Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
59 ,- 26959 ,-
Vægt
0 kg 930 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
6863 varer

Isenkram

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Isenkram. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Redskaber
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Redskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Isenkram – tilbehør
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Isenkram – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sanitet
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sanitet. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hegn & afskærmning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hegn & afskærmning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Værktøj – tilbehør
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Værktøj – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pumper
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pumper. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Byggematerialer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Byggematerialer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Eludstyr
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Eludstyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Forbrugsvarer til hjemmet
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Forbrugsvarer til hjemmet. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Ventilation
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ventilation. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Låse & nøgler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Låse & nøgler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 6863
 • Sneglebor stål 75 x 600 mm
  279,- 329,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 6642

  Sneglebor stål 75 x 600 mm

  Dette sneglebor er lavet i robust stål, og når det monteres i en elektrisk boremaskine, kan det nemt klare en bred vifte af forskellige boreopgaver, f.eks. grøntsags- og blomsterplantning, hegnsposteopsætning osv. Længden på 60 cm, de fem klinger og gravediameteren på 75 mm gør det nemt og hurtigt at grave dybe huller effektivt og gør, at den fungerer...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • Stråhegn 150 x 500 cm
  299,- 709,- 4-5 Hverdage

  SPAR 410,- Tilbud!

  Varenummer: 3558

  Stråhegn 150 x 500 cm

  Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Dette multifunktionelle stråhegn er 1,5 m højt og 5 m langt. Ved hjælp af...

  299,-
  4-5 Hverdage
 • Bambushegn 150 x 400 cm
  329,- 649,- 4-5 Hverdage

  SPAR 320,- Tilbud!

  Varenummer: 3556

  Bambushegn 150 x 400 cm

  Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Det multifunktionelle bambushegn er 1,5 m højt og 4 m langt. Ved hjælp af...

  329,-
  4-5 Hverdage
 • Brusersæt dobbelt brusehoved med håndbruser rustfrit stål
  509,- 539,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 6546

  Brusersæt dobbelt brusehoved med håndbruser rustfrit stål

  Dette sæt med dobbelt brusehoved er den perfekte løsning til en luksuriøs bruseoplevelse med regnbruser og håndbruser. Det elegante design, de rene linjer og det skinnende look gør, at det passer perfekt ind i din badeværelsesindretning. Dette komfortable sæt består af et brusehoved og en håndbruser i rustfrit stål, som er fremstillet af massivt...

  509,-
  4-5 Hverdage
 • Sivhegn 500 x 170 cm
  369,- 609,- 4-5 Hverdage

  SPAR 240,- Tilbud!

  Varenummer: 6856

  Sivhegn 500 x 170 cm

  Dette naturlige og miljøvenlige sivhegn vil uden tvivl være en flot og praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige sivhegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have, udsmykning af din baghave, tilføje en fornemmelse af troperne på din terrasse eller som et flot baggrund mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette...

  369,-
  4-5 Hverdage
 • Havebruser træ
  659,- 1.049,- 4-5 Hverdage

  SPAR 390,- Tilbud!

  Varenummer: 27899

  Havebruser træ

  Denne havebruser i træ er lavet af hårdttræ og gran, der begge er præget af absolut vejrbestandighed og holdbarhed. Vores havebruser kan modstå sollys, regn og frost og er ideel til en kølig forfriskning i baghaven, på camping eller efter en svømmetur i det fri. En drejelig bruserdyse og et justérbart niveau for vandtryk giver ekstra komfort.

  659,-
  4-5 Hverdage
 • 10 stk. terrassefliser i akacietræ 30 x 30 cm lodret mønster
  339,- 939,- 4-5 Hverdage

  SPAR 600,- Tilbud!

  Varenummer: 28435

  10 stk. terrassefliser i akacietræ 30 x 30 cm lodret mønster

  Dette sæt af 10 terrassefliser i hårdtræ er perfekt til at pynte op på overflader og gangstier i din have, på terrassen eller altanen, eller i noget andet rum. Mønstret er ikke blot dekorativt, men er nemt at stå fast på.Terrassefliserne er lavet af akacietræ af høj kvalitet, et tropisk hårdttræ, som naturligvis er vejrbestandigt og meget holdbart. På...

  339,-
  4-5 Hverdage
 • Bruseafløb med vandlås & fleksibel slange
  179,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 3519

  Bruseafløb med vandlås & fleksibel slange

  Dette bruseafløb har en aftagelig, afrundet top for nem adgang og rengøring. Dette produkt er designet til brug med moderne pumpe- og power showers. Det er nemt at installere dette bruseafløb i enhver type brusebakke. Det forkromede bruseafløb dræner alt afløbsvandet og efterlader brusekabinen ren.

  179,-
  4-5 Hverdage
 • Bambushegn 100 x 400 cm
  289,- 389,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 3555

  Bambushegn 100 x 400 cm

  Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Bambushegnet er 1 m højt og 4 m langt. Ved hjælp af bindesnore eller...

  289,-
  4-5 Hverdage
 • Dobbeltsidet havehegn PVC 150 x 300 cm grå
  589,- 639,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 30210

  Dobbeltsidet havehegn PVC 150 x 300 cm grå

  Dette havehegn er ideelt til at inddele din have i områder til buske, grøntsager eller blomster, til at placere langs en havesti eller indkørsel eller til blot at gøre dit udendørsområde mere attraktivt. Det kan også bruges som terrasseafskærmning, solskærm eller læskærm. Hegnet er lavet af slidstærkt, vejrbestandigt PVC, som er let at rengøre. Det er...

  589,-
  4-5 Hverdage
 • Sivhegn 500 x 100 cm
  279,- 509,- 4-5 Hverdage

  SPAR 230,- Tilbud!

  Varenummer: 4072

  Sivhegn 500 x 100 cm

  Dette naturlige og miljøvenlige sivhegn vil uden tvivl være en flot og praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige sivhegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have, udsmykning af din baghave, tilføje en fornemmelse af troperne på din terrasse eller som et flot baggrund mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • Havelåge imprægneret fyrretræ 100 x 125 cm
  379,- 429,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 31729

  Havelåge imprægneret fyrretræ 100 x 125 cm

  Vores havehegn i massivt træ i et bueformet design udstråler en rustik charme og vil være et ideelt indgangsparti til hegnet omkring din have eller terrasse. Denne holdbare havelåge er lavet af fyrretræ, der er miljøvenligt. Det imprægnerede fyrretræ er slidstærkt og modstandsdygtigt over for påvirkning fra vejr og råd. Den er lavet af lodrette pæle og...

  379,-
  4-5 Hverdage
 • Pilehegn 300 x 150 cm
  419,- 499,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 4065

  Pilehegn 300 x 150 cm

  Dette naturlige og miljøvenlige hegn i pil vil være en praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige pilehegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have eller udsmykning af din baghave, og det vil give din terrasse en tropisk fornemmelse som et flot bagtæppe mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette multifunktionelle...

  419,-
  4-5 Hverdage
 • Sivhegn 500 x 125 cm
  299,- 479,- 4-5 Hverdage

  SPAR 180,- Tilbud!

  Varenummer: 6855

  Sivhegn 500 x 125 cm

  Dette naturlige og miljøvenlige sivhegn vil uden tvivl være en flot og praktisk tilføjelse til din have. Dette alsidige sivhegn kan opfylde flere formål såsom indhegning af din have, udsmykning af din baghave, tilføje en fornemmelse af troperne på din terrasse eller som et flot baggrund mv. Det vil være et fantastisk valg til dit udendørsområde. Dette...

  299,-
  4-5 Hverdage
 • Keramisk luksushåndvask oval hvid 40 x 33 cm
  329,- 439,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 3675

  Keramisk luksushåndvask oval hvid 40 x 33 cm

  Denne ovale håndvask, som er lavet af keramik, vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse eller toilet. Vaskens højglansfinish giver den et moderne og elegant look. Denne kunstneriske, keramiske håndvask er mere end blot en praktisk genstand til hverdagsbrug, men den vil også være en udsmykning i dit hjem. Den vil helt sikkert passe til...

  329,-
  4-5 Hverdage
 • Skinnesæt til skydedør 200 cm stål sort
  509,- 529,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 6657

  Skinnesæt til skydedør 200 cm stål sort

  Med vores skinnesæt til skydedør kan du åbne og lukke skydedøre i din stald, køkken, arbejdsværelse mv. jævnt, støjsvagt og ubesværet. Skinnesættet passer til næsten enhver indretning med sit kompakte, tidløse design. Dette skinnesæt inkluderer 2 glideskinner (med en samlet længde på 200 cm) samt to slidstærke valser. Glideskinnerne er fremstillet af...

  509,-
  4-5 Hverdage
 • Bambushegn 125 x 400 cm
  319,- 399,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 32996

  Bambushegn 125 x 400 cm

  Dette kvalitetshegn har rigtig mange funktioner. Du kan bruge det til at indhegne dit private haveareal, dekorere din tiki-bar eller give din terrasse eller gårdhave en tropisk atmosfære. Det er det perfekte valg til udendørsdekoration i både kommerciel og privat sammenhæng. Det multifunktionelle bambushegn er 1,25 m højt og 4 m langt. Ved hjælp af...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • Brusersæt med dobbelt bruserhoved og termostat rustfrit stål
  779,- 829,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 6543

  Brusersæt med dobbelt bruserhoved og termostat rustfrit stål

  Dette sæt med dobbelt bruserhoved og termostat er den perfekte løsning til en luksuriøs bruseoplevelse med regnbruser og håndbruser. Det elegante design, de rene linjer og det skinnende look gør, at sættet passer perfekt ind i din badeværelsesindretning. Det komfortable sæt består af et brusehoved og en håndbruser i rustfrit stål, som er fremstillet af...

  779,-
  4-5 Hverdage
 • Hegnslåge med dobbeltdør og spydtop stål 3 x 1,25 m sort
  1.129,- 1.379,- 4-5 Hverdage

  SPAR 250,- Tilbud!

  Varenummer: 6863

  Hegnslåge med dobbeltdør og spydtop stål 3 x 1,25 m sort

  Denne hegnslåge i en nutidig stil vil fungere godt som en praktisk indgang til at afskærme din have fra omverdenen. Da lågen er yderst stabil og holdbar, vil den være en praktisk sikkerhedsbarriere til din have, veranda eller terrasse. Lågens vertikale stænger med spydspidser og en stærk, vandret skinne som forstærkning vil give en høj grad af privatliv...

  1.129,-
  4-5 Hverdage
 • Bambushegn 180 x 180 cm
  939,- 1.419,- 4-5 Hverdage

  SPAR 480,- Tilbud!

  Varenummer: 29227

  Bambushegn 180 x 180 cm

  Denne rumdeler/hegnspanel af bambus kan nemt monteres indendørs eller udendørs. Den giver et strejf af naturlig skønhed til hvilket som helst indendørs- eller udendørsområde og kan bruges som hegn til haven eller terrassen udendørs eller som rumdeler indendørs. Hegnspanelet er fleksibelt og kan let formes efter, hvad du ønsker. Dens naturlige look vil...

  939,-
  4-5 Hverdage
 • Fleksibel bedkant 20 stk. galvaniseret stål 100 x 15 cm
  639,- 789,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 15708

  Fleksibel bedkant 20 stk. galvaniseret stål 100 x 15 cm

  Disse bedkanter er fleksible og kan let formes som f.eks. cirkler og i buer. Sættet vil være et praktisk supplement til din have eller græsplæne. Dette sæt med galvaniserede bedkanter er et perfekt valg til dit udendørsområde. Takket være det galvaniserede stål i høj kvalitet er bedkanterne robuste. Pakken indeholder 20 hegnspaneler.

  639,-
  4-5 Hverdage
 • Skinnesæt til skydedør 200 cm stål sort
  439,- 609,- 4-5 Hverdage

  SPAR 170,- Tilbud!

  Varenummer: 6645

  Skinnesæt til skydedør 200 cm stål sort

  Med vores skinnesæt til skydedør kan du åbne og lukke skydedøre i din stald, køkken, arbejdsværelse mv. jævnt, støjsvagt og ubesværet. Skinnesættet passer til næsten enhver indretning med sit kompakte, tidløse design. Dette skinnesæt inkluderer 2 glideskinner (med en samlet længde på 200 cm) samt to slidstærke valser. Glideskinnerne er fremstillet af...

  439,-
  4-5 Hverdage
 • Hængslet insektnet til dør 100 x 215 cm hvid
  369,- 479,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 4046

  Hængslet insektnet til dør 100 x 215 cm hvid

  Dette insektnet til en dør vil være en praktisk tilføjelse til dit hjem eller arbejdsplads. Nettet er effektivt til at holde fluer, hvepse, bier og myg ude, samtidig med at det lader frisk luft at trænge gennem glasfibernettet. Nettet er udstyret med to håndtag (et på indersiden og et på ydersiden), så det nemt kan åbnes og lukkes med et forsigtigt træk....

  369,-
  4-5 Hverdage
 • Stikdåsetårn pop-op
  249,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33188

  Stikdåsetårn pop-op

  Hold din arbejdsplads eller bord velorganiseret med dette stikdåsetårn! Når det er nødvendigt, kan du simpelthen trykke på enheden for at poppe den op og anvende stikdåserne. Ellers sidder den skjult i din bordplade. Stikdåsen kræver kun et hul på 60 mm i diameter og en dybde på 300 mm, som bores i bordets overflade. Dette er en 3-Gang-enhed med en...

  249,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 6863