæselige symboler. Denne elektriske kogeplade har touch-betjening og 2 automatiske varmezoner med 9 varmeniveauer. Kogepladens overflade er fremstillet af varmeresistent glas, som sikrer både holdbarhed og sikkerhed. De 2 varmezoner kan bruges både individuelt og sammen. Temperaturen bliver...

  799,-
  4-5 Hverdage
 • Emhætte med display hærdet glas sort 600 mm
  1.239,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 9009

  Emhætte med display hærdet glas sort 600 mm

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge dampe og røg, fedt, fugt og varme fra dit køkken. Emhætten har en 720 m³/t udsugningsventilator, to vaskbare fedtfiltre af aluminium og indvendig udluftning. De to indbyggede LED-lys oplyser kogesektionen nedenunder. Den er også udstyret med et følsomt berøringspanel med digital display for nem...

  1.239,-
  4-5 Hverdage
 • Vægmonteret emhætte 60 cm rustfrit stål og hærdet glas sort
  769,- 1.059,- 4-5 Hverdage

  SPAR 290,- Tilbud!

  Varenummer: 36051

  Vægmonteret emhætte 60 cm rustfrit stål og hærdet glas sort

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge damp og røg, fedt, fugt og varme i dit køkken. Denne emhætte har en kraftig 258 m³/t. udsugning. Et vaskbart metalfilter medfølger for at beskytte indersiden af emhætten og udstødningskanalen mod fedt. En indbygget LED-lampe oplyser effektivt kogepladerne og sparer energi. Enheden kan nemt betjenes...

  769,-
  4-5 Hverdage
 • Ø-emhætte LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED
  1.079,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33389

  Ø-emhætte LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED

  Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af emhætten og udstødningsrøret mod fedt. De indbyggede...

  1.079,-
  4-5 Hverdage
 • Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sort
  939,- 1.059,- 4-5 Hverdage

  SPAR 120,- Tilbud!

  Varenummer: 33489

  Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sort

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine er i stand til at lave op til 12-15 kg is pr. dag og 9 isterninger pr. cyklus. Den indbyggede opbevaringsspand kan holde op til 2,4 l vand ad gangen. Maskinen kan hurtigt lave isterninger, men er samtidig...

  939,-
  4-5 Hverdage
 • Ø-emhætte 90 cm LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED
  2.399,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33391

  Ø-emhætte 90 cm LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED

  Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål er kombineret med en elegant, buet baldakin i hærdet glas, hvilket giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med to 3-lags, vaskbare fedtfiltre i aluminium for at beskytte...

  2.399,-
  4-5 Hverdage
 • Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sølvfarvet
  969,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33487

  Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sølvfarvet

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine er i stand til at lave op til 12-15 kg is pr. dag og 9 isterninger pr. cyklus. Den indbyggede opbevaringsspand kan holde op til 2,4 l vand ad gangen. Maskinen kan hurtigt lave isterninger, men er samtidig...

  969,-
  4-5 Hverdage
 • Emhætte med touch-panel 900 mm sort
  2.189,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 9756

  Emhætte med touch-panel 900 mm sort

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge dampe og røg, fedt, fugt og varme fra dit køkken. Denne emhætte har et kraftig 720 m³/t udtræk; to vaskbare 3-lags aluminiumfedtfiltre er også inkluderet for at beskytte indersiden af emhætte og udstødningskanalen mod fedt. To indbyggede LED-lamper belyser effektivt madlavningen og sparer energi....

  2.189,-
  4-5 Hverdage
 • pizzaovn med keramisk sten til gas- eller kulgrill
  569,- 759,- 4-5 Hverdage

  SPAR 190,- Tilbud!

  Varenummer: 36434

  pizzaovn med keramisk sten til gas- eller kulgrill

  Vores pizzaovn er et must-have for enhver, der elsker frisklavede pizzaer! Tilfør dit udendørsområde et nyt twist ved at servere velsmagende pizzaer. Denne ovn er udstyret med en keramisk pizzasten og et forkromet gitter til hurtig opvarmning, og du kan nyde frisklavede pizzaer efter bare få minutter. Pizzaovnen har en holdbar 430 rustfri stålhætte og en...

  569,-
  4-5 Hverdage
 • Buffetvarmer rustfrit stål 400 W 4 x 2,5 l
  539,- 709,- 4-5 Hverdage

  SPAR 170,- Tilbud!

  Varenummer: 33666

  Buffetvarmer rustfrit stål 400 W 4 x 2,5 l

  Hold maden varm med lethed med denne brugervenlige buffetvarmer! Buffetvarmeren består af 4 varmebakker med låg på 2,5 l hver for at holde maden ved den optimale temperatur, uden at maden bliver overstegt. Denne buffetvarmer er fremstillet af rustfrit stål, der er let at rengøre, hvilket sikrer høj holdbarhed. Den justerbare termostat samt...

  539,-
  4-5 Hverdage
 • Automatisk grill med motor rustfrit stål 207 x 45 x 81 cm
  1.519,- 2.109,- 4-5 Hverdage

  SPAR 590,- Tilbud!

  Varenummer: 31078

  Automatisk grill med motor rustfrit stål 207 x 45 x 81 cm

  Vores grill med en motor vil være ideel til at skabe en udendørsfest for din familie og venner. Den vil få din udendørs madlavningsoplevelse til at syde, da den effektivt forvandler din have til dit andet køkken! Grillen er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, så den er særdeles holdbar, korrosionsbestandig og nem at rengøre. Den er egnet til at stege...

  1.519,-
  4-5 Hverdage
 • Emhætte hærdet glas hvid 600 mm
  1.159,- 1.249,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 9008

  Emhætte hærdet glas hvid 600 mm

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge dampe og røg, fedt, fugt og varme fra dit køkken. Emhætten har en 720 m³/t udsugningsventilator, to vaskbare fedtfiltre af aluminium og indvendig udluftning. De to indbyggede LED-lys oplyser kogesektionen nedenunder. Den er også udstyret med et følsomt berøringspanel med digital display for nem...

  1.159,-
  4-5 Hverdage
 • hængende ø-emhætte med touchsensor LCD hærdet glas
  1.429,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 37794

  hængende ø-emhætte med touchsensor LCD hærdet glas

  Vores støjsvage og kraftfulde, frithængende ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. De elegante, hærdede glaspaneler giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af emhætten og udsugningsrøret mod fedt....

  1.429,-
  4-5 Hverdage
 • Vægmonteret emhætte rustfrit stål 756 m³/t. 60 cm sort
  1.509,- 1.569,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 33441

  Vægmonteret emhætte rustfrit stål 756 m³/t. 60 cm sort

  Vores støjsvage og kraftfulde vægmonterede emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og endda varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål er kombineret med et elegant panel i hærdet glas, hvilket giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Udsugningsventilatoren er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at...

  1.509,-
  4-5 Hverdage
 • Elektrisk sliber HSS-bor kniv sakse klinge 3 moduler
  359,- 429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 6366

  Elektrisk sliber HSS-bor kniv sakse klinge 3 moduler

  Denne elektriske, multifunktionelle slibemaskine har et kompakt design, og den inkluderer 3 let udskiftelige slibemoduler, som er ideelle til slibning af bor, mejsler, høvle, knive og sakse. HSS bits-sliber til alle højhastigheds-stålbor, som kan slibes fra 3 mm til 10 mm. Kniv og sakse-sliber til slibning af alle lige kanter og sakse. Mejsel og...

  359,-
  4-5 Hverdage
 • Buffetvarmer rustfrit stål 200 W 3 x 1,5 l
  359,- 419,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 33664

  Buffetvarmer rustfrit stål 200 W 3 x 1,5 l

  Hold maden varm med lethed med denne brugervenlige buffetvarmer! Buffetvarmeren består af 3 varmebakker med låg på 1,5 l hver for at holde maden ved den optimale temperatur, uden at maden bliver overstegt. Denne buffetvarmer er fremstillet af rustfrit stål, der er let at rengøre, hvilket sikrer høj holdbarhed. Den justerbare termostat samt...

  359,-
  4-5 Hverdage
 • isterningemaskine 20 kg/24 t. rustfrit stål
  1.249,- 2.179,- 4-5 Hverdage

  SPAR 930,- Tilbud!

  Varenummer: 42679

  isterningemaskine 20 kg/24 t. rustfrit stål

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine kan producere op til 20 kg is om dagen og 24 isterninger pr. cyklus. Maskinen kan lave isterninger hurtigt og støjsvagt. Den har en digital skærm, så du altid kan holde øje med isterningernes status....

  1.249,-
  4-5 Hverdage
 • hængende ø-emhætte med touchsensor LCD 37 cm pulverlakeret stål
  1.269,- 1.299,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 37790

  hængende ø-emhætte med touchsensor LCD 37 cm pulverlakeret stål

  Vores støjsvage og kraftfulde, frithængende ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Det elegante kabinet i pulverlakeret stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af emhætten og udsugningsrøret...

  1.269,-
  4-5 Hverdage
 • Candyfloss-maskine 480 W hvid
  379,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33285

  Candyfloss-maskine 480 W hvid

  Denne candyfloss-maskine er ideel til fester, fødselsdagsfester og meget mere. Du skal blot hælde sukker ned i maskinen og indefor få minutter vil du kunne nyde frisk candyfloss. Sådan fungerer den: før maskinen tages i brug, skal du forvarme den i cirka 5 minutter. Når hovedet roterer, skal du stoppe maskinen i et kort øjeblik for at fylde den med...

  379,-
  4-5 Hverdage
 • hængende ø-emhætte med touchsensor LCD 37 cm rustfrit stål
  1.169,- 1.879,- 4-5 Hverdage

  SPAR 710,- Tilbud!

  Varenummer: 36988

  hængende ø-emhætte med touchsensor LCD 37 cm rustfrit stål

  Vores støjsvage og kraftfulde, frithængende ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Det elegante kabinet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af emhætten og udsugningsrøret mod...

  1.169,-
  4-5 Hverdage
 • Rygeovn 44,5 x 29 x 83 cm med 1 kg træflis
  849,- 1.759,- 4-5 Hverdage

  SPAR 910,- Tilbud!

  Varenummer: 32336

  Rygeovn 44,5 x 29 x 83 cm med 1 kg træflis

  Med denne multifunktionelle rygeovn kan du ryge kød, fisk og pølser. Lav et festmåltid, og nyd dejligt, udendørs samvær med din familie! Denne rygeovn er udstyret med et termometer, der holder dig informeret om kammertemperaturen. Gennem vinduet kan du holde øje med maden inde i ovnen. Den 83 cm høje rygeovn har masser af plads til at ryge kødet. Den...

  849,-
  4-5 Hverdage
 • Mad dehydrator med 10 Bakker - rustfrit stål
  1.409,- 1.709,- 4-5 Hverdage

  SPAR 300,- Tilbud!

  Varenummer: 33232

  Mad dehydrator med 10 Bakker - rustfrit stål

  Denne rustfrit stål mad tørretumbler med 10 bakker er velegnet til både private og professionelle. Med denne mad tørretumbler, vil du ikke kun være i stand til at tørre et bredt udvalg af friske fødevarer såsom frugt, grøntsager, svampe og urter med lethed, men også gøre sunde snacks for din familie.Som fødevarer tørrer, de naturlige smagsstoffer og...

  1.409,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 242