Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
219 ,- 6609 ,-
Vægt
1 kg 233 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Produktmål
mere.. mindre
Dimensioner
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde fra gulvet
mere.. mindre
Ryglænshøjde
mere.. mindre
Effekt
mere.. mindre
Maksimal bæreevne
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre

Køkkenudstyr

222 varer
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenudstyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Affaldskomprimering
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Affaldskomprimering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Knivslibere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Knivslibere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Udendørsgrill
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Udendørsgrill. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Emhætter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Emhætter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Candyflossmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Candyflossmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Brødristere & bordgrill
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Brødristere & bordgrill. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stegeovne & rotisserier
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stegeovne & rotisserier. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Elektriske stege– &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elektriske stege– & grillplader. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kogeplader
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kogeplader. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Popcornmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Popcornmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Ovne
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ovne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dehydratorer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dehydratorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Frituregryder
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Frituregryder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmeplader til mad
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmeplader til mad. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vinkøleskabe
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vinkøleskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmeplader til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmeplader til drikkevarer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Køkkenmaskiner & blendere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenmaskiner & blendere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Chokoladesmeltere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Chokoladesmeltere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmeplader
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmeplader. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vakuumforseglere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vakuumforseglere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Isterningmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Isterningmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pålægsmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pålægsmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 222
 • Keramisk kogeplade med 2 varmezoner touch-panel 3000 W
  829,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 33515

  Keramisk kogeplade med 2 varmezoner touch-panel 3000 W

  Vores indbyggede kogeplade er nem at betjene takket være de letaflæselige symboler. Denne elektriske kogeplade har touch-betjening og 2 automatiske varmezoner med 9 varmeniveauer. Kogepladens overflade er fremstillet af varmeresistent glas, som sikrer både holdbarhed og sikkerhed. De 2 varmezoner kan bruges både individuelt og sammen. Temperaturen bliver...

  829,-
  4-7 Hverdage
 • indbygget emhætte 480 m³/t aluminium rustfrit stål
  589,- 879,- 4-7 Hverdage

  SPAR 290,- Tilbud!

  Varenummer: 38094

  indbygget emhætte 480 m³/t aluminium rustfrit stål

  Vores smalle og støjsvage indbyggede emhætte med 2 hastigheder er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, damp og madlavningslugt. Den er fremstillet i rustfrit stål med et frontpanel i aluminium, og den har et moderne udseende, der vil passe ind i din køkkenindretning. Kulfiltrene vil hjælpe med at rense luften og frigive den rensede luft tilbage i...

  589,-
  4-7 Hverdage
 • isterningemaskine 420 W 50 kg/24 t.
  2.609,- 3.479,- 4-7 Hverdage

  SPAR 870,- Tilbud!

  Varenummer: 41391

  isterningemaskine 420 W 50 kg/24 t.

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine er i stand til at lave op til 50 kg is pr. dag og 36 isterninger pr. cyklus. Vores maskine kan lave isterninger hurtigt, men er samtidig lydsvag. Den kommer med et gennemsigtigt vindue, så du nemt kan holde...

  2.609,-
  4-7 Hverdage
 • Emhætte med display hærdet glas sort 600 mm
  1.199,- 1.249,- 4-7 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 9009

  Emhætte med display hærdet glas sort 600 mm

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge dampe og røg, fedt, fugt og varme fra dit køkken. Emhætten har en 720 m³/t udsugningsventilator, to vaskbare fedtfiltre af aluminium og indvendig udluftning. De to indbyggede LED-lys oplyser kogesektionen nedenunder. Den er også udstyret med et følsomt berøringspanel med digital display for nem...

  1.199,-
  4-7 Hverdage
 • Isterningemaskine 420 W 45 kg/24 t. sort
  2.959,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 33491

  Isterningemaskine 420 W 45 kg/24 t. sort

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine er i stand til at lave op til 45 kg is pr. dag og 32 isterninger pr. cyklus. Vores maskine kan lave isterninger hurtigt, men er samtidig lydsvag. Den kommer med et gennemsigtigt vindue, der tillader dig til...

  2.959,-
  4-7 Hverdage
 • Automatisk grill med motor rustfrit stål 207 x 45 x 81 cm
  1.139,- 1.239,- 4-7 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 31078

  Automatisk grill med motor rustfrit stål 207 x 45 x 81 cm

  Vores grill med en motor vil være ideel til at skabe en udendørsfest for din familie og venner. Den vil få din udendørs madlavningsoplevelse til at syde, da den effektivt forvandler din have til dit andet køkken! Grillen er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, så den er særdeles holdbar, korrosionsbestandig og nem at rengøre. Den er egnet til at stege...

  1.139,-
  4-7 Hverdage
 • Ø-emhætte LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED
  999,- 1.029,- 4-7 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 33389

  Ø-emhætte LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED

  Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af emhætten og udstødningsrøret mod fedt. De indbyggede...

  999,-
  4-7 Hverdage
 • Ø-emhætte 90 cm LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED
  1.649,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33391

  Ø-emhætte 90 cm LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED

  Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål er kombineret med en elegant, buet baldakin i hærdet glas, hvilket giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med to 3-lags, vaskbare fedtfiltre i aluminium for at beskytte...

  1.649,-
  4-5 Hverdage
 • Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sort
  999,- 1.059,- 4-7 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 33489

  Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sort

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine er i stand til at lave op til 12-15 kg is pr. dag og 9 isterninger pr. cyklus. Den indbyggede opbevaringsspand kan holde op til 2,4 l vand ad gangen. Maskinen kan hurtigt lave isterninger, men er samtidig...

  999,-
  4-7 Hverdage
 • Emhætte i rustfrit stål 600 mm
  699,- 709,- 4-7 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 9007

  Emhætte i rustfrit stål 600 mm

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge dampe og røg, fedt, fugt og varme fra dit køkken. Emhætten har en 550 m³/t udsugningsventilator, to vaskbare fedtfiltre af aluminium og et indvendigt udluftningshul. Det indbyggede lys oplyser kogesektionen nedenunder. Skorstenens højde kan forlænges fra 300 mm til 540 mm, alt efter dit behov. Den...

  699,-
  4-7 Hverdage
 • Elektrisk grill med rotisserie rustfrit stål
  1.769,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 33189

  Elektrisk grill med rotisserie rustfrit stål

  Vores transportable grill er ideel til en udendørsfest for din familie og venner. Den vil få din udendørs madlavningsoplevelse til at syde, da den effektivt vil forvandle din have til et køkken nr. to! Denne grill er meget rummelig med en stor grill og et automatisk rotisserie. Du vil helt sikkert gøre alle dine naboer jaloux, når du stegter kylling, fisk...

  1.769,-
  4-7 Hverdage
 • Vinkøleskab 35 l 12 flasker LCD-skærm
  1.159,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 33340

  Vinkøleskab 35 l 12 flasker LCD-skærm

  Denne praktiske vinkøler med LCD-skærm er en perfekt opbevaringsløsning til vinflasker og til at holde dem kølige op til en begivenhed. Vinkøleskabets temperaturskala er ideel til vin. Denne barkøler har et lavt støjniveau og er meget energieffektiv. Vinkøleskabet har et termoelektrisk kølingssystem med automatisk afrimningsfunktion, så der er ikke behov...

  1.159,-
  4-7 Hverdage
 • Firkantet kulgrill 75 x 28 cm
  449,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 27795

  Firkantet kulgrill 75 x 28 cm

  Denne klassiske kulgrill, som er lavet af robust og holdbart stål, har en konstruktion af høj kvalitet. Grillen er perfekt til picnics, fester, campingpladser, udflugter mv. Denne grill har en størrelse på 75 x 28 cm, hvilket betyder, at du har et relativt stort område at kokkerere på. Derfor kan den sagtens bruges af flere mennesker på samme tid.

  449,-
  4-7 Hverdage
 • Emhætte hærdet glas hvid 600 mm
  1.219,- 1.249,- 4-7 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 9008

  Emhætte hærdet glas hvid 600 mm

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge dampe og røg, fedt, fugt og varme fra dit køkken. Emhætten har en 720 m³/t udsugningsventilator, to vaskbare fedtfiltre af aluminium og indvendig udluftning. De to indbyggede LED-lys oplyser kogesektionen nedenunder. Den er også udstyret med et følsomt berøringspanel med digital display for nem...

  1.219,-
  4-7 Hverdage
 • Ø-emhætte LED rustfrit stål 756 m³/t LED 90 cm
  1.469,- 1.579,- 4-7 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 33393

  Ø-emhætte LED rustfrit stål 756 m³/t LED 90 cm

  Vores støjsvage og kraftfulde ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne skorstensemhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af emhætten og udstødningsrøret mod fedt. De...

  1.469,-
  4-7 Hverdage
 • Emhætte med touch-panel 900 mm sort
  1.399,- 1.439,- 4-7 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 9756

  Emhætte med touch-panel 900 mm sort

  Vores lydsvage og kraftige emhætte vil effektivt opsuge dampe og røg, fedt, fugt og varme fra dit køkken. Denne emhætte har et kraftig 720 m³/t udtræk; to vaskbare 3-lags aluminiumfedtfiltre er også inkluderet for at beskytte indersiden af emhætte og udstødningskanalen mod fedt. To indbyggede LED-lamper belyser effektivt madlavningen og sparer energi....

  1.399,-
  4-7 Hverdage
 • Rygeovn 44,5 x 29 x 124 cm med 1 kg træflis
  1.539,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 32337

  Rygeovn 44,5 x 29 x 124 cm med 1 kg træflis

  Med denne multifunktionelle rygeovn kan du ryge kød, fisk og pølser. Lav et festmåltid, og nyd dejligt, udendørs samvær med din familie! Denne rygeovn er udstyret med et termometer, der holder dig informeret om kammertemperaturen. Gennem vinduet kan du holde øje med maden inde i ovnen. Den 124 cm høje rygeovn har masser af plads til at ryge kødet. Denne...

  1.539,-
  4-7 Hverdage
 • isterningemaskine 20 kg/24 t. rustfrit stål
  1.459,- 2.179,- 4-7 Hverdage

  SPAR 720,- Tilbud!

  Varenummer: 42679

  isterningemaskine 20 kg/24 t. rustfrit stål

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine kan producere op til 20 kg is om dagen og 24 isterninger pr. cyklus. Maskinen kan lave isterninger hurtigt og støjsvagt. Den har en digital skærm, så du altid kan holde øje med isterningernes status....

  1.459,-
  4-7 Hverdage
 • hængende ø-emhætte med touchsensor LCD 55 cm rustfrit stål
  1.239,- 1.319,- 4-7 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 37788

  hængende ø-emhætte med touchsensor LCD 55 cm rustfrit stål

  Vores støjsvage og kraftfulde, frithængende ø-emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og selv varme fra dit køkken. Det elegante kabinet i rustfrit stål giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne ø-emhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at beskytte indersiden af emhætten og udsugningsrøret mod...

  1.239,-
  4-7 Hverdage
 • Isterningemaskine 1,4 l 15 kg/24 t. hvid
  949,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 33483

  Isterningemaskine 1,4 l 15 kg/24 t. hvid

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine er i stand til at lave op til 12-15 kg is pr. dag og 9 isterninger pr. cyklus. Den indbyggede opbevaringsspand kan holde op til 1,4 l vand ad gangen. Maskinen kan hurtigt lave isterninger, men er samtidig...

  949,-
  4-7 Hverdage
 • Induktionskogeplade med 2 varmezoner touch-panel glas 3500 W
  1.079,- 1.109,- 4-7 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 33521

  Induktionskogeplade med 2 varmezoner touch-panel glas 3500 W

  Vores indbyggede kogeplade er nem at betjene takket være de letaflæselige symboler. Denne induktionskogeplade har et touch-panel og 2 automatiske varmezoner med 9 varmeniveauer. Kogepladen er fremstilet i varmeresistent glas, som sikrer både holdbarhed og sikkerhed. De 2 varmezoner kan bruges både individuelt og sammen. Med den automatiske grydedetektion...

  1.079,-
  4-7 Hverdage
 • Elektrisk sliber HSS-bor kniv sakse klinge 3 moduler
  409,- 429,- 4-7 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 6366

  Elektrisk sliber HSS-bor kniv sakse klinge 3 moduler

  Denne elektriske, multifunktionelle slibemaskine har et kompakt design, og den inkluderer 3 let udskiftelige slibemoduler, som er ideelle til slibning af bor, mejsler, høvle, knive og sakse. HSS bits-sliber til alle højhastigheds-stålbor, som kan slibes fra 3 mm til 10 mm. Kniv og sakse-sliber til slibning af alle lige kanter og sakse. Mejsel og...

  409,-
  4-7 Hverdage
 • Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sølvfarvet
  959,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 33487

  Isterningemaskine 2,4 l 15 kg/24 t. sølvfarvet

  Med denne moderne isterningmaskine kan du lave de bedste isdrinks og frugtsmoothies, når som helst du og dine gæster har brug for det. Denne maskine er i stand til at lave op til 12-15 kg is pr. dag og 9 isterninger pr. cyklus. Den indbyggede opbevaringsspand kan holde op til 2,4 l vand ad gangen. Maskinen kan hurtigt lave isterninger, men er samtidig...

  959,-
  4-7 Hverdage
 • Vægmonteret emhætte LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED
  1.129,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 33403

  Vægmonteret emhætte LCD-display touchsensor 756 m³/t. LED

  Vores støjsvage og kraftfulde vægmonterede emhætte er ideel til effektiv udsugning af røg, fedt, fugt og endda varme fra dit køkken. Kabinettet i rustfrit stål er kombineret med et elegant panel i hærdet glas, hvilket giver dit køkken et stilfuldt og moderne look. Denne skorstensemhætte er forsynet med et 3-lags, vaskbart fedtfilter i aluminium for at...

  1.129,-
  4-7 Hverdage
Viser 1 - 24 af 222